Фотография 49

• 26 980
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Тия дни например си погледнах снимките и установих, че  всичките са някак еднакви, но си казах ми това е положението, по добре да свиквам, щото явно така   ще снимам  за сега Joy

авторски стил муказват  Mr. Green   bouquet

# 676
Хаха, Джали, като прочетох това Тия дни например си погледнах снимките и установих, че  всичките са някак еднакви, но си казах ми това е положението, по добре да свиквам, щото явно така   ще снимам  за сега 35 направо все едно си прочетох мислите.
Аз напоследък нещо никак не съм доволна от себе си. Вчера направих около 100 снимки, бяхме на гости, приятелката охка и ахка  колко са хубави а на мен почти никоя не ми хареса и направо ми се дорева. Все едни и същи са, ама пусто детето като не може да ходи още, навън мога да го снимам само седнал на тревата или лазещ. Даже не иска да легне да го снимам отгоре или нещо такова. Какво да се прави ... че чакам и ще се надявам нещо още да понауча, докато расте, та да му направя някоя готина снимка. Та снимам си храна и това си е(не че там съм много добра де, ама поне мога да си я наредя и не ми бяга   Joy Joy Joy Joy).
Корнишонка, добре дошла, прекрасни са ти децата.
Файър, страхооооотно си го написала, браво. Наистина много поучаващо.
Лекси, мила, не се отчайвай, сега ще се отприщиш ...
Малена, ох, аз само ахкам по твоите снимки. Както го пишеш - малката Малена явно съдейства, но все пак твоето си е изкуство. И моля те .... кажи ми, че другата седмица ще е хубаво време във Варна. 20 часа път с кола и накрая ако вали, ще се  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Асол, много тъжно наистина  Cry Cry Аз не мога да се включа, ако ще снимате, не мисля, че съм достатъчно  добра, а и съм доста далече, но искрено се надявам да успеете да помогнете. Вие сте неревоятни, момичета.
Ели, не ти виждам снимките.
Джали, чесно да ти кажа и на мен тези екшъни не ми харесват много, сякаш леко убиват цветовете. Аз понеже съм свикнала на твоите невероятно наситени портрети и някак си тези последните ми се губят.
Тони, аз може и да се включа също в проекта .... ако ми остане време, че нещо в последно време и аз водя битка между работата, детето, къщата и снимането .... Но ще ви следя с интерес

И накрая да пусна един портрет с китовия, вчераго извадих специално заради групата ...

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 00:08 от tracy_t

# 677
  • София
 Laughing Jaly, дано да си права. Че половинката доста инвестира в това ми хоби и сега, ако почна да го врънкам за телескоп или нещо от сорта, подозирам, че няма да поддаде Mr. Green
Утре малката има рожден ден и ща не ща, ще трябва да овековеча събитието. Пък дано ми дойде и музата. Нали апетитът идвал с яденето Laughing
tracy_t, аз с китовия май такива хубави портретни не съм докарвала  Grinning
Асол, стига да съм тук, бих се включила.

# 678
Калина, благодря, ама   не съм   много сигурна, че е  баш това  Joy

Лекси, дето се вика винаги можеш да подариш , което не ти трябва вече, аз бих взела  осветлението Twisted Evil

# 679
Нещо хич не мога да сколасам да чета и пиша. И затва само на tracy  да кажа, че мернах там някакви изказвания - хич не го чакай да ходи детето. Не се заблуждавай, че ще е по-лесно или по-интересно.
Първо започва да пада и се чудиш камерата ли да държиш или да му спасяваш главата. После става стабилно и застава винаги с гръб (към теб или към светлината). Моята сега е на етап, в който щом види обектива тича бързо да си залепи носа в него..(а всички ти обясяват да снимаш а нивото на дететоWink).
Така че снимай сега, докато можеш, че после акробатиката е страшна.

и да споделя един линк, който не знам на вас колко ще ви е впечатлителен, но аз го намерих полезен. Ако сте го виждали - простете за спама. Една мацка е направила manual с картинки и коментари как се снимат бременни:
http://www.momphoto.com/posing_guide/finding_a_pose_i.html

Пак няма да показвам снимки...

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 00:13 от chickadee

# 680
  • Norge
Аз пък ще показвам, но с вопъл за помощ. Confused
Момичета, идва ми да го изпиша това с големи букви: как се снима това???????

..

За втори път се опитвам да направя снимки на паното и резултатът е все същият, ужасен.  Cry
Какво бихте ползвали вие в подобна ситуация?
Простете задето ви товаря и аз с въпрос. Blush

firebird
Възхитена съм от "урока", който си изнесла. Мисля, че цяла една книга да изчете човек, пак може да не научи от нея толкова, колкото ти си събрала в поста си.
Благодарност.   bouquet

# 681
# 682
Може ли да участваме с колаж от 2 кадъра? Thinking Имам вече няколко идеи.

Разбира се, че може Hug

И на всичко останали, които се включиха - добре дошли!

Аз вчера правих опити с едно плюшено коте - оказа се, че никак не е лесно да се снима подобно нещо ooooh!

# 683
И аз като си гледам снимките винаги едни и същи неща правя;( поне така мисля аз;( всек ипът уж нещо ново и пак същото се получава;(((((((((((авторство при мен няма със сигурност;( нещо друго ще да е;(А защо напоследък често ми задават въпрос дали снимките ми са истински Cry Cry Cryняма ден без някой да ме попита това;( а една дама обещала да направя на племенника си бебешки снимки и ме попита с  "коя програма слагаш шапките"друга пък ме попита как със фото шоп може да направи бебето си в такава поза Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shockedили аз нещо не съм добре, или хората наоколо са тотално луди;(то бива бива, ама чак път такава обида и невежество;(((((((((((((((((((

# 684
хха... ели..постоянно ме питат това.

любимите ми два въпроса са:

1. Шапката ако я сложим ДО бебето, а не наглавата, защото нали не трябва да се пипа бебето, нали после може да я преместиш ВЪРХУ главата?
2. Ей , гледай ! Това бебе как се е сетило да се подпре така?
хайде киски на всички...отиваме на моретоооо Simple Smile

по този повод мога да снимам на мойто гардже любимите играчки: парани (рапани), Охлюв и дъждовен червей Joy

# 685
Ееееее, вие ме разбихте!!!!
Явно софиянци са облъчени:)))) Mr. Green
на мен никога не са ми задавали такива въпроси #Crazy

# 686
Ееееее, вие ме разбихте!!!!
Явно софиянци са облъчени:)))) Mr. Green
на мен никога не са ми задавали такива въпроси #Crazy
Това са постоянните въпроси;(даже така с пренебрежение понякога;("ееееееее то всичко е фото шоп, това не са истински снимки Shocked"добре че не мислят че фото шоп ми роди децата;( че тогава вече щях да се бия с хората;(аз лично много се врягам на такива коментари;(защото особенно след като виждам от ден  на ден колко трудни са нещата Cry и въобще във всяка една обаласт във фотографията колко тънкости има и как изглеждат лесни нещата като ги видиш, а като трябва да направиш нещо такова не става;(а те така с лека ръка да коментират;( Rolling Eyes

Калина ти поне са те питали дали може шапката отстрани да се сложи;) а при мен си мислят, че шапките са дело на някаква програма и така просто си избираш шапка и си я слагаш върху главичката Laughing LaughingАйде весело море и приятна почивка;)

# 687
Ами, Ели, кой да ти повярва, че млада и красива си оплела чеиз от 50 шапки:Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 688
Ами, Ели, кой да ти повярва, че млада и красива си оплела чеиз от 50 шапки:Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile
newsm62 newsm62ей това много ме разсмя;)))))

# 689

Аз например още не го вярвам  Naughty Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт