Отивам да да видя какво пюренце ми е сготвила, дали да замразя и от него

Ллееелеее колко сте изписали 
и ние ще се кръщаваме на 29.08.2010 от 11 ч. и после ресторанта ми е в 13ч.
неискам да се сещам ,оплешивях направо !Няма такова скубане уйас,по леглото по възглавницата в банята по пода .Гушнали детето се има косми по дрещките или в ръчичките
нещо страшно е и сега по цял ден ходя вързанаа и спя вързана щото съм нон стоп с прахусмокачката 
и поосле на въже
няма такъв смях . На дамата равновесието ми се губи максимално ха ха ах ах а , а на въже съм добра но не и трупешката че тогава за какво тресене на сланини и цици говориме не е истина

В петък вечерта за малко да ми спре кърмата от притеснение, слава Богу овладяхме положението, след голям рев на бебо, но важното е , че пак си имам
Мъжа ми обаче още вдига Т и не знам кога ще го изпишат, защо не се оправя и така, това напрежение и притеснение ме побърква!
Сега чакам и сестра ми да си дойде от Китай. И тя ще има да ме гледа странно - немогат да повярват и двете с мама, че малката Галя станала майка. 

! Би ли ми казала по кои новини са го казали,че да обясня на моята педиатърка? 
Ваксините ги прие по-добре този път - не рева толкова много като първия път. Но това е защото батко й беше с нас и я успокояваше с думите "Няма страшно, Ели, боц и готово!". 

Досега не го беше правила, много се изкефих.
Личи си, че всички са по разходки и почивки.
много е смешен, чак се задъхва така и се радва...

Нашата кака е нещо подобно и много и се радвам.
Ние сме добре малката расте и тя от вчера почна да си хваща играчките на активната гимнастика и да ги лапа ,много е доволна.Не се обръща от гръб на корем и по този повод браво на Митко на Веси-меси ,че е толкова подвижен.
От два дена почна много да си смучи палеца и аз съм в чуденка какво да правя не ми се иска да свиква ама така се успокоява ... ще взема да почета в нета повече по темата.
Почнах ме да акаме сравнително редовно !
Стискай зъби.