АПРИЛчето расте и дебелее, а мама се опитва да слабее - 3

• 30 096
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Сега като гледам Малена как пълни памперса се сещам да кажа и за АКОТОООО  Mr. Green Минахме на розов ХИП за дохранване след Фризолак и Фризовом и започна да ака през ден по два пъти. Нооо аз ядох нещо запичащо не помня какво, но единственото ново беше леща че не бях яла с месеци, а вече нямама колики, та може и от нея. Не знам , но не ака 5 дни и аз и помогнах, мисля че спря и заради малкото водичка която и предлагах. Днес пихме доста водичка, но и мама си похапна доста сливки, та резултата вече ни е в памперса. На неакащите бебета давайте топла водичка или чайчето на ХИПП ама пак по-топличко. При нас това действа! Naughty

Отивам да да видя какво пюренце ми е сготвила, дали да замразя и от него  Joy Joy Joy

# 661
  • гр.София
Добър вечер! smile3525

Днес пак скитахме.Първо бира и цаца после до Каулфланд и дъжд ни валя както винаги.

Днес Мила демонстрира нов номер прави бррр... с уста хвъчат лиги и стават на пяна.

за захранванетомисля до го почна колкото може по-късно.Въпреки че всички мами с по големи бебета питат кога ще ядим пюрета.Те всички са почнали най-късно на третия месец.Щяло да ми стане злоядо детето.Аз като съм захранена на втория месец и водата съм държала в уста.Горката ми майчица. smile3511

ЛЕКА И БЕЗАВАРИЙНА НОЩ. smile3524

# 662
 smile3529 smile3547 blahblah Ллееелеее колко сте изписали
Аз се позагубих малко ,ама напоследък сън не ми стига и гледам всяка свободна минутка да се отпускам или да подремвам  ooooh!
Гледам кръщанетата започват активно  bishop bishop  и ние ще се кръщаваме на 29.08.2010 от 11 ч. и после ресторанта ми е в 13ч.
За косопада   ooooh! #Crazy  неискам да се сещам ,оплешивях направо !Няма такова скубане уйас,по леглото по възглавницата в банята по пода .Гушнали детето се има косми по дрещките или в ръчичките  newsm77 smile3553 нещо страшно е и сега по цял ден ходя вързанаа и спя вързана щото съм нон стоп с прахусмокачката  newsm79

за ваксините и аз съм в стрес  Shocked ама днес по новините казаха че се епира втори и трети прием на хепатитната

Да ви се похваля ония де скачах на дама   261uu newsm62 и поосле на въже   animal085 няма такъв смях . На дамата равновесието ми се губи максимално ха ха ах ах а , а на въже съм добра но не и трупешката че тогава  за какво тресене на сланини и цици говориме не е истина  Laughing
Целуваме ви всички
Вярааааа - а дано да ни станете комшиии в София  Hug Praynig

# 663
Привет  Heart Eyes
Не съм писала от предната тема  Embarassed  Но чета Simple Smile

При нас коликите започнаха да отминават и НЯМА ТАКЪВ КЕФ! Можело и да седи будна без да реве. Проблема с храненето си продължава - яде 10-20мл от мене и от там, айде изцеждай се и давай. И съм така. Помпата ми е станала най-добрия приятел.
Юмрука и е почти постоянно в устата. Гука, ама само като и се говори. Така сама да си седи и да гука не се е случвало. Не се е обръщала още сама. Друго за нея какво да напиша - не се сещам.

За мене - цикъла ми още не е дошъл. Апетита ми е огромен. И си мисля, че може би докато още не ми е дошъл цикъла, бушуват хормони както през бременността - имам предвид: чертата черната на корема си ми стои, апетит си имам, космите все още бавно ми растат, косата не ми пада още. Но предполагам, че като ми дойде, всичко ще ми се стовари накуп. Ааа, забравих - и стриите са си все така лилави, ако ще с квото ще да ги мажа.

За кръщенето - сигурно ще е след годинка като направи. Проблемът е, че нямаме подходящи хора за кръсници.

Мисля да изкъпя Габи в морето утре, ако е същата жега като днес.
Цлувки и поздрави от мен и до скоро.

# 664
Excellent ,така ме зарадва  newsm44! Би ли ми казала по кои новини са го казали,че да обясня на моята педиатърка?  bouquet

# 665
Здравейте, мамчета!
Аз не пиша, защото имам големи проблеми, таткото ни го оперираха по спешност в петък /на 9.07/ от спукан апандисит и само тичаме до болницата всеки ден,  добре че свеки е отпуска и помага за бебчо и каката, лудница пълна  ooooh! В петък вечерта за малко да ми спре кърмата от притеснение, слава Богу овладяхме положението, след голям рев на бебо, но важното е , че пак си имам  Praynig Мъжа ми обаче още вдига Т и не знам кога ще го изпишат, защо не се оправя и така, това напрежение и притеснение ме побърква!

Бъдете здрави, дано всичко при нас се оправи и пак ще се включа в "бандата"  Hug

# 666
  • Варна
Здравейте, мамчета!

Мама си дойде от Италия и ми е на гости. Голям кеф! Неможе да се нарадва на малкия - за пръв път го вижда. И на мен ми се смее като ме чуе да му говоря - неможе да повярва, че нейното бебе има бебе.  Laughing Joy Сега чакам и сестра ми да си дойде от Китай. И тя ще има да ме гледа странно - немогат да повярват и двете с мама, че малката Галя станала майка.  baby_neutral

Меган, дано по-скоро се оправи таткото.  Peace

Мили_ванили, и аз се каня от 100 години да отида на плаж и да топна пишлето на Страшко в морето, но няма кой да ми се върже на акълите за компания, а и честно си признавам - малко ме е шубе от хигиената на варненския плаж, да не му направя нещо на човечето като го топна във водата. Ще питам педиатърката.

Ние вече сме 6,560 кг. и 61 см. Биха ни само Синфлорикса, защото нямаше пентаксим. Като го чух да пищи и ми се насълзиха очите. Педиатърката вика "стига бе, цял форцебс изтърпя", а пък аз й викам, че спах тогава, така че не се брои.  Laughing Реакцията беше много странна - не вдигна температура, тялото му беше студено даже целия ден, а се потеше страшно много и се обрина все едно от претопляне. Това беше два дни. После мина. Голяма мъка тези ваксини. В този ред на мисли - Navail, неискам и да си помислям как страдаш като си гледаш мишлето да го боли. Пожелавам ти по-бързо да се оправят нещата и всичко да е наред.

Да ви се похваля - вчера Страшко хвана сам едната играчка на активната гимнастика и я дърпаше към устата си. Държа я сигурно 5 минути. После се опитваше пак да я хване. Много мило ми стана. Иначе не се обръща още, само по някой път, но инцидентно. Главата трудно я държи като е по корем. Иначе, когато го сложа върху мен по корем и се пада леко под наклон, тогава вдига и главата и тялото като при лицеви опори. Ще го изпапкам направо. Немога да спра да го гушкам и целувам. Много е сладък като го засмуча по бузата и почва да се хили с глас.

Ами това е от мен. Целувки на всички бебчовци.  Peace

# 667
  • София
Excellent ,така ме зарадва  newsm44! Би ли ми казала по кои новини са го казали,че да обясня на моята педиатърка?  bouquet
и по БТВ и по НОВА  , но се спират само временно , че няма доставка и тези които ги има ще се поставят на новородените , а 2 и 3 прием не се спират  ,а... се отлагат докато псе получи доставка

# 668
  bouquet Благодаря,reniris ! Ще прегледам новините-останах с впечатление,че е за постоянно  Embarassed

# 669
Здравейте!
Идваме си от консултация. Вече е 5750гр., 63см. Дългараната ми тя...  Hug Ваксините ги прие по-добре този път - не рева толкова много като първия път. Но това е защото батко й беше с нас и я успокояваше с думите "Няма страшно, Ели, боц и готово!".  Joy
Меган, да се оправя бързо таткото! Ти гледай да  си по-спокойна, за да не ти спре кърмата! А таткото е в добри ръце!!!  Hug
Айде чао отнас, че ще цокаме! Целувки и до скоро!  newsm51

# 670
Eййй, къде хайманосвате в таз жегааа Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny Ние се прибрахм с време и сега си цокаме.... Утрес сме на консултация и от сега го мисля ама ще мине... страх ме е от ваксините. Знаете ли дали трябва да минат точно 30 дни от ваксината или може и с ден по - рано да се бие  Thinking Thinking Thinking

# 671
  • София
megan@, съжалявам много, че се е наложила спешна операция на таткото. Стискам палци бързо да се оправя!
pinzi, естествено, че 2-3 дни не са проблема тези ваксини.

# 672
Здравейте и от нас!

Ники май се кани да спи, та да използвам и аз да драсна някой ред.

Меган, пожелавам скорошно оздравяване на таткото. И мен преди 7 години ме операрираха спешно от апандисит. Бях отишла в Сф да си подавам документите за кандидатстване в СУ и като ме сряза изведнъж и веднага в "Пирогов". Добре че и мама беше дошла с мен. А бе не ща да си спомням.

Иначе при нас нищо ново, освен че днес Ники става на 3 месеца. И на нея й биха само Синфлорикса, защото Пентаксим липсваше. Беше се загледала в една картинка на стената и въобще не усети, като й забиха иглата в крачето, после я заболя и заплака, но като я гушнах и млъкна. Реакции нямаше абсолютно никакви.

Иначе си се заиграва с активната гимнастика, всичко оглежда, хваща, бута, но й омръзва сравнително бързо, затова гледам постоянно да я завъртам, но се оказа, че вече няма нужда - не знам как, но днес си се беше завъртяла сама на около 45 градуса и се беше заиграла с други играчки, а не с тези под които я бях сложила. Simple Smile Досега не го беше правила, много се изкефих.

Май друго не се сещам. А да, само за плажа да кажа, че мисля това лято да пропусна, нещо не мога да си го представя да я заведа толкова мъничка, но догодина задължително ще я топнем, че и да плува може да я научим.

Чао и лек ден!

# 673
  • София
Привет момичета! Hug Личи си, че всички са по разходки и почивки.

И ние сме добре- денят ни минава предимно в кратки разходки навън и повече спане вкъщи. Това мойто бебе много поспаливо-доста си поспива тия дни, но вкъщи. Навън-задължително е извън количката в ръцете ми и се оглежда любопитно навсякъде и като му омръзне да клюкарства дремва за половин час в количката. И сред всички деца като види кака си и като цъфне една голяяяма усмивка, че я е познал...  Mr. GreenHeart Eyes много е смешен, чак се задъхва така и се радва... Joy

Напоследък любимото му място е в легълцето под музикалната въртележка-може да я гледа 15-20 минути спокоен и и бърбори нещо, пипа я, възхитен е от нея направо. Там му е сега мястото за успокоение. Почна много да се върти, чак забива главата като се завърти, толкова е бърз, чак се чуди какво става, докато се сети да си вдигне главата. hahaha

milli vanilli, бори се с помпата, дано малката започне по-нататък да суче повече от теб и да забравиш за цеденето. Само, който го е преживявал знае колко е досадно цеденето... ooooh!

megan@, кураж, дано се оправи бързо таткото и да не се притеснявате. Praynig

zar4e, вашият батко е страхотен, а е още мъничък, явно ще се грижи за сестричката си винаги така грижовно. Wink Нашата кака е нещо подобно и много и се радвам.

Ох, с тия ваксини -ту една липсва, ту друга, много смотана работа...

Радвайте се на хубавото време и стойте на дебела сянка! Хубав ден на всички! Hug

# 674
  • Бургас
Да се разпиша докато малката спинка!
Чета ви редовно , но нямам никакво време с двете деца да пиша. Simple SmileНие сме добре малката расте и тя от вчера почна да си хваща играчките на активната гимнастика и да ги лапа ,много е доволна.Не се обръща от гръб на корем и по този повод браво на Митко на Веси-меси ,че е толкова подвижен. Heart Eyes От два дена почна много да си смучи палеца и аз съм в чуденка какво да правя не ми се иска да свиква ама така се успокоява ... ще взема да почета в нета повече по темата. Simple SmileПочнах ме да акаме сравнително редовно !
И аз няма да захраня преди навършени 5 месеца. Peace
Меган всичко ще се нареди предполагам колко ти е тежко и особено покрай малкия. HugСтискай зъби. Hug
И аз тази година няма да водя малката на плаж.Ние живеем до морето така че ще има да му се радва цял живот.

Тука заваля дано да разхлади малко че голяма жега.  sweating

Общи условия

Активация на акаунт