"Слънце, пясък, плаж, море...ОКТОМВРИйче дупето пече"

• 68 846
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
Ей на това му се казва тема... хубава при това  Mr. Green Как да не се включи човек.
Да се оплаквам или да се хваля  Joy От мъжа или от колегата  Joy
Всъщност имам голяма потребност, а нямам възможност  Crossing Arms

Ади много неприятно това с майка ти, много...  Confused Къде точно й е счупен крака? Че чак и операция, ужас... милата ти майчица. Бързо да се оправя  Praynig

Надеее разкошотия. Много готино семейство сте. Приятна хармония забелязвам в снимките и много ви се радвам. И кофти че сте се върнали преждевременно, но дано пък имате възможността по-често да си подарявате такива почивки. Младежите са страхотни. Малката пуканка ще я изям.  Blush

Светлееее какъв е този сериозен ремонт. Аз защо така само банята помня че щяхте да правите... или пак не съм дочела правилно.  Crazy Гледала съм снимки от вас, много е готино... ще дойда с удоволствие  Mr. Green

Боги защо така не се разписваш по-подробно... То ясно че по актуалната тема сега няма много за говорене, че нали изпрати момчето, ноооо все пак  Wink Hug

Таничка много хубаво местенце сте си резервирали... пожелавам ви много слънце и топло море  Grinning То си е чай де... така че да сте здрави, другото ще е налично  Peace
Я разкажете за това причастие, много ми е любопитно  newsm78

# 496
Светле,вземи го покани това сладкото бърборинче,че явно голям мерак има да дойде Joy
за причастието...на Васко наистина му беше първо...още на кръщенето попът ми каза,че е хубаво да го заведа,когато има света литургия да вземе причастие,но аз чак сега на Богородица се наканих ooooh!
първо му дадоха нещо с една лъжица,а след това едно такова,като сухарче,което се казва нафора...
много съм необразована по тия въпроси и бая досаждах в църквата с питане ма сега кое,ма как,ма защо... Mr. Green
добре,че хората там са търпеливи.

за секса...ние с гаджето изпълняваме тоя род упражнения само,когато Васката е в Горица Rolling Eyes

# 497
  • Варна, България
Аааааааааа, Пламка, мога да се включа теоретично в темата. Спомените още са пресни  Crazy Laughing
Светлито пусна темата и айдеееее пак се покри.

Днес се занимавах с т.нар. ми хоби (щото го правя рядко) - бижута от глина Фимо.
Довечера ще ме видите  Laughing
Иначе мързелувам, даже мисля да подремна малко  Mr. Green
Снощи взех Сами да спи при мен и това дете направо ме разби - цяла вечер насън мрънка, рева рита, пъшка - аз спя леко и днес сутринта  бях така Shocked
Като се събуди с усмивка заяви, че довечера пак ще спи при мен  ooooh! Не е много сигурно...

И аз съм зациклила нещо, не знам каква вълна е, цунами ли, що ли - ама ми е празна главата.

Аля, довечера донеси мазилата, плс..
Хайде, кака блажка ще нани.
 Heart Eyes
ПП. EMKA_SL, вземи пиши при нас, виждам, че честичко четеш. Не сме страшни  Laughing

# 498
....изобщо не съм се скрила, бе....ей ме, ама след малко се чупя от бач......

по темата......ние уж правиме секс, а на мене все ми се прави, ма постоянно бе, егати, че дори тая сутрин, докато се гримирах и реших да му се метна на спящият ми мъж Mr. Green

...бе ша се чупя.....
ЦЕЛУФКИ... до понеделник!
Гадна София ........... car003................Готин Плевен

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 15:14 от Гея

# 499
Мерси за милите думи....
Кокитоса е пушка, прегледа показа наличие на задна хрема, за пореден път, ама засега толкова спрей за гърло, капки в носа и молби да си остане само с това......
Днес исках да харча, да харча, да харча, ужасно да харча пари и каквото има, ама с деца не е работа.....обикаляхме новия мол, направили нов магазин за кухненски нещица, останаха ми очите, ама... През цялото време само виках по Коко да не потроши нещо, че големи красоти - стъкларии разни и повечето цифри....
Ади за теб Hug, а на майчето бързо възстановяване.........

Днес пийнете по едно за здравето и на моята майчица...

По темата за секса и ние сме като сме Бела, като го няма Коко, ама при нас е уж по-често  Joy

# 500
Хубава седмичка на всички!
Наде,да е жива и здрава майка ти и много да я радвате.
Джулка,много хубаво ранчо си имате, ще трябва да се види на живо Wink
Ади,съжелявам за майка ти,дано бързо се оправи.
От 01.09. се местим да живеем в София и ако ще си правите срещички софийски мами, да ни имате в предвид, че и без друго никой не познаваме.
Целувки от нас!

# 501
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ей днес много сте изписали!   Hug

Аз съм вече отпуска  Mr. Green чак до 7септември и цял ден чиста, готвя и т.н и време не остана

Светле приятна почивка.

Ади бързо да се оправи майка ти!   Praynig Hug

Варненки приятна срещичка довечера и да незабравите фотото!!!

Надинке да ти е жива и здрава майчицата ти!  bouquet

За секса сутрин рано или вечер късно, но най-много през 2дена. Немога да се оплача от липсата на този спорт!  Mr. Green Да се похваля също, че от събота Никола вече спи в стаята на Йоана и непазим особенна тишина!  Mr. Green

# 502
Добро утро!

ей "тежка" вечер е била явно...чакам някой от Варна да се появи и да разказва и снимки да показва!
Наде,да е жива и здрава майчицата ти!  bouquet
Нинка,приятна отпуска!

# 503
 newsm46 Добро утро поспаланки kaffeetrmker_2
Малеее не мога да отлепя днес от леглото... мъка мъка...  smile3524
Спи ми се още все едно не съм лягала вчера.  Crazy А дали съм си лягала въобще?  newsm78
Хубавото в цялата работа е, че съм без шеф   superuu и ще я карам по-хлабаво   angel008
Снощи беше една приятна вечер, за съжаление с деца   Stuck Out Tongue Winking Eye  
На моите съм им обещала че никога повече няма да ги водя с мен по женски.  Rage
Не спряха да мърморят, де се кривунчат, да искат нещо...  #Silly
Много ми е готино обаче, че се запознах с Ади. Изключително позитивна, много нежна и лъчезарна. Абе хубав човек от където и да го погледнеш.  Hug И Ники е супер забавен и готин, за Пепино няма въобще нужда да коментирам... прекрасен рус чаровник, много хубаво семейство, много  Heart Eyes Hug Радвам се, че ви познавам  cheers

Ох как ми се спииии....  Sleeping
Белааа мерси за кафето и извинявай за среднощния терор  Rolling Eyes Embarassed
Решихте ли проблема  Tired
ninanb  поздравявам те, че сте отделили и малчо да е при кака. Аз съм за това децата да са отделно с две ръце и два крака... всеки да си знае леглото  luvbed

# 504
добро утро.
Не съм се затрила...просто 2 дена съм болна. Стомах , повръщане и екстри...
на всичкото отгоре ми се е спукала вчера функционална киста на яйчника...дето незнам че съм я имала...как не умрях незнам - от болка. Доктора ми сложи 2 инджекции от които спах почти през цялото време вчера.
И тъй- наоплаках се
Ади - бързо да се оправя майчизца - ако има начин минете на обяд поне . Откога не сме се виждали Cry И днес да си изкарате добре на срещата. Hug
Гея - приятно изкарване на Плевен
Наде - честит рожден ден на мама! Hug

П.П. продавачката ми е приета задочно - и очните са от 30 до 17 - точно в ученическата кампания #Cussing outИде ми да се гръмна да знаете!!!!!

# 505
  • Варна, България
Ако знаете как ме мързииииииии
Уж щях да върша сума ти неща, нищо подобно... Дори още кафе не съм пила.

За срещата - готина, както винаги  Laughing
Ади си я знам каква е чаровница отпреди 2-3 години. Ники е голям симпатяга, абе с 2 думи хубаво семейство. Малко го ядосахме в началото с обясненията как да се стигне до заведението.
Пепино е бонбон  Heart Eyes Веднага се сдушиха със Сами и имаше игри по мъжки, че иначе Сами е самотен петел в кокошарник. Е, накрая имаше и заигравки с девойки, няма как.

На моето фото батериите му се сдухаха и имам само няколко снимки.

http://blagomiratabakova.snimka.bg/other/sreshta-s-bini.517452.20176948
Моля другите, които публикуват да цензурират целулитния ми бедър  Mr. Green
Облачка, да беше казала по-рано

Джулка, много кофти събития при теб! Аз също съм работила 4 г в книжарница и моите очни, които бяха задължителни, бяха по същото време. Съчувствам ти!
Ти не беше доволна от продавачката, нали? Нямаш ли друг вариант  newsm78 Щото сега следват и изпити, и други очни..
Ще пия кафе

# 506

Джулка, много кофти събития при теб! Аз също съм работила 4 г в книжарница и моите очни, които бяха задължителни, бяха по същото време. Съчувствам ти!
Ти не беше доволна от продавачката, нали? Нямаш ли друг вариант  newsm78 Щото сега следват и изпити, и други очни..
Ще пия кафе
Все още несъм....но са и силни връзките...не ме питайте какво и що. Не ми върши работа, нерви ме обаче... това е положението - ще я чакам сама да си иде или да скъса с гаджето дето е син на... добър незаменим клиент!!!Та така Twisted Evil

# 507
Eййй Варна - личи си, че сте си изкарали добре, ама тез деца, тез деца, колко пъти казвам без тях по-добре, айде да позахлади малко и да се спретнем по женски, че ми държи влага после дълго време....
Ама са големи сладури хлапетиите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Джулс кофти, не ами кофти, не можеш ли да бутнеш някое от твоите пораснали деца за съпорт на каката... newsm78

# 508
Много сте готини Варна и Ади и тя сияе...а Пепино,ах Пепино...сладуранчик! Heart Eyes
чакам снимките и от Облачка...като казах Облачка искам и тук да изкажа огромната си благодарност към нея  bouquet Heart Eyes Hug
...след като вчера й звъннах и й се наоплаках едно хубаво,тя първо ме успокои,а след това толкова експресно ми направи комбинация за Васката и я изпрати по куриер...та вече пратката от сутринта е при нас и Васко пие от вълшебната вода!
проблемът му е,че не иска да ака вкъщи страхува се иска само при баба си или в Горица,днес е 7 ден,в който не е ходил по-голяма нужда...питах го уж между другото кога ще стане работата и той ми отговори днес в Горица...аминаваме днес за там.
А дано! Praynig
Аля Heart Eyes

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 11:58 от bella_

# 509
Здравейте, момичета Simple Smile
което ми напомня един кратичък любим виц. Знаете ли го?
Сляп човек, минавайки покрай рибен магазин, всеки път казва "Здравейте, момичета!"

Белла, прекаляваш... като стане работата, тогава се похвали Simple Smile
Вчера беше хубава среща... въпреки вече пубертетското поведение на моята голяма щерка, за което искрено се извинявам, най-вече на Кламерчето  Embarassed Но и на другите, които не можаха да се наговорят на спокойствие. Другия път 100% я оставям в къщи. Пък ако може и съвсем без деца, съм още по-навита Wink Този път и аз съм се издънила със снимките - апарата е бил на портрет и повечето са размазани, но все пак има нещичко за гледане.  Специално внимание може да обърнете на груповото почесване в един момент Simple Smile Явно ще чакаме Ади да публикува груповите снимки, като се върне от почивката. Което ми напомня - наистина ми беше много драго, че се запознах с това страхотно семейство. А Ники... евала му, че изтърпя толкова време в кокошарника  Mr. Green готин тип. Обаче... пак не можахме да се наговорим. Ще има много за другия път, сигурна съм.

Джулка, дано се оправиш бързо, мила!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт