Взимате ли стопаджии?

• 2 126
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
Не, никога.
С изключение на една възрастна женица от разклона на Банско до Разлог, преди няколко години.

Чудя се на смелостта и на едните, и на другите.

# 16
Хм, аз май не съм чувала някой да има проблем с хората, които е взел на стоп. Не подозирах, че толкова хора ги е страх.  newsm78

То и аз не качвам всеки де. Само такива, дето са ми симпатични.

# 17
То си има цяла стратегия за стопиране. Всичко е психология. Най удобен е стопът на пети километър до Шумен, когато стопираш посока Русе. Лице в лице си с водача, спрял на стопа и дал ляв мигач, а след като завие веднага е отбивката. Там не съм чакал повече от пет минути никога. Помня едно лято като се прибрах Варна-Разград през ... Мелник. С 40 лева и чифт бельо в торбичката. Имам някъде дневник на стопаджията с десетина хиляди километра. Да ме пита човек защо не съм записвал разкази и случки. Сега качвам, когато съм сам. И не ми е минавало през ум да изпитвам страх от странника.

# 18
  • София
Тц. Не взимаме.
В пети клас бях чела един разказ с неочакван край на Роалд Дал - Автостопаджията.
Още се сещам за него.  Rolling Eyes

# 19
Взимаме. И аз самата съм пътувала.

# 20
  • Варна
Много съм пътувала на стоп, но основно с мъжа ми, тогава все още бяхме гаджета. Бяхме бедни студени в зората на демокрацията и всеки спестен лев ни беше ценен. Имам доста интересни преживявания и добри, и лоши с превес на добрите. Сега не взимаме стопаджии, защото обикновено сме с децата и ме е страх за тях.

# 21
Не. Детето почти винаги е с нас и се вози отзад само, не мога да сложа непознат до него.

# 22
Не съм качвала. Повечето пъти пътувам сама и някак не ми се връзва да спра на непознат/а/ти...

# 23
Взимам (качвам), да!
Най ме е яд, че до сега нито една сексапилна девойка не ми се е случвала... и да ми предложи да ми се отблагодари.  Crazy

# 24
  • някъде другаде
Качвам само , ако срещна познат иначе никога.

# 25
 Twisted Evil да...винаги,особено ако съм на дълъг път!
и..да ограбихаме веднъж

Общи условия

Активация на акаунт