LaRedoute.fr - 162 - Преди намаленията - 23.06 - 30.06

• 90 282
  • 2 367
  •   1
Отговори
# 1 200
Ягодов аромат, за долу 40 ще ти е екстра, особено ако са дънки с 1-2% еластан. За горе 38, но нека някой каже, че може и в по-малкото да се вмъкнеш.
Ти 42/44 ли си купувала зимата  Rolling Eyes щом са ти големи нещата  Peace

Rolling Eyes Линка от на Евка цитата ми отваря директно заглавната стр на ЛаРедута, като цъкна на него...пък и не мога да го преведа, че е картинка  Crossing Arms

п.п. Мечолана, Алекс ти е писала, ето нагледно:

имаш пари в картата, нали?

вкарваш тук:
http://prikachi.com/images/327/2254327Z.jpg

Евка, мерсаж, ще напълня 1 кошница, па ако ги пуснат за 0 Е да съм бърза  Joy

Последна редакция: нд, 27 юни 2010, 23:53 от anny_

# 1 201
Момичета, един въпрос от начинаещи  пазаруващи може ли? Не мога да си пусна поръчка и ви моля за помощ... Картата ми е Виза, не е от ОББ, не ми я приема. Някой да ми каже къде да гледам за контролен код на този вид карти и колко цифри е, ако може. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

# 1 202
От задната страна на картата е контролния номер. Последните 3 цифри.
Само с Виза електрон на ОББ не става, с всичките им други карти може да се плаща.

# 1 203
  • София
Момичета, един въпрос от начинаещи  пазаруващи може ли? Не мога да си пусна поръчка и ви моля за помощ... Картата ми е Виза, не е от ОББ, не ми я приема. Някой да ми каже къде да гледам за контролен код на този вид карти и колко цифри е, ако може. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
На гърба на картата е секюрити кода,на полето,къдета се подписва картодържателя,не е издълбан както основния номер,на моята карта от ДСк е с черен цвят,италик(демек-наклонен).

Ани,общо взето приканват да се идентифицираме или създадем акаунт,да си изберем артикули и да ги добавим в коша,а в сряда те ще ини изненадат с намалени цени... Mr. Green А,дано!

# 1 204
Благодаря, на задната страна на картата има едно поле, в което се повтаря номера на картата, а в горния десен ъгъл - друт номер. Вкарвам последните 3 цифри от него, но пак не става, за съжаление. Други номера не виждам, много ме е яд, че не става  #Cussing out

# 1 205
  • София
Благодаря, на задната страна на картата има едно поле, в което се повтаря номера на картата, а в горния десен ъгъл - друт номер. Вкарвам последните 3 цифри от него, но пак не става, за съжаление. Други номера не виждам, много ме е яд, че не става  #Cussing out

На гърба на стандартната кредитна карта има:
1.Магнитна лента
2.Лента за подпис
3.Код за сигурност на картата

# 1 206
  • Варна
Някой търсеше потурите към едни официални сандали.Ето ги:
http://www.laredoute.fr/vente-sarouel-paillete.aspx?productid=32 … =1&pos=36_n_n
а това е и бюстието:
http://www.laredoute.fr/vente-bustier-drape.aspx?productid=32417 … iginminipdp=cross sell pdp

# 1 207
  • София
Може би ако кажеш на коя банка ти е картата,ще ни е по-лесно да ти помогнем и посъветваме.
Може и да не е в картата проблемът,ако пък тя е чисто нова,някои банки имат изискване първото плащане с картата да не е през интернет...
Да не би да бъркаш датата на валидността...

Виж Финти как хубаво го е обяснила-http://www.pazaruvane.com/pazaruvane-kreditni-debitni-karti.html

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 01:03 от Evа

# 1 208
Archo  newsm78 как днес извсетие от пощата, вашите пощи и в неделя ли работят  Shocked Shocked

и за мен е много странно , но като се върнах днес от странство липсваше известието . при излизането ми час или два след това си седеше чинно залепено на входната врата  newsm78

# 1 209
  • Русе, у дома
Момичета аз ли нещо съм изтървала... но има ли промяна в размера на такса - доставка и такса- обработка? За сума от 40Е ми дава такса - 15.90 и 4.5. Много е това. Кодовете за БД не сработват нещо при мен сега ... Четох отпред, отзад никъде не срещнах нещо за промяна в таксите...

# 1 210
  • Пловдив
Може ли да помоля да ме оразмерите ГръднаО-84, Талия-84, Ханш-101, за блузки, и панталони /дънки/.

Това което си поръчвах при предните намаления ми е големичко, но става, та се чудя сега какви размери да поръчвам newsm78, не мога да преценя. Много ще съм благодарна.
Самоцитирам се  Embarassed Пишете на ЛС
Аз съм със същите размери и за блузи поръчвам 38/40, за дънки 40.
40/42 ще ти е голямо със сигурност. Peace

# 1 211
Здравейте, добро утро!
И аз да питам пак за още едно оразмеряване, за неща от мъжкия сектор:
талия: 103-105
ханш: 108-110
гръдна обиколка: 110-115
височина: 175
Блузи и ризи, панталони и дънки.
Благодаря

# 1 212
Ягодов аромат, за долу 40 ще ти е екстра, особено ако са дънки с 1-2% еластан. За горе 38, но нека някой каже, че може и в по-малкото да се вмъкнеш.
Ти 42/44 ли си купувала зимата  Rolling Eyes щом са ти големи нещата  Peace
Цитат
Аз съм със същите размери и за блузи поръчвам 38/40, за дънки 40.
40/42 ще ти е голямо със сигурност
Зимата поръчвах 42-44. Блузите са горе - долу добре, но са ми свободни. Едни потници, които сега ги нося, но не са стегнати определено. Дънки 44 и къси панталони - огромни които съвсем не стават, една пола 42 - мислех че е добре, но като я понесих също ми се свлича. Пък мисля и да отслабвам  Mr. Green Та се чудя какво да си поръчвам сега като размери. На мъжо едни дънки потъчах - също огромни. Явно по тази таблица, по която сме се определили никак не е точно. Благодаря ви още веднъж.

# 1 213
Plamsy, абе май и моят мъж е в тези мерки, върти ми се панталони 42 лвко теснеещи, 44 леко широки. Peace Нека и другите да кажат.
Блузите, понеже той е L по бг, за тениски там му взимам ХЛ, за да са му по-свободни, ако са Л са му по тялото, зависи от модела и желанието на половинката. Или по номерация ако са 108/112 някъде

Ягодов аромат, ами то 42/44 е като за мен, пък съм с ханш 115-117  ooooh!

# 1 214
  • ПЛОВДИВ
като сте почнали да оразмерявате,кажете и за мен кой размер да взимам
гръдна 84
талия   70
ханш    94

Общи условия

Активация на акаунт