Мама лекичко коремчето поглажда, ОКТОМВРИ бебенце ще ражда!

• 24 303
  • 740
  •   2
Отговори
# 105
  • София
Добро утро!

Облаче,аз пия Диаспорал и съм много доволна за сега надявам се и за по натам да ми действа добре! Peace

КАт,студенко си е да  Whistling

Vessi-barabesi,чудни новинки Simple Smile все така да са! Hug 

# 106
искам да ви попитам за секса Simple Smile
ние го правим рядко по веднъш на седмица горе долу.на мен ми се прави много по често и на мъжа ми ама докато в началото него го беше страх сега е обратно.незнам защо но все си мисля че можем да предизвикаме нещо лошо.а и ме понаболява корема като го правим.и това което най ме притеснява е че през цялото време усещам разбойника да рита и така от горе долу месец два.на вас случва ли ви се да го усещате как рита когато правите секс и ако да как се съсредоточавате над секса Simple Smile в смисъл аз не мога много гдно ми става?

# 107
  • София
Айде стига с тоя секс от сутринта бе  Mr. Green
Тея дето не правят само лиги да точат тук  Crazy Laughing hahaha

# 108
Явно от тези хормони всички сме се разгонили  Joy

# 109
  • Варна
Айде стига с тоя секс от сутринта бе  Mr. Green
Тея дето не правят само лиги да точат тук  Crazy Laughing hahaha
съгласна съм с Димяни Hug
Аз откакто разбрах ,че съм бременна само 2 пъти сме го правили,а  сега и със серклаж съм ,та чак до края няма да видя секс ooooh!

# 110
 Embarassed ами вие много бързо прескачате от тема на тема и аз докато успея да се включа ,докато прочета ..... докато хвана за какво става въпрос  та и да се включа Simple Smile ....за това така

# 111
  • София
Забравих ако има Simple Smile днес празнуващи имен ден да им е честит!   bouquet

# 112
какъв ден е днес?

# 113
 Леле, от вчера до тая сутрин що страници сте изписали ooooh!
Исках да пиша на всеки по отделно, ама докато ви хвана края.
dany7_varna, мила, аз имах с първата бременност Е-коли, това са гадни и упорити колибактерии, които нямат умиране. Три пъти съм пила антибиотик до 5-тия месец. Трудно ще умрат без антибиотик. Но в по-късна бременност не е толкова опасно. Аз пих точно 2-3-4м. когато се формират всички органи на бебето. И нямат умиране тези гадини.  ooooh! Но слава Богу, всичко е наред и си имам една прекрасна и напълно здрава госпожица.
За секса - ооооо  smile3508 При нас изобщо не е мираж. Откакто лекарката каза, че шийката ми е напълно и здраво затворена и можем да правим секс на воля...  Embarassed
А първия път бях направо фурия. Какви бяха тия хормони, какво беше това чудо!  ooooh! Мъжа ми мислеше оплакване да подава от мене.  Laughing
За лежането по гръб - лежа си, нямам проблеми. И първия път си лежах докрая.
Айде, като се сетя нещо ще добавя.  Grinning

# 114
  • София
Днес прзнуват: Енчо, Еньо, Янка, Янко, Янчо, Янаки, Яни, Янислав!  Grinning

# 115
Добро утро, хайде на по парче:

# 116
ееее сега с тая диняяяяя.....сега разбрах защо ми направиха забелешка за това че говоря за секс рано рано Simple Smile .отивам сега да си купувам да видим как ще я донеса до у нас Simple Smile

# 117
  • Стара Загора
Добро утро! И аз съм тук.От миналата седмица съм в болничен, но нямах достъп до копютър да пиша.
За всички Hug

# 118
Здравейте и добре дошла на новата мама. Аз също съм на магнезийй ,защото ми се схващаше прасеца на крака- има някакво подобрение,но не бих казала,че всичко е идеало. Облаче дано се оправиш по-бързо и наистина трябва да си почиваш повече и аз мисля да изляза в отпуска  от началото на юли. Преди не спирах да ям сладко,всеки ден задължително по нещо,но от както съм бременна първо се ограничавах,а сега не ми се яде много.Сладкото мисля,че трябва да се ограничава,защото предразполага развитието на бактериите и гъбичките(мисля,че беше нещо такова,ако някой може да го обясни по-ясно) .
За спането също спа по гръб най ми е удобно така, а иначе Мама -смехурана е обяснила много добре защо не е хубаво да се спи по гръпб. Най-добре е да се спи на лявата страна.

# 119
Добро утрооо   bouquet

daila777 - не си честна с тази диня еййй  Naughty Трябва да ходя да си купувам, а ме мързиии...
Добре дошли на новите мамчета   bouquet

За джиджи-биджито... не се оплаквам  Blush Желание имаме и двамата, но да ви кажа честно от тия гадни презервативи не мога да се насладя като хората...едно ме жули, едно ми е гадно, пък и съм доста тесничка напоследък ( не че преди на бях, ама сега... ooooh! )...Дали можем да използваме гелче нещо или не е препоръчително??? - Димяниии - не ги чети тези работи!  Whistling

Честито на разбралите пола  Hug Аз не очаквам изненада - Никито хубави си виреше пишонката и пред моя доки, и пред Марков, та не виждам начин да са се объркали и двамата  Grinning Много добро бебче си нося - догато си легна да спинкам не се и помръдва дори Wink А за позата на сън - спя на където ми падне, без по корем и ми е удобно, предимно обаче на страни спинкам
Кат - дано сте изкарали супер и си почини! Да дадеш отчет след прегледа!

Днес трябва да сготвя, да изчистя и да пускам пералнята, но първо ще погледкам едно епизодче на Грозната Бети и тогава  Crazy

До по-късно  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт