LaRedoute.fr - 162 - Преди намаленията - 23.06 - 30.06

• 90 354
  • 2 367
  •   1
Отговори
# 2 250
  • София
Аз също се интересувам от този бански.Толкова ли е хубав,че сте дали по 50лв. за него? Твърда ли му е чашката и къде са панталоните за които говорите?

Ми хубав е пъъък  smile3534 Сега не ми се подигравайте, че 50лв дадох, защото още не мога да си го простя. На пума е, всичко на Пума което имам е качествено  Peace Панталонките на миналото намаление бяха 3Е, а аз ги взех за 19Е  Twisted Evil
Снимки не ме карайте да пускам, аз по бански не се снимам  Mr. Green

яяяяяяяя, mini_79  моя е различен цвят  Shocked има черно  newsm78

# 2 251
Днес получих два фотоса, бяха по 1Е, поръчка от 24.юни, дойдоха отделна от останалата поръчка, перфектно опаковани в кашони.
Чудесни са, рамките са от дърво, индийски, просто перфектни за тези пари, ако се мернат отново бих поръчала още Peace.

И днес ги имаше в едноевровите,но не позволяваше да се отворят .И аз ги искам ,ще са ми идеални за антрето,ако ги видиш свиркай! Crazy

# 2 252
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Aбе аз ли ослепях или са сменили мястото на суивито.Помогнете,че не мога да си видя поръчката! Praynig

и аз така  doh

https://www.laredoute.fr/Account/Orders.aspx?Mode=0

мила, а как да стигна до там?  Embarassed

# 2 253
  • тук и там където дойде
суивито е преместено в mon espase client от менюто и втората иконка като кутия е. Голямо обяснение направих. Сигурно са писали по-назад момичетата но аз лично не можах да изчета всичко, Честно казано нямам и нерви. Докато харесам едни дънки и те изчезнаха  ooooh!

ето дано това ви помогне изисква да се логнете с мейл и парола http://img249.imageshack.us/img249/7541/pokupki.jpg

Последна редакция: ср, 30 юни 2010, 21:17 от Prima

# 2 254
Имам проблем с пускането на поръчка...В кошницата всички продукти са ми налични, но отгоре има надпис "Article indisponible ne peut être livré à l'international". Не мога да разбера кое не се доставя извън Франция? Моля помогнете Sad Боли ме главата вече от този Ларедут Sad

# 2 255
Поръчката ми от тази сутрин е фактурирана, но се чудя защо е разделена на две като в едната са 15 артикула, а в другата има само едно портмоне 10/6/3 см  newsm78  Има ли и други  с така разделена поръчка?

# 2 256
мини 79, много е хубав, да! Как са размерите при банските, за Б чашка кой да гледам, ама дупе ХЛ?!

Ягодов аромат, как видя, че е разделена на 2? newsm78 Нали са с една дата? Или на една и съща дата 2 поръчки е отчело?

# 2 257
Имам проблем с пускането на поръчка...В кошницата всички продукти са ми налични, но отгоре има надпис "Article indisponible ne peut être livré à l'international". Не мога да разбера кое не се доставя извън Франция? Моля помогнете Sad Боли ме главата вече от този Ларедут Sad
Кода не ти бачка, пробвай с друг, докато изчезне надписа!

# 2 258
Кода не ти бачка, пробвай с друг, докато изчезне надписа!

Акаунт нов клиент Sad Исках мп4. Да не би да не го пращат до Бг?

# 2 259

Ягодов аромат, как видя, че е разделена на 2? newsm78 Нали са с една дата? Или на една и съща дата 2 поръчки е отчело?
Като си вляза в суивито цъкам си на поръчката от днес /понеже е само една/ и вътре е разделена на два колета с отделни номера и на двата пише на всички артикули 'а домисил'

# 2 260
  • Плевен

Като си вляза в суивито цъкам си на поръчката от днес /понеже е само една/ и вътре е разделена на два колета с отделни номера и на двата пише на всички артикули 'а домисил'
Явно мп4  е след н на брой седмици-ако искаш да пуснеш поръчка смени кода...
и на мен ларедутци необяснимо ми разделиха една поръчка от сутринта,като в едната остана само един чаршаф.... newsm78абе френска му работа Joyте да си ми ги пратят,пък Crossing Armsколкото доставки искат да плащат....аз пари не давам Naughty Joy  bouquet

# 2 261
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
суивито е преместено в mon espase client от менюто и втората иконка като кутия е.......

Боже, Боже, съвсем изтрещях покрай това пазаруване #Silly !
Да не мога да си намеря фактурите?!  #Crazy

# 2 262
  • До хладилника, който обичам
Легло "тек и половина" колко е широко в сантиметри да подскажете?

# 2 263
Поръчката ми от тази сутрин е фактурирана, но се чудя защо е разделена на две като в едната са 15 артикула, а в другата има само едно портмоне 10/6/3 см  newsm78  Има ли и други  с така разделена поръчка?
Може ли линк към портмонето.

# 2 264
  • Пловдив
Аз пак да помрънкам .Алекс,кажи на Ева да пуска кодовете,не ща намаление

Общи условия

Активация на акаунт