LaRedoute.fr - 162 - Преди намаленията - 23.06 - 30.06

• 90 379
  • 2 367
  •   1
Отговори
# 2 235
Днес получих два фотоса, бяха по 1Е, поръчка от 24.юни, дойдоха отделна от останалата поръчка, перфектно опаковани в кашони.
Чудесни са, рамките са от дърво, индийски, просто перфектни за тези пари, ако се мернат отново бих поръчала още Peace.

# 2 236
Макаронче, не си патка...тайе е възглавница, ама... те имат определения за видовете форма. Добре, тайе е вадратна калъфка, тайе дорейлер е правоъгълна калъфка; тайе де траверсин е дъъълга. в упътването има грешка, защото дорейлер са казали, че е дълга, пък после че си е калъфка...та така де, възглавница ли си търсиш или калъфки? Има разлика може би за тях ако е с кант, или ако си е само с един шев, демек без украсително околовръст. Peace

# 2 237
  • София
Днес получих два фотоса, бяха по 1Е, поръчка от 24.юни, дойдоха отделна от останалата поръчка, перфектно опаковани в кашони.
Чудесни са, рамките са от дърво, индийски, просто перфектни за тези пари, ако се мернат отново бих поръчала още Peace.

А колко са големи? Може ли линк, ако ги има още.

след като си поръчах и банския мога да споделя с вас  Mr. Green http://www.laredoute.fr/vente-maillot-2-pieces-imprime.aspx?prod … =7&pos=14_n_n

миналото лято си купих другата разцветка от БЪлгария за близо 60 лева  Crazy по българските намаления, от кога дебнех тук да го намалят да си взема и синичкия  Flutter

Аз пък го дебнах една година, докато го намалят с 45% и ми излезнакъм 50 лв, и панталонките 37лв  Twisted Evil И миналоно намаление като го намалиха се изядох от яд  Twisted Evil И поръчах и розов, за да ми мине  Mr. Green и 2бр панталонки естественно.

# 2 238
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Aбе аз ли ослепях или са сменили мястото на суивито.Помогнете,че не мога да си видя поръчката! Praynig

и аз така  doh

# 2 239
  • Под Сините камъни

Само да попитам проверих си фактурата и срещу всеки артикул пише A domicile какво значи това и как мога да разбера дали ми е фактурирана поръчката.Извинявам се че задавам глупави въпроси,но ми е първа поръчка и се вълнувам.
Пеци, реално нищо  Laughing Значи че са ти фактурирали нещата и сега се надяваш да ти ги изпратят, този надпис ще си стои во веки веков, не се променя...но за съжаление при него не им пречи нищо след няколко дни да ти "кажат" в реймбусмента, че ти отказват нещо  Peace дано на никого не се случи!!

А какво е Реймбусмента и как може да го видя?

# 2 240
  • София
Aбе аз ли ослепях или са сменили мястото на суивито.Помогнете,че не мога да си видя поръчката! Praynig

и аз така  doh

https://www.laredoute.fr/Account/Orders.aspx?Mode=0

# 2 241
Чаено момиче,аз уж търся калъфки..мерси за поясненията Hug

# 2 242

А какво е Реймбусмента и как може да го видя?
В суивито има бутон 

# 2 243
  • София
(...)
след като си поръчах и банския мога да споделя с вас  Mr. Green http://www.laredoute.fr/vente-maillot-2-pieces-imprime.aspx?prod … =7&pos=14_n_n

миналото лято си купих другата разцветка от БЪлгария за близо 60 лева  Crazy по българските намаления, от кога дебнех тук да го намалят да си взема и синичкия  Flutter

Аз пък го дебнах една година, докато го намалят с 45% и ми излезнакъм 50 лв, и панталонките 37лв  Twisted Evil И миналоно намаление като го намалиха се изядох от яд  Twisted Evil И поръчах и розов, за да ми мине  Mr. Green и 2бр панталонки естественно.

Добре, деее, толкова хубаво ли стоят тези бански? Поне една снимка да беше пуснала пък  Crossing Arms  Mr. Green

# 2 244
ketito,нямя ги вече, сутринта бяха налични, но бързо се изчерпаха.
При албанците - Maison.
Размерите са около 45х35см.

# 2 245
Аз също се интересувам от този бански.Толкова ли е хубав,че сте дали по 50лв. за него? Твърда ли му е чашката и къде са панталоните за които говорите?

# 2 246
Не ми се вижда да е твърда чашката му, за банския говоря, много ми харесва и на мен, но нито съм толкова слаба, нито имам такива ц..и, та се чудя...а и до заминаването ми няма да дойде. Wink Но е много красив по мое мнение. Какъв номер все пак може да побере кит като мен, някой знае ли? 98-85-115?

# 2 247
  • Sofia
Аз го взех преди намалението банския, за около 14 евро, харесва ми, само една забележка сякаш имам - мааалко е изрязан на триъгълника.

# 2 248
Не е твърда чашката. Как да го обясня... мека чашка без банели, с подплънки.
ПП - а на снимката за тези знойни форми се е погрижил фотошопа май.

# 2 249
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs236.snc1/8322_1142 … 914_3831099_n.jpg  Mr. Green за жени без бюст е супер  Wink
чашката е по принцип мека, но има едни моделиращи подплънки, които допълват картината
долницата е добре- нито много изрязана, нито много широка  Peace
панталонките бяха хит на зимното намаление- по 3 евра  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт