Бивши и настоящи съпруги

• 17 737
  • 272
  •   1
Отговори
# 75
Не знам дали говориш по повод мой пост, но приказките на семеен мъж за жена му и на разведен мъж за бившата му жена много ама многооооо си приличат... секс не правят/не са правили често/, в домакинството не я бива /не я е бивало/, много пари му харчи /му е харчела/.. и т.н. разновидности... , за майка не става/настоящата/ или не е ставала /бившата/, абе изобщо, за нищо не става...
Е стига де,колко трябва да е глупава една жена да повярва,че те секс не правят,както и на другите неща,които изброяваш   Laughing?

# 76
Не знам дали говориш по повод мой пост, но приказките на семеен мъж за жена му и на разведен мъж за бившата му жена много ама многооооо си приличат... секс не правят/не са правили често/, в домакинството не я бива /не я е бивало/, много пари му харчи /му е харчела/.. и т.н. разновидности... , за майка не става/настоящата/ или не е ставала /бившата/, абе изобщо, за нищо не става...
Е стига де,колко трябва да е глупава една жена да повярва,че те секс не правят,както и на другите неща,които изброяваш   Laughing?

като работата с любовниците - кифлите вярват дори, когато титулярката забременее 'случайно' от 'единствения' акт /при това на пияна глава и 'изнасилен'/ през последните пет години  Joy

# 77

като работата с любовниците - кифлите вярват дори, когато титулярката забременее 'случайно' от 'единствения' акт /при това на пияна глава и 'изнасилен'/ през последните пет години  Joy
Да си помисли човек,че от небето падат тези жени...

# 78
Да си помисли човек,че от небето падат тези жени...

просто им се иска да вярват в невъзможни неща  Rolling Eyes
и нали е 'принцът й', точно нея няма да лъже  ooooh!
нищо, че е излъгал предишната - но нали тя е била такава и онакава - нея може да лъже, 'щото тя е 'лоша'  Joy

всъщност не е смешно, тъжно е за която и да било излъгана жена - бивша, настояща, успоредна ...  Confused

# 79
Абе не мисля,че една настояща съпруга трябва да се рови в миналото на настоящия и и бившата му.Тъй или иначе ако не познава лично жената за да си направи свои заключения,може да се окаже дълбоко заблудена.

# 80
А бе не мисля,че една настояща съпруга трябва да се рови в миналото на настоящия и и бившата му.
А бе не трябва , ама яко се ровят (съдя по себе си). Доста често съм била обект на разговори между тях. Да не говорим от друга страна, как пък тя самата е наливала и налива големи кофи масло в огъня.

# 81
  • София
Точно  това писах в началото на темата. Има си един, който подклажда и един, двама или повече, които се връзват. Верижна реакция, която в повечето случаи цели да оправдае нечие поведение и да успокои нечия гузна съвест.

# 82
Тогава, да не се вързва. Но щом го прави - или и се иска да е така, или сивото и вещество е в ограничено количество. Защото ако мъжът си е бил на мястото, то тогава бившата е нямало да бъде бивша, а настоящата е нямало да бъде настояща.

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 10:21 от simon9

# 83
Тогава, да не се вързва. Но щом го прави - или и се иска да е така, или сивото и вещество е в ограничено количество. Защото ако мъжът си е бил на мястото, то тогава бившата е нямало да бъде бивша, а настоящата е нямало да бъде настояща.
Peace

Наистина е безмислено ровичкането в миналото и за бившите.... Чисто гъделичкане на его си е това !  bowuu
Аз например си имам създадено собствено мнение вече ( след 3 годишна връзка ) за бившата му жена. Но то е било  дълъг процес в следствие на разни сцени и действия на бившата , на които съм била свидетел , слушател .... Но това вече си е лично мнение и извод ! Peace

# 84
Аз мисля, че по- скоро бившите "плюат" настоящите...

# 85
Е,хайде,хайде.....щото пък бившите хич не се ровят на настоящите....

# 86
Хе хе ,.. и едните и другите се плюят ....  yes Stuck Out Tongue Winking Eye

# 87
Абсолютно-всичко си е до манталитет.

# 88
  • Italia
Даже и не я познавам настоящата... Знам само името, да я видя на улицата, няма да знам, че е тя... Но пък едно нещо ми беше чудно: Тва момиче с какъв акъл се решава да му роди на тоя господин, след като той не поглежда собствените си?

Точно същия въпрос си задавах и аз в предишната ми връзка - щом партньора ми има две провалени съжителства (не се беше женил) и 4 деца, които не живеят при него, явно ще има нещо сериозно, което да му куца  Thinking

# 89
  • София
Даже и не я познавам настоящата... Знам само името, да я видя на улицата, няма да знам, че е тя... Но пък едно нещо ми беше чудно: Тва момиче с какъв акъл се решава да му роди на тоя господин, след като той не поглежда собствените си?

Точно същия въпрос си задавах и аз в предишната ми връзка - щом партньора ми има две провалени съжителства (не се беше женил) и 4 деца, които не живеят при него, явно ще има нещо сериозно, което да му куца  Thinking
Да де, ама са рядкост жените като теб или като Стелс-белс.
В повечето случаи настоящите се появяват докато бившите все ще не са бивши. Слушайки стандартния репертоар на всеки женен кръшкач се самонавиват, а после като станат настоящи почват и да си вярват съвсем убедено, за да си успокояват гузната съвест от едно съсипано семейство.
Когато настоящите се появяват в последствие им е по-лесно да вярват, че причината за развода на мъжлето е в умопомрачената бивша, отколкото да си дадат сметка, че може би нещо в съзнанието, поведението или начина на живот на възлюбления куца.
А за случаите, когато бившите плюат по настоящите причините пак могат да са субективни - разбитото семейство, ревността, че децата са с друга жена, ревността, че с тях не се е получило, а с настоящата се получава...
Тези взаимоотношения много зависят от причините за раздялата, от това кой колко наранен е останал, от самия манталитет на участниците и от самото им поведение.
И пак казвам това е в случаите, когато няма наистина реални и обективни причини за плюене от някоя от страните.

Общи условия

Активация на акаунт