Но аз тоя филм съм го гледала вече няколко пъти Вече съм на новия режим, но то хич не било лесно да се оправя сутрин дете за градина
Уж от вечерта си приготвям всичко необходимо, и пак в последния момент изхвърчаме от нас. То мен ли да си оправям, детето ли...И едни капризи с дрехите, като се запъне, че няма да облича нещо, абсурд да я склоня. И така се почват едни преобличанки, пък косата докато оправим, мани мани
Вир вода ставам докато дойде ред да тръгнем. Добре, че поне ми е близо, иначе не знам как щяхме да се оправяме. После се връщам в къщи, изкарвам кучето, дооправям се и айде беж на работа. Иначе Василия вече проблеми никакви с градината, тръгва си с желание и не се правят никакви уговорки. Спи си, яде си, казаха госпожите, че е много послушна и кротичка. Но пък аз виждам промяна, станала е много палава и непослушна в къщи, прави постоянно бели и не знам как да й говоря вече
Само дебне малко да си отклоня вниманието, например ако простирам, и почва със щуротиите. Като например да отиде в банята да си мие зъбите и заварвам половината туба с паста изтискана по мивката и дрехите й, или пък да ми налепи целия лаптоп с дъвка
Ей такива работи. Пак няма да си допиша всичко, но и аз да пожелая успешен първи учебен/градински ден на всички дечица! Бързо адаптиране, без болести и сополи и без сълзички!

Нали знаете, все се случва да кажеш нещо от сорта - "Хайде бе, по-бързо..." без да се усетите и тогава се включва малкото човече: "Не казвай БЕ!"
Леле, всеки път успява да ни регистрира това хлапе... Ще ни вкара в релси
!

и Дита
, 
/
и с бодра крачка поехме към градината. По средата на пътя обаче тя се сети, че си иска бебето и ревна
слязох по стълбите и се изнесохме набързо със сестра ми
. Оплаках ви се и ми поолекна малко. 
Ама
, чак се зачудих дали нещо аз не съм се объркала.
Но ме притеснява и че е станала една такава инатлива, прави ми напук и дори когато види, че напрежението в мен ескалира, умишлено продължава, за да ми изпрабва реакциите.