"Слънце, пясък, плаж, море...ОКТОМВРИйче дупето пече"

• 68 836
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
Честит Рожден Ден Ели!  bouquet
желая ти здраве и много,много щастие!

http://www.youtube.com/watch?v=dePMU8R131s&feature=player_embedded#!

# 526
Ели, Честит Рожден Ден!!!

# 527
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Гейооооооо ти си почина и почна да мрънкаш. Е ние лепим топлоизолация и м/у другоро крадя минутки за стягане на багаж за морето, че нощес пътувамеееееееееее!  Mr. Green

# 528
Нинка,весело море от мен!
...на кое море щях да сте? newsm78...ако сте близо до нашето да вземеш за звъннеш един тел,а?

# 529
Честит Рожден Ден ЕЛИ!Жива и здрава да си. Весел празник и много подаръци!!!!

# 530
Дилянче на Царево море както вика Йоана. Ми телефон нямам ти го, а и ще прелетим през вашия град към7-30надявам се. Имаме среща с приятели в Приморсо, а на връщане може би ще пообиколим по-обходни пътища... живи и здрави само да сме

# 531
Честит рожден ден,Мишленце!  bouquet
Желая ти най-вече да си здрава,много щастлива и обичана!
Днес и моето Иве става на 3 години,Боже като че беше вчера...
Заповядайте и наздраве!

# 532
Biny Много здраве и щасливо детство на малката Иве!    bouquet

# 533
    Ей, Бини,
ама как можах, моля да ме извиниш  bouquet

Да е жива и здрава малката бонбона, много да слушка,
и да расте щастливо и усмихнато детенце!
Специални целувки и чакам отзиви от партито!

Нинче, завиждам ти Hug  вече вероятно усещаш уханието на морето !

Днес за какво ще си говорим?

Очаквам да се включите с най- интересните теми bowuu
Абе що така ме мързи, бе, мързи ме да си напрегна мозъка, целия се е загладил  ooooh!

# 534
  • София - Младост 1А
Privet momicheta.
Bini da ti e jiva I zdrava Iveto I mnogo radost da vi nosi!

Az oste ne sam razopakovala bagaja. Zadachi razni sa se natrupali I ne smogvam.
Vchera praznuvahme na mama rojden den. Po domashno I v namalen sastav, no izkarahme prilichno.

Ninka do koga ste na moreto? Nie ste patuvame v chetvartak prez nosta I rano v petak sme na Arapia.
Prati mi telefona ti da se chuem I da se vidim.

Diljanka niama da uspeem da minem prez teb che v Burgas ste sme sigurno kam 7 sutrinta, no navrastane ako se organizirame ste ti zvanna.

Hubav den ot men, che baja imam da kopam.
Ste se opitam da kacha snimkite dnes.

# 535
Бини, и аз все мисля за нея като за бебенце... затова и бях толкова изненадана, когато я видях толкова голяма на срещата. Хем от време на време гледам снимки. Да ти е жива и здрава, много да те радва! А от вкуснотиите няма как да не си взема... адски апетитно изглеждат.

Ели, макар и със закъснение, честит празник и от мен! Всичко най-най-хубаво ти желая!

Тема, тема.... не знам. Я аз да се похваля с децата Simple Smile Моите, нали са русалки, вече и двете плуват. Ели е толкова спокойна, че скача без много да му мисли в басейн 1.60 дълбок. И после плува към метър и половина-два в посока края на басейна. И ако мама я няма наоколо, или се хваща за края, или просто спира да плува и почва да потъва. Хем ме напушва смях, хем гледам да съм наблизо всеки път. Някой записвал ли си е хлапето на плуване, да каже как върви на тази възраст? Малко ме притеснява, че и малката, като голямата, смята, че знае всичко по-добре от другите, нещата трябва да станат по нейния начин, и че нейния начин естествено е най-добрия... а вече установихме, че голяма част от октомврийчетата са инати безподобни  Laughing

Ооо, Дринка, радвам се да те видя Simple Smile

# 536
Еййй, Облачка, браво на децата.

Пресата не плува, опитва се, ама не е плувец.
Аз всъщност се бях замислила тази година на какво ще се записваме.
Футбола в градината е ясен, с английския се чудя има ли смисъл newsm78, питах го, ама той каза, че не иска. Ама аз искам, как да постъпя незнам.....
 Мислех си извън градината да го запиша на плуване или айкидо, ама е рано за айкидото, а плуването..незнам, имам няколко седмици да реша.

# 537
Честит рожден ден на Мишленце и на Бинината Ивка!

Я кажете наистина на какво ще се записвате?Английски?Плуване?Аз за тези двете мисля!Футбол няма в детската,иначе бих го записала!Имат народни танци,ако му харесва,може!

# 538
Честит ден рожден и на двете ни чаровници от вчера.
Да сте здрави, винаги усмихнати и много щастливи   bouquet

Незнам на вас луната влияе ли ви по някакъв начин, но аз втора нощ не съм спала... изброих всичките овце от Дунавската равнина, довечера се мятам на съседния хълм и продължавам към Тракийската низина...  Tired Face Чувствам се като пребита.
Има нещо извънземно в мен  newsm78

# 539
Малко ти е секса Simple Smile Аз напоследък спя като къпана.
Или си отказала редовните тренировки? Направи си една яка тренировка, ако щеш и в къщи - малко скачане (танци с децата), 50-100 клека, 50-100 коремни преси и няколко лицеви опори... и ще спиш като къпана и ти. Ако го направиш на игра преди вечеря, хем ще се повеселите заедно, хем ще дадеш добър пример, хем ще свалиш някой грам, хем няма да броиш овце.

Аз на английски повече не записвам. В нашата градина (важно е да се поясни все пак) 2 години учиха по едно и също книжле и повтаряха еднакви неща... по-ефективно ми се струва в къщи да учим по 2-3 думи седмично, или направо по английския на Дисни. Пак казвам, опита ми е с нашата градина. Катето попиваше адски бързо, но нямаше какво. Затова Ели (същата градина) ще ходи само на айкидо и гимнастика - неща, свързани с движение. Може и да греша, а и до голяма степен ще зависи от нейното желание. Ако иска, ще ходи.

Общи условия

Активация на акаунт