Мама лекичко коремчето поглажда, ОКТОМВРИ бебенце ще ражда!

• 24 299
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Записче набързо в новата ни тема и от мен!  Hug

Нямам никакво време, в събота ни е сватбата и последните дни е голямо напрежение и ангажименти по цял ден.  Crazy

Тина, ако четеш, не мога да ти пратя ЛС, защото кутията ти е пълна.

Димяни, за консултация по ЖК не съм плащала нищо, но вече минах трите безплатни ехогафа и последния път си го платих него- 30лв.
ЛКК за болничен ли е, щото аз откакто съм бременна не съм взимала болничен и да ти кажа не ги разбирам там работите как стоят.  Thinking

# 91
  • София
И аз съм За срещичка но за другата седмица Simple Smile

Зеленоочка,Мазнейкова е отворила в Люлин център медицински и ми казаха по телефона,че абсолютно безплатно е проследяването на цялата бременност но дали е така реално не знам!
Аз понеже вече ще си следя бременноста при Дяволов и не искам да си плащам на две места и искам да се преместя до толкова колкото някой да ми пише ЛКК- то и да ми пуска изследвания по здравната за това се чудя дали да се преместя в този център за оставащото ми до раждане Thinking

# 92
Здравейте ))) много хубава темичка и забавна, определено ме развеселихте  Simple Smile
Аз пък незнам какво ми става, ама нямам грам желание за секс )))
И на мен не ми е удобно да спя по гръб, само настрани спя.
В автобуса съм много смешна, ако малкия ритне, аз слагам ръка на корема и дори си се усмихвам )))
Май още нещо щях да пиша, ама какво ли???  Laughing
 Hug

# 93
Miriams като за лека нощ добре се посмях с вашите сексуални изпълнения hahaha
При мен желанието за секс си е нормално, не е като с първото само за това да мисля( а моя тогава го беше страх да не извади бебето и  ми се дърпаше Mr. Green) и осъществяването му също засега, ама и аз наедрявам и ще видим Wink
Цвети, то това 45 дена след раждане са лохии не е цикъл, и моите се точиха толкова, а после ми дойде на 6-ия месец и си беше нормално 4-5 дни.
За сладкото - яде ми се, ама гледам да се ограничавам, но плодове ръбам непрекъснато, а то и от тях се дебелее, но поне са полезни, а иначе направо ме е страх да се кача на кантара Blush, но в понеделник съм на ЖК и искам, не искам ще се тегля.
Сладки сънища Hug

# 94
Здравейте. Докато ви изчета и то станало почти 24 часа  ooooh!
Добре дошли на новите мами, честито и но узналите пола  Hug Наистина все по-розово става Wink
Надявам се Дани и Облачето бързо да се справят с неразположения и проблеми.   bouquet
И бързам да се включа за секса. В първите три месеца изобщо не ми се правеше. После обаче - не мога да се спра. Даже по-честичко ми се прави, отколкото на мъжо  Embarassed  Правим си без проблем. Е, напоследък вече малко по-трудничко, ама засега се справяме  Mr. Green
За спането - спя основно на една страна. Понякога се будя, почти обърната по гръб. Обичам да слагам допълнителна възглавница между краката. Доста по-удобно ми е. ИНаче много често се будя схваната в хълбоците. А да не говорим, когато ми се схване пръсеца или бедрото. Ужасна болка!!! Будя се с вик и мъжо миличкия се плаши. После почват едни разтривки - много е гадно. Обикновено, ако ми се е схванал прасец, после цял ден ме наболява  Sad  Някой има ли такъв проблем?
Иначе за сладкото - хапвам си. И на плодовете наблягам доста. Даже с плодовете понякога направо се чудя каква е тая лакомия. Днес например ометох пет нектарини за секунди! Направо не усетих как ги излапах  Laughing
Момичета, само да се похваля, че от утре тръгввам на училище за бременни. МНого се вълнувам. Пропуснах първото събиране на групата миналата седмица, но утре съм на гимнастика за бременни  Party

Олее, щях да забравя нещо мноооого важно. Днес за първи път усетих бебето да хълца  Crazy Беше много сладко. Първо се чудих, дали наистина е това. Но навсякъде го описват така - нещо като туптене и равномерно. Доста продължи и едно лекичко и сладичко. Много се разнежих.   hug
Хайде, лека нощ и до скоро, надявам се  Embarassed

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 00:00 от stellty

# 95
Ние с тази бременност много рядко го правим, а с предишната понякога и по 2 пъти на ден. Embarassed

Дано Ади и облачето да се възстановят бързо.
Колкото за цикъла, след раждането 45 дни теч и след това като по часовник 10г всеки месец на определено число.

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 23:26 от m9m9

# 96
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти  Grinning

Да се разпиша и аз д ане ви изтърва. Ние сме добре, радваме се на нашия тати. След седмица тръгвам към Норвегия и незнам как ще преживея раздялата. Детето ще остане при него, защото трябва да работя, абеее направо не ми се мисли  Confused
Въпреки, че взимам редовно Магнерот, контракциите ми продължават, замислям се дали да не отида и тук на преглед. Thinking

Сексът най- после не е мираж. Е, малко пречат коремите, но се справяме. Най ми е удобна кучешката  Crazy, пък и има други начини за задоволяване, не е нужно проникване, ако ме разбирате  Crazy Sunglasses
С килограмите съм добре, +4 досега. Хапвам си от всичко, но по малко, защото ми подпира и бързо ми става тежко.
Относно цикъла, аз имах лохии към 30 дена и след тов ами дойде, когато Йована беше на 5 месеца. Като първите два, три пъти не беше много редовен, след това се регулираха нещата.

Днес харесахме кошница за колата, ще я купим от тук, защото цените са тройно по- ниски. Също и една количка на Бертони. Мъжо иска да я вземем веднага, аз поизчаквам, искам да поогледам още, а и имаме Маг- а от Йована, ще поизчакаме.

Това от мен, пазете се и ще се включвам по- често като се прибера в Норвегия  Hug

# 97
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=466782.0 събота наближава. ето я темата пусната от Бу за повече информация.

аз все още не мога да спя вечер. малчо спинка мама като е в движение и легнали се започва едно бутане и ритане. на където и да се обърна все ме ръчка.

темата я чета малко по диагонал, защото ми е натоварено. ванеса е вкъщи, всеки ден се готви и си боря за място на комп. с милото Simple Smile той си беше взел няколко дни почивка. утре пък като отиде на работа ще се върне чак на следващият ден. с него труден достъпа до комп. без не го пак, защото трябва да се занимавам с ванеса.

надявам се да се видим с пловдивчанки в събота. може след лекцията да седнем на верди до градската градина. има детски център. аз ще съм с малката за сега. за лекцията ще се опитам да ангажирам свеки да я гони в градината за да чуя нещо, но после ...

# 98
Добро утро мамчета,
събудих се с болки в кръста и сухота в устата  Cry от какво може да е ? Cry  Thinking
Бебо неспираа да рита почти цяла нощ дали не есвързано с тези болки ? Praynig

# 99
Добро утро тумбачета!

daila - честита ви девойка   bouquet
k.mincheva, michenceto - добре дошли при нас и лека до края  Hug
sonichkaLaughing - случват се такива неща; важното е бебоците да са добре, пък пола не е от такова значение  Hug Ще видим дали нас също няма да ни изненадат при втората ФМ на 2 юли, че ще трябва да подарявам розовото боди на някого  hahaha
vesinka - супер коремче имаш и си като модел  Hug
velina - в жегите и при мен имаше засилен косопад, но от както паднаха температурите съм ок. Ако се притесняваш - говори с доки и фризьора си за някакви подсилващи ампули или лосиони  Peace
stelly - аз спя предимно на лявата страна от както съм с коремче и вече около седмица левия ми прасец редовно сутрин е стегнат и ме наболява. Но само докато го раздвижа. През деня не се обажда, така че е по-различно от твоите болежки. Болките могат да се дължат на излишък на фосфор или поради спадане нивото на калций, но доки най-добре може да каже.
облачето - с теб сме миличка, дано бързо се възстановиш  Hug
При лежане или спане по гръб матката притиска големите кръвоносни съдове, което от своя страна води до рязко спадане на кръвното. Затова се препоръчва да спим и лежим на една страна,  предвид, че натиска от страна на матката тогава не е толкова голям. Също така тази странична поза облекчава работата на бъбреците и отделянето на урина, което ще доведе до по-малко отичане на краката. Ако все пак е по-удобно на мама да спи по гръб, а се задушава - решение е да сложи по-голяма възглавница под раменете и главата.
Колкото до яденето на диня вечерно време - не е добра идея. Най-добре с подобните плодове да се приключва до 17 часа, а и самата вечеря да е 2-3 часа преди лягане за сън. Извинявам се за дългото писане, но се надявам да съм била полезна  Embarassed Hug
Много усмивки и добро настроение.

# 100
Здравейте,
Благодаря ви за пожеланията!  Praynig    bouquet  Heart Eyes
Ан Тимон,  аз също смятам да сменя магнезия, препоръчаха ми да пия прахчета Магнезиум Диаспорал http://diasporal-bg.com/index.html , обаче аз ще проуча и за Магне Б6 и ще си избера. Снощи имах много силни крампи, въпреки че пих Магнерич, което означава, че явно не го усвоявам добре.
Рени Во, на мен ми направиха изследване на урината и откриха бактерии. За да се  установи точно от какъв вид са и с какъв антибиотик ще се лекуват, дадох и стерилна урина, резултатите ще излязат в петък или  в събота и тогава ще разбера лечението. Дано не трябва да влизам в болницата пак, дано и ти да се оправиш без болница!  Praynig
Хайли, дано и твоите контракции се успокоят, и да имаме спокойна бременност!   bouquet

# 101
Добро утро мами Simple Smile едвам ви изчетох Simple Smile Аз днес съм по едни срещи, после вечеря, та ще ви чета вечер, много ще ми липсвате  Hug

Вчера бях на консултация, всичко е наред, кръвното ниско 100 / 60, трябва доста течности да пия, а уж пия. Корема мери доки, матката ми даже върви към 23 г.с. Килограмите са си 7 отгоре.
Много се смях с темата за секса, ами ние уж снощи се точихме точихме един на друг, и милото влезе в банята и аз като съм отцепилаааа......та така, остана си мираж, Simple Smile

Ооо, щях да забравя, питах доки за контракциите, каза че няма нищо страшно, щом не са болезнени и са за няколко секунди, няма страшно, и нищо не ми изписа.

Хайде пупита, аз ще се приготвям че не трябва да закъснявам.  Hug Hug Hug Hug
Хубав ден, макар и дъждовен   bouquet

# 102
Здравейте мами.......тъкмо се връщам от София и сте изписали достааа,но няма да мога да ви изчета ...надявам се всичко да е наред с вас Wink Лелеееее много студено, не знам как е било в Пловдив,но в София голям студ бешеее.Веси аз мисля,че ще мога да дойда в събота .........Аз ви оставям и отивам да полегна,че снощи не спах много,а днес пътувахме в 6 и после съм на консултация. Хубав ден Hug

# 103
Здравейте и от мен.Като стана на въпрос за секс дали като съм вече към средата на 6-тия месец ,може да предизвика контракций.Мен за малко да ме оставят в болница,заради болезнени контракций.Но ми изписа магнезий и папаверин и да лежа повече.Целувки и прегръдки от мен.
 Hug  bouquet

# 104
Здравейте и от мен!Днес е студено, но аз съм доволна, понеже иначе в кабинета ми на работа е кошмар.Така поне мога нормално да работя!
Лек и спокоен ден засега! Peace

Общи условия

Активация на акаунт