ЕКО БЕБЕ III

• 49 945
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
Норчи, от такова тесто /но не са оцветени/ имам украса от баткото от поне 5 години. Не се разваля хич, малко тежички стават, но за ядене изобщо не са подходящи  Simple Smile
При падане на земята се чупят лесно сравнително, също, ако няма килим всъщност - тесто си е.

С малкия правихме "таралежчета" от портокали, набоцкани с карамфилчета. Елхата е украсена още преди 2 седмици. Малкия рисува с пръсти /със съответните бои/ картини за Коледа в червено и златисто  Simple Smile
Изрязвали са жълти и червени ябълки от гланцово блокче и са ги лепили по зелени листа от картон. Лепили са и върху елхички от картон - топки - шарени, изрязани от тях или учителката. Правили са и венец от намачкани зелени и червени хартийки, залепени върху пластмасова чиния с дупка в средата. Много е красив, вчера ми го подари  Hug Всичкото в градината, но са идеини нещица...
Ние правихме от шишарка нещо като дядо Коледа, с червена шапка от хартия и ботуши от червена хартия и ръце от клечки. Има и нещо като черв. наметало.
Разгледах Кротака за Коледа, чудни идейки имат:
http://krokotak.com/vsichko-za-koleda/

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 18:00 от M_Nik

# 601
  • USA
Solley, златна си  bouquet! Поръчах я Simple Smile!

# 602
Разгледах Кротака за Коледа, чудни идейки имат:
http://krokotak.com/vsichko-za-koleda/

Този сайт е уникален.  Peace

# 603
Хаха,остава да си купя елха,за съжаление вече 10 дни не мога да намеря това,което търся и накрая май ще се купува обикновена естествена елха,иначе можем да си останем без елха CryИграчки не знам дали ще успея да измайсторя сама достатъчно за елхата,време нямам,трябва да е когато малкия спи,защото когато е буден няма да се получи,малък е още.... в повечето случаи или не довършваме запонатото или е скъсано,счупено,надраскано и т.н.А когато спи,аз имам куп други задачи LaughingСамо тестяните са лесни,че стават много наведнъж,но само с тях няма да се разминем,а и таткото иска :"ПОНЕ ЕДНА ИСТИНСКА ИГРАЧКА" и лампички,не одобрявал хартиени  гирлянди или от пуканки,или поне не само...поне се отказа от грозните,лъскави герлянди,но искал лампички на тяхно мяасто #Cussing outТака,че играчки,сигурно ще търся дървени,стъклени,хартиени ,може и платняни ,само боите ме притесняват Sick

# 604
  • Пловдив
Норчи, винаги ми е било болно като видя отрязана елха...предпочитам изкуствена елха, която ще ползвам /и ползвам/ вече 10г., отколкото 10 унищожени дръвчета за това време.
Не виждем кое му е "екото" на естественото дръвче.
Сори.
Лично мнение.

# 605
Норчи, винаги ми е било болно като видя отрязана елха...предпочитам изкуствена елха, която ще ползвам /и ползвам/ вече 10г., отколкото 10 унищожени дръвчета за това време.
Не виждем кое му е "екото" на естественото дръвче.
Сори.
Лично мнение.
Съгласна съм мила,така е!!!И мен ме боли и ми е гадно,но пък тези изкуствените са толкова гадни и най-вече вредни и токични,тук проявявам малко егоизъм Embarassed,но се хващам,че от едно известно време гледам повече да не е вредно и опасно за детето,откокото за природата Blush,нещо като болест.Пък и четох статия ,в която след известно проучване кое  е по-еко е установено ,че изкуствените дръвчета са много по -вредни за природата.Много искам да си намеря красиво дръвче в саксия,която после да изкарам пред блока и живот и здраве като се преместим на по-хубаво място с тераса да си го гледам там,но всички ,които намирам са много малки,да речем 2 педи,а таткото иска елха поне метър Simple Smile

# 606
Ето ти по-голямо дръвче в саксия, сигурно има и други http://www.homedepot.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDispla … 4&marketID=16

# 607
  • Пловдив
Много голям процент от дръвчетата в саксия после умират. Не могат да се хванат като ги посадиш. Това е рекламен трик. Идеята на производителите не е да спасят дръвчето, така че, след Коледа, то да може да се засади, а да "хванат" тези, които не искат изкуствена елха, нито отрязана, и са готови да платят повече за дръвче в саксия с мисълта после да го засадят...

ПП: Знам то от сестра ми, която и агроном и работи доста време в един агроцентър и разсадник...

# 608
  • София
Бенджи, съгласна съм с теб, че елхите в саксия са поредната бизнес ниша на вълната на ЕКО идеята. Но за поредна година се "хванах". Досега само една елхичка ми се е хванала, но пък дъщеря ми с такова желание си я засади. Знае си, че е нейното дръвче и е щастлива, като го гледа как расте. Живот и здраве, тазгодишната ще е на Никола.
Преди да имаме деца, за Коледа вместо елха откъсвахме няколко елхови клонки, които поставяхме във ваза и украсявахме. Това според мен е най-екологичния вариант, но пък вече не може да минем само с него, защото хлапетата толкова много се радват на коледното дръвче.

# 609
Не знам къде е истината момичета....на майка миналата година й се хвана дръвчето.Аз искам да си вземе не мног голяма и да си гледаме до догодина,ако не порасне изключително много ,и тогава да го засадя,тоест след следващата Нова Година.
Clairette ,тази украсена ли два newsm78,иначе е идеална,по-голяма не ни трябва,даже и по-малка става...Проверявали сме в нашето Home Depot,много са малки има няма 2-3 педи...а татито иска по-голяма елха(при нас е малко по-сложнно,не сме много на едно мнение за тези неща Simple Smile )
Както и да е днес е последен ден,ако не намеря това,което търся ,все ще трябва да вземя нещо,за това и питах още в началото кой каква елха ползва и защо?

Искам да взема дъска за рисуване на едно момченце на 2,5,което страшно много обича да рисува,мислите ли че е малко за това?
Колебая се м/у тази http://www.melissaanddoug.com/magnetic-chalkboard-dry-erase-board и тази http://www.maximenterprise.com/everearth/30962-table-top-easel/  ,и като модели и като марки.Първата марка е доста масова тук,има ги почти навсякъде и е по-лесна за намиране,но пък точно това ме кара да се замисля,макар че се води че използват не токсични материали ,а и втората мисля ,че е някак си по-красива и удобна newsm78.Не сме ползвали дъска до сега и е трудно да избера Simple Smile

А какво мислите за такъв тип играчки,които не са дървени,но са еко френдли  http://www.sprigtoys.com/company.php,не съм запозната с такив вид играчки,не сме зимаи до сега,но татито е харесал  нещо за малчо?

# 610
Намерих гипсови играчки за  елха,дали е ок?

Последна редакция: нд, 19 дек 2010, 18:31 от nor4y

# 611
  • София
fenchurch, много благодаря за филтриращата кана  bouquet! Само, че май я няма още в Ам. Амазон.
Та реших да си взема обикновена кана за вода с капак и там да съхранявам водата веднага след като е преминала през филтриращата. Ще помоля ако някой има такава и е доволен, да ми пише. Днес търсих, четох коментари и не можах да харесам нищо Crossing Arms.

Доколкото си спомням при Брита водата трябва да покрива непрекъснато до 1/3 филтъра. Тоест филтрираната вода трябва непрекъснато да е в каната с филтъра.

Аз съм пробвала да извадя филтъра и да го суша, с цел да го ползвам след време. Нищо не стана, вмириса се.

Ако твоята филтрираща система е друга, сигурно ще стане.

Аз така правя с моята енергизираща система за вода - пресипвам я веднага щом свърши програмата в стъклени бутилки.

# 612
fenchurch, много благодаря за филтриращата кана  bouquet! Само, че май я няма още в Ам. Амазон.
Та реших да си взема обикновена кана за вода с капак и там да съхранявам водата веднага след като е преминала през филтриращата. Ще помоля ако някой има такава и е доволен, да ми пише. Днес търсих, четох коментари и не можах да харесам нищо Crossing Arms.

Доколкото си спомням при Брита водата трябва да покрива непрекъснато до 1/3 филтъра. Тоест филтрираната вода трябва непрекъснато да е в каната с филтъра.

Филтрираната вода е отделно от филтъра. При филтера се задържа малко вода, която не отива надолу в отделението на филтрираната вода. Това е при Макстра филтрите.

# 613

Филтрираната вода е отделно от филтъра. При филтера се задържа малко вода, която не отива надолу в отделението на филтрираната вода. Това е при Макстра филтрите.
Дам.....
Това с покриването на част от филтъра е при по-старите кани

# 614
  • USA
търся си ник, ние сме с друга марка кана, но благодаря все пак!

Общи условия

Активация на акаунт