Мама лекичко коремчето поглажда, ОКТОМВРИ бебенце ще ражда!

• 24 322
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте и от мен! И аз се присъединявам към лошо спалите. Тъкмо се похвалих, че бебо не ме буди през нощта и тази нощ просто не ме остави на мира. Ходих и два-три пъти до тоалетната, та.. определено не спал много добре.
За секса - последно Simple Smile k.mincheva, беше питала за ритането. Бях чела, че някои бебета почват да шават по времена секс, други - се укротявали. Но и при двата случая им било хубаво  Simple Smile Не знам. При мен обикновено се укротява бебо. Мълчи си. Но предполагам, че ако и при мен риташе доста, щях да се чудя дали случайно не му е зле на бебчо.
elebo, bebZz Kiryakova, радвам се за якото изкарване на концерта. Това са си положителни емоции.
Зеленоочка, как са предсватбените емоции?   Simple Smile Сигурно се вълнуваш много!
Аз искам пак да помоля за новата паролка на албумчето. Няколко пъти молих. Може би трябва да пиша на някой на лични?? Кажете на кого.
Желая ви прекрасен ден!

# 136
И аз да се обадя за кекса  Blush Не ми е неудобно, нито боли, и пози даже сме си измислили, обаче ГРАМ желание да нямам  ooooh! Чак мисълта за джиджи-биджи ме отвръщава...а преди си бяхме супер активни  newsm78 Говорим си понякога, че явно природата си знае - свършила си е работата, станало е отрочето, сега защо ни е секс?  #Cussing out Добре, че моето момче е на едни противоалергични хапчета дето и на него са му убили целия мерак, че да не ме врънка и най-вече да не кръшка  hahaha
И да, мацката, която постна динята тази сутрин ми навлече страшна беля на главата...как да си купя цяла диня в офиса и как подяволите да я нарежа  Joy А от нарязаната, която продават ме е гнус, кой знае с какви ножове са я рязали и как са я опаковали  Sick Но явно ше трябва да съм изобретателна, защото през обедната почивка диня ще се яде!  Crossing Arms
Във Варна е все едно октомври, чесно...Искам си пак лятотооо  newsm45

# 137
Концертите бяха супер ходихме и на първия и на втория ден.....само да беше малко по-топличко Wink За секс говорите - ами ние все се пробваме,но мен все ме боли и не се получава........иначе преди много ми се правеше и изведнъж ми секна желанието,може би и  защото ме боли знам ли Rolling Eyes А вчера на концерта видях още 2 бременни мами.......може и някоя от вас да е била newsm78

# 138
Незнам вие как сте, но по това време на деня така ужасно ми се спи...Ако не бях на работа с удоволствие бих си прилегнала поне за час... Rolling Eyes

# 139
  • София
И мен това най-много ме мъчи - че не мога да си полегна след обяд. А от 14 ч. нататък вече започва да ме боли кръст, г...з  Embarassed, гръб.... краката се подуват.... (вчера даже свалих чорапите). До това време се издържа горе-долу, но точно сега очаквам вече да започне умората и едваааа да дочакам 17 ч., след което едваааа да се довлача като пребита до в къщи.

Преди малко хапнах малко шоколад и.... след 10 мин. бях здраво наритана от лявата страна на корема  hahaha Станах права, постоях малко, поразходих се и мацката се укроти. Какво ли си мисли детенцето  newsm78 "Хм... шоколад ще ми яде... да бягаш бързо за плодче някакво... нали трябва да порастна"  Joy

# 140
  • София
Нашата бебка май си падна по Manowar не харесвам песните, които изпяха, ама тя ме ръчкаше в ребрата и бях седнала по много особен изпънат начин заради ритниците Crazy

Желанието при нас последните дни е на 99%, само че сутрин (най-много обичам) малкият вече е станал #Cussing out на обяд ако успее да се прибере мъжа то е или точно преди или точно след като е спал малкия и пак е буден, няма как, той сам в никоя стая не седи и за минутка #Cussing out вечер докато заспи малкия съм капнала и докато досготвя, после да ядем, да раздигна, евентуално се поскарваме ако не ми помогне, той си гледа мача..и пак нищо. Давайте сега, и вас ви чака същото Rolling Eyes Ние пък с две малки деца..май ще ни трябва кекс-гледачка за по 1 час на ден ако искаме да правим нещо, друг начин не виждам hahaha

П.п.: Аз съм непрекъснато гладна.. Нищо определено не ми се яде (освен кайсии и сладко), но имам едно странно чувство, не е точно глад, някак празно ми е отвътре и нищо, ама нищо не помага..Чудех се какво е това странно неразположение и така до онзи ден, когато мъжлето ми взе бисквити солети заревица и не помня какво още и се оказа че само докато ям ми е добре! 1мин след като изям нещо и чувството идва отново и трябва да ям, да ям, да не спирам.....

# 141
Arim, много са хубави снимките, които си качила, и пупата как пораснала Party . Да пишеш после за резултатите!
Бебз не се ли видяхте с Кат на концерта?

Момичета, аз ще ходя на училище за бременни Simple Smile . После ще разказвам!

# 142
  • У дома
Леле, как се наядох самооо, сега и легълце да имаше.....................мечтииииии, ама май само това ни остана.
Арим снимките са страхотни, да ти е жив и здрав момъка, разминал те е на височина, дано и с класирането всичко да е ОК.
Веси, динка а, и на мен ми се яде много някакъв плод ама не посмях в тоя студ да ходя чак до пазара, довечера вкъщи.

# 143
Бебз аз съм по същия начин постоянно съм гладна и това е от скоро време така....преди ми стигаше 1 път да хапна и след това изобщо не усещах глад,а сега непрекъснато не знам какво е това и постоянно се тъпча с плодове,за да не чувствам глад Embarassed Хайде аз отивам да се оправям и при докииии,че вече нямам търпениеее......Бебз жалко,че не сме се видяли,а може и да сме се видяли ама да не сме разбрали : ) Аз другия месец пак съм в София,но този път за концерт на Masive Atack newsm44

# 144
  • София
НИе до сега бяхме на вън Simple Smile ходихме до майка ми в работата и Райън пощуря там Mr. Green след това одихме до едно ресторантче на една приятелка и обядвах Simple Smile аз Райън изпи два сока  ooooh! и се прибрахме!

Дайла,по късно като заспи малкия ще ти сложа папионка! Crazy Party

Хайили, после да разказваш за курса  Hug

Секс,секс,секс  Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 145
  • София
Бебз, Кат, и двете сте толкова слабички, а бебките растат с бесни скорости сега. Предполагам, че затова сте гладни, тялото се скапва и не насмогва на бързия растеж. Хапвайте си, но  не солети и бисквити, а калорични и полезни храни и ще се чувствате добре, дано де  Praynig

Божее, не знам нормално ли е, но... ние с бебка си комуникираме почти съзнателно вече доста редовно. Вече знам с всяко побутване какво иска да ми каже  ooooh! кога къде я притеснява, накъде да се поместя... мръдвам и тя се кротва  Simple Smile
Вчера след обяд седях на стола, облегната с лакти на бюрото, тя се раздвижи и аз разбрах, че съм я понатиснала някак. Излегнах се на облегалката на стола и спря. После бутнах стола по-близо до бюрото, за да докопам мишката на компа, ръбчето на бюрото опря леко в корема ми и тя ме ритна. Аз не се поместих, тя пак ме ритна и чак когато се дръпнах от ръба, спря  ooooh! А не беше натисната изобщо, ама... май вече е започнала да ме действа, а???   Joy

# 146
Секс - какво беше това?  hahaha   hahaha  hahaha ама нямам грам  желание, вечер, когато малкия заспи, единствения ми мерак е да помириша възглавницата  Mr. Green ама то и с него  беше така, таткото ни как оцеля не знам...да не говорим за почти 3-те месеца след раждането, когато сухият режим продължи. Вчера ми каза,че живеел само за 5-те години активен сексуален живот, който сме щели да имаме след може би...15-тина години  Laughing  Laughing защо само 5? му викам  аз - аз той - ми то тогава аз ще съм на около 50 години, да не мислиш че ще ми е лесно  Joy  Joy  Joy  и така...
за килограмите - последният път бях 56, но сега май съм качила повечко...с Момчил качих общо 20 и много ми тежеше накрая. Дано този път не е така.  Гледам да ям готвени манджички, но ям много хляб и и дупето расте ли растеееее  Blush

# 147
И на мен ми изтръпват крачетата нощем, спя само настрани и направо заспивам в офиса към 14 часа  Sick , като сънчото се гарнира и с болки навсякъде надолу от коремчето. Първоначално си мислех, че се чувствам така защото до сега качих 11 килограма , а тръгнах от 46 ама явно не е само от бързичкото качване. Мамчета как се справяте със приспиването и болките през деня, аз се разхождам през час, час и малко като кукувица из офиса???? #2gunfire

# 148
kat88, аз страшно много харесвам Massive Attack и от години си мечтая да дойдат, но да си призная ме е страх от блъсканицата и за това няма да ходя.

# 149
  • София
Orchids Flower,по късно ще се чуя с Ади  Hug

Дайла,готова си!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт