Гого няма никакъв проблем с адаптацията май... Сутрин влиза с бодра крачка, вечер го заварвам улисан в игра, чак не ме вижда...
Това което мислех, че може да ходи при Хриси( т.е. да бяга без да го видят) не се случва изобщо. Независимо от тропането с крак и ината, не мърда без госпожата да му разреши

Таш, хайде де... сподели какво измисли. Аз занесох само почерпка, и пак не минах евтино, ама няма как... Кола, кафе и бонбони за госпожите и лелите в групата. Сокче и една хубава вафличка за почерпка на дечицата. По кутия луксозни бонбони за новата директорка, за старата( която сега е само лекар), за педагожки, сестри и т.н, и една за касиерката, която е със специални заслуги за нас

Не се сещам да ми се е тръшкал точно в магазин, но заинати ли се, никакви добри думи не помагат.... Интересно , че и с лошо не става..Не знам какво е решението
Моят не е скорпион, а стрелец, ама....Вале, ти какво лошо ще кажеш за раците???
Цветя не сме носили, именно защото първия ден не е толкова тържествен. Моето мнение е и че няма защо да затрудняваме децата и с това и да подаряват цветя точно първия ден. А от миналата година знам, че правят тържество, вътрешно на 15 септември. На него правят нещо като въвеждане на първа група в детската градина... големите ги хващат за ръчичка и ги водят под венец в сградата на градината. Тогава смятам да занесем цветя. Миналата година не знаех и тъй като не вдянах че те са към просветата и имат също празник, едната госпожа на Хриси ми натяква цяла година( на шега, ама....)

.Пак си е отбиване на номер, за жалост не мога да изразя благодарността си с подходящ подарък, но ще се разберем
.Когато го записвахме ни казаха, че сутрин родителите не влизат вътре, само подават детето и раничката на вратата.Аз кога ще успея да кажа, че на обяд спи с памперс, те изпишкват ли ги преди да спят.Притеснявам се, че ако се напишка веднъж, може да започнат да му се подиграват и да не иска да ходи.Още повече, че се запознах с майка и детенце/мартенче/ от неговата бъдеща група и разликата между тях е забележителна

, ама щом ти се пече

И не променя мнението си
.Растат ни дечицата, да са живи и здрави