Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-17

• 56 505
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
Ловеч ПИБ ИМААААААААА

# 436
София-Райфайзен-вече има newsm44

# 437
  • в пустинята
чакам инфото за КАРЛОВО цкб за да се обадя на майката която е в болницата с двумесечно бебе и не може да хваща такси до близкия банкомат без да сме сигурни дали има на истина.в болницата къде се намира на частна рехабилитация няма банкомат и се налага с такси да ход до най блиския.за това моля майката която одеве ми даде обещание че след 16 ч ще провири аз чакам,дори и друга майка ако има инфо нека пише

# 438
  • Karlovo
Карлово ДСКа още няма, те тук може и в 18 часа да ги пуснат.

# 439
Ловеч ДСК има, туко що видях.

# 440
Карлово ЦКБ-няма.За съжаление не мога да изляза по- късно защото ,заваля и с бебо сме сами. Sad

# 441
  • в пустинята
Карлово ЦКБ-няма.За съжаление не мога да изляза по- късно защото ,заваля и с бебо сме сами. Sad
smile3521 smile3525

# 442
Благоевград-ДСК-вече има!

# 443
Тарталета, скъпа не знам какво те мъчи, но няма нужда да се заяждаш със всички. Ако не можеш да помогнеш, недей и да пречиш.Вярно, не съм видяла че пише за тази банка в предните страници, нмо доколкото знам това не е личен форум, та да ти преча.Щом те дразнят такива повтарящи се въпроси, не ги чети.Ако те питам на лични-можеш да се сърдиш колкото искаш. Това е форум в помощ на хората, не място за забележки и нападки.Приятен ден на всички.
Вени 78 благодаря за инфото Simple Smile

# 444
Карлово в17:05 ЦКБ НЯМА  Sad

# 445
Благоевград - ДСК - има парички!

# 446
  • в пустинята
Тарталета, скъпа не знам какво те мъчи, но няма нужда да се заяждаш със всички. Ако не можеш да помогнеш, недей и да пречиш.Вярно, не съм видяла че пише за тази банка в предните страници, нмо доколкото знам това не е личен форум, та да ти преча.Щом те дразнят такива повтарящи се въпроси, не ги чети.Ако те питам на лични-можеш да се сърдиш колкото искаш. Това е форум в помощ на хората, не място за забележки и нападки.Приятен ден на всички.
Вени 78 благодаря за инфото Simple Smile
smile3501 newsm51

# 447
  • в пустинята
Карлово в17:05 ЦКБ НЯМА  Sad
ако може да проверите транша след 18 часа пишете ми

# 448
Стара Загора ДСК 17:05 изтеглени.Пари има

# 449
Пловдив -  ЦКБ - ИМА!

Общи условия

Активация на акаунт