"Слънце, пясък, плаж, море...ОКТОМВРИйче дупето пече"

• 68 872
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
  • София - Младост 1А
Мале Дилянка втори зъб??? newsm78
Аз все си мислех, че по-късно ще ни дойде до главата това.
Дано да е здравичък и да изкара добре Васката. А ти "ще търпиш"  Laughing

Royzi на мен не ми се беше случвало от 4 години и 9 месеца и 9 дни точно. Най-много сме оставали веднъж 3 дни и 2 нощи сами и то какво по напред да свършиш и къде по напред да отидеш. А сега даже си имах един цял санитарен ден за себе си - епилация, вежди, педикюр, маникюр, вана... в домашни условия, ама се размазах. Иначе все набързо.

# 346
Ще търпиш,Дилянка,къде ще ходиш!Развесели ме!
Дринка,искам и аз пък!

И аз си пожелавам настроението ви,на което толкова много се радвах,да се завърне в темите ни!
Утре чакам кафе с мъже!
Влезте ми в положението,моля!

# 347
  • до морето
Ей варненки ,чакам снимки  Mr. Green

За всички  Hug

и още нещо Mr. Green

# 348
  • София, в момента в любимото ми село Железница
А тъй това кафенце рано-рано ми се ослади прекрасно, а мъжлето ми се струва малко малко, ама няма да го връщаме я!  Mr. Green

Боги коктейла снощи го сръбнах набързо и легнах в 21.30  ooooh! отдавна небях лягала толкоз рано, но напрежението и умората явно си казват думата.

Дилянче, вярвай че ще се оправи и ще видиш, че ще стане.  Hug

Тия дни гледам снимки снимки и немога да реша, кои ми харесват повече. Прекрасни са всички дечица и големи!  Hug Аз потурчих моя апарат и втора седмица немога да го намеря. Знам, че го скрих от Йоана някъде, че много си играе с него ама де е незнам.  newsm78

Хубав ден мацки   Nature Sunny lovekiss

# 349
Показвам снимките от фейсбук където ги е качила Галето  Hug

eй този сладък бебок е на Мира, помните я нали?!

Срещата беше ...  Heart Eyes много разтоварваща. Поне за мен  Hug
но както винаги крайно недостатъчна, така че очаквам скоро да я повторим.  Peace

# 350
  • Варна, България
Добро утро и от мен! То стана добър ден, докато се разпиша...

Изкарах си страхотно на срещата, както винаги. Времето не стигна, както винаги... Сигурно можехме да осъмнем  Mr. Green
Радвахме се на бебока Арел на Мира. Сладур като батко си  Laughing И какви хубави краченца има -само за цункане.
Галито беше със систър, която на бременелските срещи беше див тинейджър, а сега е госпожица.
Имахме и една много весела случка. Пламката беше първа, аз отивам и виждам, че е седнала на голяма маса, а се очакваше да сме само 4 и решаваме да се преместим на друга. Заведението е много голямо - харесваме си маса, Плами си харесва и място и вижте на какво попаднахме:

за протокола - гаджето на Пламката е Мишо. Ей, няма отърване... МНого се забавлявахме.
Култова снимка.
Пламка, ще кажеш на гаджето - от мъка по теб изографисах масата....  Joy
Ади, добре, че всичко с топчето е свършило ок. Аз бях разказвала преди време, че като деца 4-5 г. сестра ми ме беше накарала да си сложа седефено копче в носа да ме види колко съм хубава. Случката завърши в спешното  Mr. Green
Дилянче, Сами и той откога казва, че иска да му паднат зъбчетата. Но засега няма изглед.
Гушкам те!  Ти си страхотно момиче и съм сигурна, че ще намериш равновесие и спокойствие Heart Eyes  

Нали знаете, че всички ви обичам...

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 10:14 от voltage13

# 351
Варна очарователни сте,както винаги...много чар и добро настроение струи от снимките! Heart Eyes
Пламсън,тази снимка е за рамка...жестока!...и наистина няма оттърване от Мишо hahaha

да ви покажа беззъбата усмивка на Инди Joy

# 352
 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo #Silly rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao bambam

Е не честно, не мога да издържа... ще умра от смях в офиса, на обяд кой ще прибира Вики от залата незнам.  Crazy Богииии вземам те за фотограф, след мен все някой трябва да ходи и да ми снима лудостите. Чаудър ряпа да яде  tooth. А на Мишо нарочно нищо не му казах снощи, за да подкрепя днес думите си със снимки и ефекта да е ...  newsm81 kiss

Бела очарователен е... тази усмивка ме разтапя винаги.  Heart Eyes

На всички малки и по-големи рожденици с малко закъснение искам да пожелая много слънце в живота, екстремни приключения гарнирани с приятели добри и щури веселби.
  Gift

# 353
  • Варна, България
Вижте на какво попаднах:
"В разцвета на тази своя зрелост, Веселин Маринов изпя и химна на МВР. Като полъх от моето пионерско детство стиховете на Евтим Евтимов ме просълзиха. Но ме просълзи не само задушевността и възторга на химна. Просълзи ме и тъгата, че другите министерства си нямат свои химни. А нима не заслужават! Ето защо реших да дам своя скромен принос към заличаването на тази неправда като напиша текст за химн на Министерство на здравеопазването. Старал съм се да се придържам към поетиката на Евтим Евтимов, за да не причиня разностилие в министерската химнография.

1.

Щом чуеш вопъл, стон и хрип
от птичи или свински грип,
ти бързо скачаш на нозе,
любимо и добро МЗ

По твоите пътеки здравни
със стъпки смели, стъпки славни,
с сърца горещи и грижовни
вървят чиновник до чиновник.

ПРИПЕВ:

О, здравно министерство наше,
събуваме пред тебе гащи
да ни направиш яка клизма
във името на хуманизма.

Ура! Ура! Ура! Ура!
Ура! Ура! И пак – ура!

2.

Надигне ли се вирус зъл,
ти го разбиваш на чакъл.
Полезно като витамин
си ти, МЗ! Амин! Амин!

Ще молим денонощно Бога
да бди над твоята подлога,
да си ни вечно живо, здраво,
да надживееш нас направо.

ПРИПЕВ:

О, здравно министерство наше,
събуваме пред тебе гащи
да ни направиш яка клизма
във името на хуманизма.

Ура! Ура! Ура! Ура!
Ура! Ура! И пак – ура!

Инди е със страшна усмивка!  Laughing

# 354
  • Варна, България
E, пак съм аз  Mr. Green
понеже съм без шеф до обяд и съм си свършила работата, и не на последно място, че си пуснах следващата отпуска  Laughing и се ровя тук там и това е просто страшноооооооооо  Joy
http://www.fishki.net/comment.php?id=50244

# 355
Здравейте,
Не съм чела нищо и не знам какво се случва тук, но исках да ви пожелая хубав ден на всички и добро настроение! Hug

# 356
Ееееееееее..... Галке..... тъкмо пиша колко ми липсваш и ти и Мира... И как съм зажадняла да ви видя , и че снимките са страхотни ....Земи се в ръце и се поразписвай. Дай да видя госпожицата. Помня я бебе...тя сега ще е направо девойка за криене Mr. Green
Плами - снимката е уникална!!!!!!Бих я запазила и извадила - бих я подарила за повод, измислен ако ще да е!!!С мини тортичка, сърчица по чашите и розово пакетче с подаръка. Артистично въздишане..... и е твой за винаги!!!!!!!!!! И в другият живот!!!!! Mr. Green
Боги - ма тоз химн много ме кефи. прочетох го на галин и се смяхме като луди. Ние така и така не чухме тоз прословут химн на МВР.... щото нямам слушалки на РСто... BlushНо пък чухме шедьовъра за хляба... ooooh!
Инди е страшен с тая усмивка, нашият само обяснява че зъбите му болни и ще ги извадел всичките..... ама за сега никакви признаци нямаме.

И да ви кажа за отпуската.... ще сменям вече табелата на ателието където пише - отпуска. Ще я заменя с "командировка"- от понеделник сме плътно на стадиона. Нали сме били влязли в А-група...всеки ден нови неща измислят Twisted Evil а, да го приключим....и ново нареждане. от 3 пане вече станаха 9 и се молим днес като отидем да няма някой отворко дето да е измислил нещо ново.... То пък сме голям отбор, че не питай.... Twisted Evil

# 357
Боги  Joy hahaha rotfImbo
Култовата снимка на Пламсъна си я свалих аз...Джулс мерси за идейките Wink
Галентина Hug
хубав и усмихнат ден и на теб!

# 358
И аз съм се затъжила за вас много и за това, ще се опитам да съм по-редовна.Не ми остава много време за четене.Иначе с Вики сме добре.
Забравила съм как се качват снимки,имам във фейсбук на Вики.
Като имам време ще пиша повече, че свърши обедната ми почивка.
Целувки Simple Smile

# 359
Когато започнах да обичам себе си, разбрах, че мъката и страданието са само предупредителни сигнали за това, че живея против собствената си истина. Сега знам, че това се нарича "автентичност".

Когато започнах да обичам себе си, разбрах колко силно може да засегнеш някого, ако го подтикваш към изпълнение на собствените му желания, преди да им е дошло времето и човекът още не е готов, и този човек съм самия аз. Днес наричам това "признание".

Когато започнах да обичам себе си, престанах да се стремя към друг живот и изведнъж видях, че всичко, което ме обкръжава, ме приканва да раста. Днес наричам това "зрелост".

Когато започнах да обичам себе си, разбрах, че при всякакви обстоятелства се намирам на правилното място в правилното време и всичко се случва в нужния момент, затова мога да бъда спокоен. Сега наричам това "увереност в себе си".

Когато започнах да обичам себе си, престанах да ограбвам собственото си време и да правя грандиозни проекти за бъдещето. Днес правя само това, което ми носи щастие и радост, това, което обичам да правя и носи на сърцето ми приятни усещания. Правя това по собствен начин и в собствен ритъм. Днес наричам това "простота".

Когато започнах да обичам себе си, се освободих от всичко, което принася вреда на здравето ми - храна, хора, вещи, ситуации. Всичко, което ме теглеше надолу и ме отблъскваше от самия мен. В началото наричах това "позиция на здравословния егоизъм". Сега го наричам "любов към самия себе си".

Когато обикнах себе си, престанах да се опитвам винаги да бъда прав и от този момент правя по-малко грешки. Сега разбрах, че това е "скромност".

Когато започнах да обичам себе си, престанах да живея с миналото и да се безпокоя за бъдещето. Днес живея само за настоящия момент, в който се случва всичко. Сега изживявам всеки ден за самия него и наричам това "реализация".

Когато започнах да обичам себе си, осъзнах, че моят ум може да ме разстрои и от това мога да се разболея. Но когато го обединих с моето сърце, моят разум ми стана ценен съюзник. Сега наричам тази взаимовръзка "мъдрост на сърцето".

Повече не ни е нужно да се боим от спорове, конфронтация или различен род проблеми със себе си или със другите. Даже звездите се сблъскват, но от техния сблъсък се раждат нови светове. Сега знам:"Това е животът!"

от тук:http://prit4ite.blogspot.com/2010/04/blog-post_22.html

Two Hearts  Nature Sun With Face

Общи условия

Активация на акаунт