"Слънце, пясък, плаж, море...ОКТОМВРИйче дупето пече"

• 68 842
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Здравейте девойки.
Ади, стискам палци за майка ти, бързо да се оправя.
Наде, честита ти рожденичка. Да е жива и здрава, много да я слушате.
Бела, дано бързо оправите проблема.
Светле, приятно изкарване.
Аз довечера съм на кола, утре цял ден ще стягам багаж, че през нощта заминаваме, ще бъдем до 27ми на Обзор, от 27-31 на Созопол. Мечтаех си за дълга почивка. И на двете места ще бъдем с приятели с деца. Надявам се и времето да е с нас.
  bouquet

# 511
Както винаги сте си спретнали страхотна срещичка варненки, а и Дринка и фемили със страхотен морски тен, и браво на Ники че е издържал в кокошкарника  Simple Smile
Преди малко гледах едно клипче, и си викам "Яяяя, Кламерчето  Shocked ", ако не беше надписа щях да съм сигурна че е тя, а и това море ... само тя е ... Wink
http://allmediabg.in/clip.php?id=10

Дринка и Боги мерси за предложенията за Трявна, аз още се оглеждам, пък може и на място да избереме нещо.
Бела, дано ви се разреши проблема с помощта на Облачка.
Наде, страхотни снимки, голяма красота и на мен ми се ходи там ...
Джулка, ама и при теб никога не е скучно, да се оправяш скоро, а за момичето- сложна работа  ooooh!
Гея, хубаво изкарване на любимия Плевен

Ние сме ... горе- долу добре, защото все да има за какво да се шашкам. Ходихме на моренце на Албена в края на юли, върнахме се, след 2 дена Светослав взе да покашля и да му тече носа, тъкмо се пооправи, го хвана разстройство и един такъв отпаднал, все гледа да си полегне, очите му се затварят ( а това е абсурдно за него! - да лежи посред бял ден), не ще да яде абслютно нищо- вече в чудо съм се видяла, а и едни сенки има под очите. Преди поне обичаше някои неща, а сега за всичко казва - аз такова вече не обичам  ooooh! , ребрата му се четат вече  Sad
Междувременно давам разни хомеопатични, не съм се отказала... , та така за нас.

# 512
Хм Светли не ще да си хапва, заради разстройството или...., ако е заради това не бой се, ще мине, ама трябва да го изстрадаш....
А пък защо не пробваш с разни кулинарни апетитни украси, сандвичи под формата на човечета, разгледай в готварския да украсим храната с храна е темата, Коко ми беше така преди известно време - почнах да му режа храната на хапки и отгоре с разни сабички за коктейлните хапки и да видиш как прояде.....

# 513
  • София - Младост 1А
е не е истина. Половин час писах и всичко се затри. Мързи ме да го пиша наново и се ядосах. Утре ще пиша. Пфу... #Cussing out

# 514
  • Варна, България
Ха, добър вечер!
Кака ви Блажка на чаша чай, направен по руска технология със запарка и запалена ароматна свещ чете готина книжка. Не бях попадала на този автор -Робин Шарма, но е приятен за четене.

Намерих това от него публикувано в нета и го споделям с вас:
http://www.scribd.com/doc/12444014/-200-

Целувки

Вече е 20 август, Св. пророк Самуил - Сами ми е именик - да ми е жив и здрав!
Благодаря на Господ, че го имам и е най-прекрасното дете!
Утре няма да ходи на градина - ще го водя на плаж, после други забавления!  Laughing
Почерпете се с кексчета за негово здраве

# 515
Добро утро!
Боги,да ти е жив и здрав Сами и много да те радва Hug  bouquet
Приятна почивка на всички !
Хубав ден и приятен уикенд!

# 516
Честит имен ден Сами, дете прекрасно.
Да пораснеш здрав, умен и много щастлив.
А детството ти да е нашарено с усмивки,
приятели, игри и весели очи.  Hug

Днес кафето е от мен... поднесено с усмивка  Heart Eyes

_Svetli хихихи много се смях като отворих клипа със "себе си"  Mr. Green Което пък ме подсеща, че на едно интервю работодателката каза ... Боже, ти си двойник на Ивайла Бакалова  Joy /хехехехехе с 20 кила в аванс  Mr. Green/. Кламерчето е доста по-грозновато  Mr. Green Ама ми е готино, защо не... нека ме сравнявам с млади готини девойки... пък аз ще си матирам огледалото у дома, и то да вземе да ме покаже по-така  Mr. Green

А сега сериозно... това което пишеш за малкия си е много притеснително. Изключително много ми напомня на симптомите на обезводняване. Дори и да не яде, задължително на често му давай някакви течности, сокове, айряни и дано скоро да прояде мъничето и да стане пак игрив, щур и усмихнат  Hug

Таничка хубаво да си изкарате на морето и да съберете много тен и миди  Grinning /е няма само ние да мъкнем такива неща в къщи/  Crazy

Боги като те чета, чак на мен ми се допи ароматен хубав чай. Аз едно време кафе не вкусвах, а първото нещо сутрин беше да си направя чай... разкош.  Grinning

Ох днес съм с главоболие нещо, едно такова ми е отнесено... все едно съм в безтегловност. А съм решила днес да поработя здраво, че бюрото ми скоро ще удари тавана, така е затрупано с бумаги.  ooooh! Но това в късния следобед, сега малко фактури, кафееее....

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 13:55 от klamerche

# 517
Честит Имен Ден, прекрасно слънчево дете   bouquet  bouquet  bouquet

# 518
  • София
Честит имен ден на Сами, да е живо, здраво и усмихнато дете.
Ние оправяме багажите, тресе ни вече, по нощите ще пътуваме. Само малко лекарства останаха да докупя. Децата са в ефуфория, при мен настроенията клонят към циклофрения.
Кламерче, много си готина на клипа. Да ти минава бързо главата.
Светли, питай дали може да му вземеш малко рингер да пие, да възстанови електролитния баланс.
Джули, много прегръдки от мен. Дано бързо напусне.
Айде, аз съм чао. Ще пиша от черноморието.

# 519
  • София - Младост 1А
home sweet home

Ели честит рожден ден! Здрава, щастлива и обичана!

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 00:05 от Drina

# 520
Еличка,
честит празник!
Да си здрава, много щастлива, радостна и влюбена!
Пожелавам ти любов и много усмивки!
Хубав празник!

Аз се завърнах и бързам да сипя кафенце - силно понеделнишко

Разгледах снимките на Варненските девойки и съм силно впечатлена от лъчезарните усмивки и веселите личица. Страхотни сте Heart Eyes

Боги, да е жив и здрав чаровника Самуил. Страхотно дете със страхотно име. Нека го носи с достойнство и гордост! И много да се гордеете с него Hug

Танче...лек път и гледай да се местиш от кълка на кълка, да не изгориш Mr. Green. Дано си изкарате страхотно!

Гале, уелкъм ту София. Чакаме те Hug!
Следващата среща може да е в твоя чест!
Джулка, а дано тоя път нещата се наредят в твоя полза - мисля, че е време вече Hug
Светли, как е адашчето? По-добре ли е?

Мен ако знаете как ме мързиииииии-ама е понеделник, няма как.
Четирии дни се размазахме от почивки, трамбоване по чукарите и басейни, разбира се, и сега е доста криво. Преси ни запона с неговата красивичка госпожа, която е на 30тина години и е ужасно мила и симпатична, та вече го разбирам защо не иска да ходи в градината в София. Човека има усет и е естет. Даже ми кажа, че искал тази година да ми сменят госпожите, да били по-красивички Shocked, аз дума не съм обелвала, нито баща му.
Не иска да си идва и това е, та не ми е ясно септември как ще го довлачим до тук.
Ние продължаваме с прословутия ремонт - днес вече започва лепенето на паркета - взели сме тати и е заточен няколко дни да нареди най-красивия паркет Mr. Green
Май това е засега - днес ще съм на линия, чакам ви и вас Simple Smile

Цалуфки!

# 521
  • Варна, България
Ели, честит рожден ден!
Пожелавам ти здраве, емоции, които да те карат да се усмихваш и нещо, което желаеш  Wink...!

Светле, мерси за кафенцето! Добре ми дойде!

Аз съм на работа -уф, хем ми е гот, хем цялото бюро е разхвърляно и се чудя от къде да я подхвана.
После пак ще пиша
много гушки

# 522
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ели честит рожден ден!   bouquet

# 523
...де сте бряяяя Twisted Evil

# 524
Здравейте,
Ели,Честит Рожден Ден и тук!Да си жива и здрава,много обичана и щастлива!  bouquet
Гея,добре заварила.Дайте ми само седмичка поне да вляза малко в час и да се подредя и после съм готова за срещички.
На всички пожелавам успешен понеделник и хубава седмица!
Целувки Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт