SUPERNATURAL - Are You Waiting?

• 54 644
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Срамота, на втора страница да са ни метнали ...........  Crossing Arms
Гледам (по точно гледам фоново с гърба си) Флашуорда .... и познайте кои е там ?????????? Гжа Падалеки ....... мног ое сладка, и все съЩата.
Аиде да ви намеря работа за утре, Ще ви пусна сега снимки видяни/ невидяни ........

и оЩе няколко ето тук

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 00:23 от bicho malo

# 106
Aх, bicho-malo, разби ми спкойния сън в неделната вечер с тези снимки - Дженсъновите от представянето на Back Up Plan и тези на татко Джон са убийствени! Hug
Утре, като се събудя от сладките сънища, които неминуемо ще сънувам след тези кадри, ще издиря подобаващ отговор, който да смути сънищата и на останалите.
Засега, "лека нощ" от мен!

A за събуждане със сутрешното Coffee ви предлагам и един забавен трактат върху прическата на Сами от първи до пети сезон: http://www.thewinchesterfamilybusiness.com/article-list/category … hesters-hair.html

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 02:27 от Dana_Scully

# 107
Добро утро, мили свръхестествени дами Grinning
Днес започвам деня с новината, че е специална дата - моята единствена спътница в градинката и вярна кучка Стичето има рожден ден Heart Eyes Така че използвам нашата любима тема да я поздравя и да й пожелая още много сезони на Свръхестествено, подстриган Сами и все така весела тема тук Laughing Hug

# 108
                             bdbaloniСтичинцеееее  bdbaloni
Пожелавам ти от все сърце много здраве, Щастие, късмет, да си много обичана и цененна.

Добро утро,
явно времето при вас се е оправило и сте забегнали към Черно море (тъй като тук беше пустош) и само няколко изгубени душици се мернаха за малко.
Дейна, статията предполагам е много интересна, но аз неЩо не можах да си я преведа, а чичко/ кака Гугъл го превежда ето така (извинявам се предварително за спама):
Когато го направих на загадката на косата Сам Уинчестър миналата година, подчерта някои от основните бедствия от сезона 04/01. В връщане назад и анализиране на пети сезон, намерих коса Сам е доста дори Езикът по-голямата част, но има някои необичайни обстоятелства, което се случи да излезе повече от веднъж. Така че аз съм я включите малко.

За пет сезона, аз ви нося различните все още сложен стил на косата Сам по категории. Разбира се, много от тези косата обстоятелства произтича от нещастието, но това е Сам Уинчестър ние не говорим за. Нека играта започне ...

В "от моя шибан ум" коса

О, да, Сам имаше някои проблеми с него загуби. Независимо дали става с пристъпи на ярост, които попадат в една интензивна глад за кръв, тъй като демон на правописа или просто като бесовете, той загубил контрол доста пъти. Когато той е, косата му е загубил правото заедно с него.
 Joy Joy Joy ниЩо не се разбира.

и нека музиката да звучи.

# 109
Стичето има рожден ден Heart Eyes
Ех, как ме издаде, маймуно, сега ще трябва и да почерпя Crazy Joy Joy Joy

Заповядайте, мили дами Grinning

# 110
Здравейте!
Колко хубави новини пропуска човек като не чете два дена темата!?

Първо да поднеса поздравления на леля Изида - да ви е жив и здрав малкия Ники, много радост да ви донесе!  Hug

Стиче, честит рожден ден! Ееее, доживяхме и ти да станеш на 18 Wink Да си жива и здрава, много щастие и любов ти желая!  Hug

Новината, че Gabester евентуално ще се върне в шоуто много ме зарадва.

bicho malo, гугълският превод ме разсипа от смях  hahaha Joy

# 111
  • В средата на времето

baloniСтич, честит рожден ден! Пожелавам ти от сърце сбадването на едно желание поне! Бъди много щастлива! Hug baloni

# 112
Намерих анимеИмпала и анимеКолта и официално оцветени Сам и Дийн. Който го знае японския да превежда  Wink

# 113
Я погледнете моя милост как се е облякла Laughing

# 114
Здравейте и от мен момичета (Добро утро  Mr. Green )
И аз да започна подред  Whistling

Izida, още мноооого дълги години да бъдеш леля, да се радваш на племеника Николай (много хубаво име) и да си винаги до него, когато има нужда момъка  smile3533

Stitch, ЧРД (Тамън на време вчера нащраках малко снимки на торта  Party Е, има 5 свещички, но ти другите ще си ги сложиш сама)

бъди винаги весела и засмяна, умна и красива   bouquet

Ето и от мен една новина:
Официално вече в IMDB е изнесена информация за предстоящия дебют на г-н Екълс като режисьор ( Episode #6.3 (2010)

# 115
Е, има 5 свещички, но ти другите ще си ги сложиш сама
Мерси, Лейла, мисля други да не си слагам, много ще ме състарят Wink Laughing

Я погледнете моя милост как се е облякла Laughing
Ех, ама си кипричка, Фейче, много ти тича дрешката Heart Eyes Искам и аз такава Grinning

# 116
Ето и от мен една новина:
Официално вече в IMDB е изнесена информация за предстоящия дебют на г-н Екълс като режисьор ( Episode #6.3 (2010)
Бравос на г-н Екълс!

Хе-хе-хе, Фейче! Честита ти премяна!  Laughing

След новината за евентуалното връщане на Гейбриъл да си кажа кой още искам да се върне

# 117
  • София
Ей, какви хубави новини Simple Smile

Изи, миличка, да е ви е жив и здрав малкият Ники  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Stitch - честит рожден ден, много щастие, много усмивки, много приключения и много, много любов  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 118
Присъединявам се към поздравленията за Леля Изи - много да ви радва палавника и вие да го слушате Grinning
А на Стичето желая много щастие и любов!

Подарък от мен имате по една торта  Mr. Green
За Стичето:

За Леля Изи - да научи Ники на правилните заклинания, когато порастне:

# 119
  • В средата на времето
Момичета, много сте мили всичките Hug Heart Eyes Благодаря ви за пожеланията  bouquet

За Леля Изи - да научи Ники на правилните заклинания, когато порастне:

Joy ма молА тЪ...Всякакви заклинания и за другото приложение на солта ще го науча Joy

Общи условия

Активация на акаунт