ЕКО БЕБЕ III

• 49 976
  • 761
  •   1
Отговори
# 570
Ако решите да купите дървени играчки за вашето дете, погледнете следната информация:
http://www.kzp.bg/index.php?mode=viewc&group_id=41&month=now

А миналата година подобно влакче ни подариха  Close

# 571
Ако е било детето над 3г, май няма проблем.

# 572
Момичета ,може и да ми се смеете вече Simple Smile,мъжа ми каза,че не съм добре ,ама обиколих сумати магазини и установих,че дори и гащеризончето и якенцето са да речем зелени,а не тъмно сини или черни,то подплата пак е черна  Grinning

А ушанки някой ползвал ли е,дали за себе си или за детето?И какви?

# 573
Норчи, правиш си живота много труден.  Hug Просто купи едно гащеризонче и дишай дълбоко.  Wink

зелено с лилава подплата, двулицево
светлосиньо със светлосиня подплата
сиво с кафяво

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 19:40 от Solley.

# 574
  • Пловдив
Аз имам чувството, че ще се побъркам ако обръщам внимание на всички тези неща..то е малко като мания..ще трябва да се изнеса в гората да живея, там наистина ще съм "еко", иначе ми се струва малко " мисията невъзможна". То трябва и с доста средства да разполагаш, за да си позволиш всичко да ти е естествено и еко.... Whistling

# 575
Права си,Слънце(много сладък ник Grinning),понякога си осложнявам много живота.Ама като знам,че нещо е гадно и душата не ми дава мира Simple Smile.Ще им хвърля едно око на тези веднага Simple Smile
А иначе си е вярно,че е скъпичко си излизат някоя нещица Simple Smile
А за тези играчки някакви отзиви,гледам има ги навсякъде - http://www.melissaanddoug.com/classic-wooden-favorite-toys

# 576
Зависи си от детето, моят малчо си играе много със тези формички, които се мушкат в дупките (Shape Sorting Cube) и със Stacker-и. Всички които имат чук са чудесни, но чука никога не се е използвал по предназначение  Mr. Green и бързо-бързо бива скрит

За дрешките гледам да са от естествени материи (предпочитам българските) и да нямат проблем с боите, че малчо веднага им реагира (и без да има инфо в етикета) с кожни раздразнения.
Но чак еко и натур от специални магазини - не купувам.
Лошото е, че дори и маркови дрешки, които пишат например 100% памук - определено имат примеси  Close
Сега в зимните дрешки, ми е сериозен проблема с меката подплата отвътре - в 50% от случая има или някакъв гаден оцветител или е от полуизкуствена материя.

# 577
  • Пловдив
Миленка, и на мен това ми е проблем. Зимните дрешки.  Wink
И моите хлапета са така.

Всяка зима докато намеря панталони с памучна подплата.... ooooh!
За якетата не се втелясвам, щото не са на голо, но панталоните ги дразнят, ако са с полар, а не с памучна подплата, щото са директно върху кожата.
Намирам, обикновено, от втора употреба, или от чужбина, от приятели или от продавалника...
По "нормалните" магазини нищо не мога да намеря.

# 578
  • София
През зимата обуваме памучен клин и отгоре джинси (вълнен панталон)
Така имаме и вариант като се отиде на топло да се събуе горния панталон и ли да се събуе долния  Grinning
Махнала съм поне на 3 панталона гадните изкуствени термо- хастари. Това е невероятна гадост!

В класа на детето ми видях момиче със зимна грейка в големите студове, при страхотно силно парно, без свеж въздух (заради ПВЦ дограмата...) Ще се въздържим от този вид "закаляване"

# 579
  • Пловдив
Някой знае ли от къде мога да купя пантофи от естествена кожа, мъжки и дамски, онлайн ? Мерси Simple Smile

# 580
По търсачка намерих тези:
http://www.velis-leather.com/prod.php?id=122

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 23:44 от M_Nik

# 581
  • София
Тъкмо се чудех къде да пиша за находката ми...

Пантофи и чехли от естествена кожа, детски сандалки от нещо като памучен плат (отвън и отвътре), за износ за Германия, български, много качествени,
БЕЗ ФТАЛАТИ!!!  без тосичности..... всичко изследвано....

Още лятото ги бях отклрила , тогава пирятели си купиха съндали и чехли. Сега аз- чехли с анатомична повърхност, отгоре 2 регулиращи се каишки - 25 лв (30)

цените са в този диапазон- мъжки и дамски.

Има с коркови подметки+гума, полиуретан, ПВЦ без ФТАЛАТИ!

пО-ЕВТИНИЯТ И ПО-ЗАРЕДЕН МАГАЗИН  е на ул Гладстоун 32, близо е до Витошка. тел 0878 80 75 81
марките саS teli
Stilmen

Продават се и в магазин с медицинска насоченост, по Пирогов, но доста по-скъпи...

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 15:24 от търся си ник

# 582
http://stilmen.eu/bg - ето това са, има приятни моделчета, но нещо не намирам в сайта подробности за изработката и материалите..

# 583
  • София
да, но в сайта няма поне половината и то по-хубавите модели, които стават и за лятото , а не само за в къщи.

# 584
И аз слагам под панталонките клинче,по-скоро нещо като тънка пижамка Simple Smile
M_Nik  как разбираш дали дрешките"имат проблем с боите",преди да си ги купила и изпрала...та понякога дори и след това не се разбира SickА това пък за примесите как го разбра...големи сте майстори,аз понякога съм се съмнявала ,ако да речем нещо е 100% памук,а по-разтегливо ooooh!,но иначе как ги познавате тези неща Simple Smile

На нас ни остаха само ръкавичките за сняг  и пастата за зъби,която сигурно ще отпадне,поне за сега,защото от време на време склонява да ги мием само с четка и водичка.М/у другото ми дадоха съвет да купа електрическа/с батерии,под-бре почиствала и на него щяла даму е по-интересна ,а и иска ,не иска тя ще си потърква лекичко.НО аз хич не си падам по разните му неща с батерии newsm78

М/у другото поръчах играчки от Кей март и ще споделя като пристигнат Simple Smile
Само много се чудех на една магнитна  дъска за рисуване с тебешири и не я поръчах...ама може и нея да взема скоро.

Гери,напредвате ли с украсата?А елхичка взехте ли?На мен много ми допадна идеята с елха или подобно дръвче в саксия...ама замисляли ли сте се цветята ,които имате вкъщи с какво ли са третирани Sick

Общи условия

Активация на акаунт