Фотография 49

• 26 974
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Ели, абе хората наистина са много невежи ... не се връзвай.
А за шапките - ако знаеш как ти завиждам за всички тези разнообразни и прекрасни шапки ...аз искам сега да снимам едно бебче (всеки момент ще се роди), ама като нямам кьорава шапка .... а май нещо нямам време да плета .
Кали,приятно моренце. И аз вече чакам с нетърпение. Дано случите на хубаво време  Hug

# 691
ЕЛИ, моля те, направи си селф как плетеш шапки, а покрай теб три деца.  Hug Ама наистина те моля!  Simple Smile Мисля, че ще се получи страхотно!

Джали, снимките ти наистина си имат собсвен стил - за портретите на девойките иде реч. Повечето са сред природата или малко градска среда, и обикновено изтъкваш красотата на момичето на фона на красиво дефокусиран заден план...Ако искаш да разнообразиш, опитай се да вкараш някаква история в портретите...Снимай в кафене; в домашна обстановка; някаква вещ сложи да разказва нещо...Да не е само портрет...Ако ме разбираш...Примерно портретът с китарата на Мария виж колко овации обра...Беше различен, имаше "story", говореше...

# 692
Ами, Ели, кой да ти повярва, че млада и красива си оплела чеиз от 50 шапки:Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

Аз например още не го вярвам  Naughty Mr. Green

както и аз!
как един път не показа ни куки, ни прежда, ни някоя плетка Thinking

# 693
Нахлувам с въпрос Rolling Eyes.
Вчера снимахме 1 страхотна госпожица Heart Eyes, толкова се забавлявахме с нея Party. Обаче имаме няколко снимки, на които е прекрасна, но са леко разфокусирани. Може ли да се направи нещо с тях (освен да се изтрият Mr. Green Whistling)?
По-късно ще пусна няколкото мои кадъра за мение Hug.

ЕДИТ:
http://www.flickr.com/photos/50165997@N02/4779759600/
Притесняват ме цветовете. Снимана е по залез, но личицето на госпожицата ми оранжевенее Thinking.

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 13:59 от Шушулче

# 694
Лекси,чудех се наскоро къде изчезна..както и шоши...искам пак да виждам ваши снимки!
Ели,подобни коментари са наистина неприятни,но не бива да те сломяват...хора всякакви Hug

Не бях виждала новата версия на Фликър,тъй като си влизах през експлорър,но от вчера влизам през мозила и определено ми допада Peace
Благодаря на всички за коментарите във фликр!

От вчера няколко снимки в стрийма

летният проект върви добре,само дето всяка сутрин лееекинко ми светва една лампичка,че днес кой знае какво ще снимам,но взимам камерата и все по нещо,което си харесвам /със забележки,разбира се/ изскача вечерта Mr. Green та и аз имам чувството,че много подобни неща показвам,за стил-нямам стил,все още експериментирам и правя нещата както ме влече ежедневието,но не бързам и съм сравнително доволна на този етап....

# 695
Фрий,  благодаря... разбирам  те, но за да съм в тон с темата  рязко потъвам откъм мерак за снимане Embarassed

# 696
 Laughing LaughingАз между другото много се чудих дали да не се снимам бременна с корема как плета по цял ден;)))))))тогава и вкъщи ми се смееха постоняно стоях до два часа понякгоа само и само да завърша шапката;)и почвайх ей така каквото се получи;)бях много смешна защото плетката ми идваше над шкембето и аз плета с прежда зад врата, като някоя бабичка съм;))))))))))))) LaughingАко на някой му трябваш шапки и е от София мога да му изпратя за снимки;)иначе да не се плаши като ги види , пълни сас с грешки и неправилни неща в плетенето;) Laughing
Едно бебче на 10 дни от днес;)казва се Борис и да ви кажа видях голям зор относно това как да му наглася интимните съкровища и да не им направя нещо;)защото висяха, много са смешни тези момченца;)аз за първи път виждам голо момченце между другото Embarassedне ми се смейте ама си е така;)

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 16:44 от E.L.I

# 697
Фрий,  благодаря... разбирам  те, но за да съм в тон с темата  рязко потъвам откъм мерак за снимане Embarassed

newsm66

и една болничка Лора от мен:

# 698
Асол много ми харесва тази снимка;) Laughingвъобще не личи, че е болно детето;)моите и двете по големи са болни с температура и червено гърло и и на антибиотици;)а аз изминалата седмица искарах един пиелонефрит с 39 градуса температура и искаха да ми приемат в Пирогов, но се подписах и си тръгнах;)лекувах се на морето;) Laughingс антибиотици и всичко необходимо;)

# 699
Много хубави портрети на последната страница. Госпожицата на Асол е просто невероятна - чудна снимка, чудно настроение! Heart Eyes

От мен една гъбка, която случайно забелязахме на връщане от парка. В два варианта - със затъмнени краища и без:

# 700
С винетинг определено повече ми допада, но аз бих винетирала по- нежно  Wink

# 701
Асол, наистина изобщо няма да каже човек, че детенцето е болно. Много весела снимка.
Ели, ех как ми се прииска и аз да снимам мноооого малко бебче. Аз точно досега  над едно спящо бебче се мъчих, но мааалко по-големичко  Laughing Laughing Laughing и нещо не мога да го сгъна много много ...
Тони, харесва ми гъбката, с винетирането по-ми харесва Simple Smile
Бингъл, аз и във Фликр ти писах - просто невероятно красиви снимки, малката е очарователна.

Един спящ Дани

# 702
tracy_tтези снимки не ми излезнаха в новите;( ех така как изпускам разни снимки;( Иначе като гледам Дани си е готов за поза;)щом спи значи ще можеш;) при мне пък проблема е с приспиването и на това че одеалто ми е леко космато и не е подходящо и основата на която ги слагам е матрак с мемори пяна и много ми потъват бебета;( барбарон акойто имам пък е много празен и той е потъващ;(слагам под одеалото най-различни неща каквото ми падне и като обърнеш бебето по коремче и му сложиш главичката настрани подпъхваш тук там за да се получат чупки;) виждала съм чупки и на права повърхност, но те как стават незнам;(а днес бебето Борис стоеше точно 3-4 минути, а ми се искаше още много неща;( много ми се искаше да снимам сред природата, но с това време;( те децата порастнаха;( до като стане топло;(
Тонимного интересна гъбка;) аз я харесах без винетиране;)

# 703
момичета,влизам само да ви кажа едно мило 'чао'  Sunglasses
разбирам, че съм се включила в темата неподходящо, тъй като тук определено сте на съвсем по-високо от моето ниво, няма смисъл и от коментари по мен, тъй като някои не ги разбирам, а дори и да ги разбирам: незнам как да го регулирам... определено темата е за учене на вече понаучени.
междувременно ще си снимам естествено, но наистина няма да ви занимавам да поуствам, щото няма и смисъл
все пак искам да споделя... стана ми странно, че явно съвсем не може да видите хубавите неща в непрофесионалните снимки... не си ли спомняте,забравили ли сте, преди да се занимавате по-така с фотография, че са ви харесвали снимки просто заради снимката, не заради нейните качества, щото все пак сте били малки, за да имате идея, каква е изначалната идея на една снимка... какво виждам в моите: вероятно най-вече Момента, не качествата на снимката, не блендата, затвора, експонирането, кадрирането и т.н., а че съм хванала Момента по въздействащ за мен (и всички моите познати, което не е целта де) начин, независимо дали става въпрос за мира или за гледката на мъгливо търново с кадрирането и уловената залезна светлина в къщите...
ели - исках да ти обясня защо някои като мен би казал подобни неща за снимките ти, поне аз - от респект. струва ми се невероятно умение да правиш тези кадри с шапките, приличат на картички и оттам на хората им се струват нереални и непостижими в домашни условия... а за самите шапки - нз каква е историята, но наистина е трудно допустимо, че някои би оплел толкова шапчици.и не мога и да разбера как това те обижда,вместо да те ласкае.
файърбърд,благодаря поне за времето за коментара.дали съм го разбрала,както ме попита-нз.но стана нещо като аз и вие, което малко ... , поне нататък се видя, че за неадресирани е полезен

и, моля, че ми стана наистина неудобно от това внимание, не коментирайте повече, няма смисъл да ви се пълни темата с такива дискусии Peace а и кой знае дали ще чета, нали ме изпратихте да снимам, вместо да стоя във форума Wink

да ви подчертая - при мен драми няма Peace грам не се сърдя Peace пишете си спокойно, ще ми изветреят скоро постовете и спомените ви за мен, а току виж някой ден,някоя година, пак дойда,живот и здраве

# 704
Боря  кризата  ровейки в   стари кадри.....

Общи условия

Активация на акаунт