SUPERNATURAL - Are You Waiting?

• 54 425
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Честит рожден ден, Стиче!
Бъди здрава, обичана и нека се сбъднат мечтите ти!

Злата, Hug рисуваните Сам и Дийн хич не ми се нравят, а оцветени още по-малко. Не са направени хубави като оригиналите, а Дийн особено е един такъв остроклюнест...., Самито по-бива.

Краули и на мен ми се ще да го върнат, но мисля, че Марк Шепърд споменаха, че е подписал договор за още един сезон, така че ще го видим отново, поне в няколко епизода. Simple Smile

Тортите на Соня и на bicho_malo много ми харесаха, особено тази с екзорсисткия знак е много сладурска и не я бях виждала. Hug

# 121
  • # супернатурална #
Стич, скъпа моя, от кога те чакам да навършиш пълнолетие

Изи, ако има нужда да помагам, обади се, имам опит с бебета

Празнуващи момичета, да сте живи и здрави - вие и хората, които обичате! Hug

# 122
Галче, снимката на Дженсън с племенника му бебок е най-сладурската на г-н Екълс, която съм забелязала още дълго време преди да стана фен на сериала - просто веднъж с приятелки обсъждахме на кои мъже им отива да а татковци/с бебета и тогавя някой метна тази снимка, на която единодушно се съгласихме, че бебока е сладур, но този, който го държи е по-сладурчо. Кой да ти предполага, че това било наш г-н Екълс тогава. Simple Smile Много се смях след време, когато открих, че е той. Simple Smile

Ето от мен още един поздрав за всички ви, които сте в темата днес следобед:

# 123
Дженсън и бебе! Уау, много добър екип Simple Smile
Сериозно, отива му, сега да подшушнем на  Г-жа Екълс да зареже сериала в NY и да действа за бебе Simple Smile

П.П. Понеже се дразня, като видя темата ни на втора страница... Затова ...

Шегичка, моля здрачните фенки да не ми се сърдят, аз също бягам с глутницата Peace

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 19:18 от Red Sonja

# 124
Дейна, аз също не ги харесвам анимираните Дийн и Сам.  Sick Друго си е оригинала  Mr. Green
Сонче, за младия господин Калън каквото и да кажеш ще ти простим  Wink Twisted Evil Вълчиците трябва да се подкрепяме.

# 125
  • # супернатурална #
Агенте, както знаем хубав мъж, гушнал бебе действа доста...овулиращо Joy
Абе да питам, какво сте го заръфали Едуард Crossing ArmsКато толкова не ви харесва-оставете ми го, аз ще го взема Laughing

# 126
Абе да питам, какво сте го заръфали Едуард Crossing ArmsКато толкова не ви харесва-оставете ми го, аз ще го взема Laughing
Със здраве да си го ползваш!  Mr. Green

# 127
Със здраве да си го ползваш!  Mr. Green
И след въпросното здравословно ползване, което Злата ти пожелава и аз от все сърце се присъединявам към него, не забравяй да го заключваш в гардероба, а) за да не избяга; б) за да не плаши хората с ужасния си вид... бррр! Twisted Evil

Не твърдя, че съм експерт по здрачните истории, ама от всичките мрачни-здрачни вампири, май бащата най-много ми харесва. Едуард- блякх, Джейкъб - хм, горе-долу, таткото (идея си нямам как се казва) - оо, става:

Вижте, моля ви се, какво си намерих, докато ровичках - някой е качил епизодите онлайн (не всичките засега, но работят по въпроса): http://supernatural.sodevrom.net/ - Юпии, ще има с какво да се занимавам в протяжните и горещи обедни почивки. Grinning

Пу, да не се сърди Дженсън, че публикувам снимки на чужди мъже:

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 20:06 от Dana_Scully

# 128
  • # супернатурална #
Големи сте лошотийки, като се ядете с (почти) бившата ми любов, ама хайде, от мен да мине, ще ви зарадвам с още един Дженсън + бебе, макар и да е монтаж, ако не се лъжа.

# 129
Големи сте лошотийки, като се ядете с (почти) бившата ми любов, ама хайде, от мен да мине, ще ви зарадвам с още един Дженсън + бебе, макар и да е монтаж, ако не се лъжа.
Що бе, Галче, да се ядем с тебе? Mr. Green Виж как благородно ти оставяме съществото Патисън само за тебе! Simple Smile

Мм, монтаж е, ама сладурски, докато тази не е монтаж и също е супер сладурска:
(цък за голяма)

И една, която е точно по детската тематика и е специален поздрав за Изи и Злата, които също като мен си падат по малко необръснатия г-н Екълс:

(Леле, представям си колко би му отивало на човека да е татко!  smile3544 )

A ето и една снимка на Дженсън, какъвто със сигурност не сте го виждали (и не помня да сме я публикували преди) - 7-годишен модел на зимни якета:
, ох какъв е мамин-сладък без все още да е зализан Grinning Но едно е сигурно - от малък си е личало, че ще порасне красавец. Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 20:29 от Dana_Scully

# 130
  • # супернатурална #
Не с мене, с него се ядете. Аз пък ще кажа на Дженсън, че се заглеждаш по чужди мЪже smile3534

Дейна, Дейна! Как можа! Дъртия Кълън!!! Поне нещо по-младо да беше загледала 120-130 годишно... Joy

# 131
Dana_Scully таткото от Здрач са казва Карлайл Кълън, а актьорът е Питър Фачинели, многоооо сладък италианец, ама те там почти всички са сладки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

аз харесвам едуард, ама не харесвам робърт патинсън

но за нищо на света не сменям Сам Уинчестър с друг мъж  Two Hearts

и ето за любителите на SUPRNATURAL, които ползват mozila и специални поздрави на празнуващите днес  Hug
http://www.getpersonas.com/en-US/gallery/All/search?p=supernatur … 3&search.y=12

# 132
  • София
Мммм аз харесвах Роб....докато не видях Дийн/Дженсън в действие Simple Smile....а Едуард...го харесвам...ама не заради Роб....Роб пък ми е доста по-готин в други филми Simple Smile
А Каралайл...сладур е, малко ми напомня нещо в него на Том Круз...но ми е някак по-сладникъв Simple Smile

# 133
Никога не съм харесвала Патисън, няма да си кривя душата, гледала съм го за сефте в Хари Потър, а в Здрача направо ми е ужасен! Още от Хари Потър обаче не ми се понрави и си мислех: "Абе в книгите Роулинг толкова готин го описва този Седрик, не можаха ли някой наистина красив да вземат да изберат за ролята". А после се подхвана тази съвсем необяснима за мен истО/Ерия с Туайлайта...

Сори са спама, ето и официален малко по-разширен спойлер за Дженсъновия епизод: 6x03 Weekend at Bobby's: http://community.livejournal.com/ontd_spnparty/243300.html

Въпрос:
Някой познава ли кой ще да е този рокаджия, с който се е награбила г-жа Екълс?

Снимката е отпреди 5 минути в туитър и самата г-жа Екълс не знае кой е, видяла го пред хотела си, наредили се фенове да се снимат с него и се снимала и тя, ама й било неудобно да пита, аджеба, кой е, та сега туитва и разпитва ако някой има идея да я светне. Била в Детройт в момента, ако това помага... Grinning (Абе, Дяволът не беше ли и той в Детройт? Тя да не би него да търси там! Grinning) http://twitter.com/DanneelHarris/status/17271651920
Шматка! - Какъв мъж има, а тръгнала да се снима с разни неизвестни застаряващи рок-звезди със съмнителна самоличност. Grinning

P.S. Разгадахме го - Кели Хенсън от "Foreigner" било това. Grinning

Злата, специален поздрав за теб с някои наистина готини анимационни Сам и Дийн в манга-стил. Да се чувстват поздравени и останалите, които не харесват аниме-Дийн и Сам: http://www.youtube.com/watch?v=E5PluXsVvu0&feature=player_embedded#!

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 23:18 от Dana_Scully

# 134
Странна работа - какво му харесвате на тоз Патисън  newsm78

Вижте, моля ви се, какво си намерих, докато ровичках - някой е качил епизодите онлайн (не всичките засега, но работят по въпроса): http://supernatural.sodevrom.net/ - Юпии, ще има с какво да се занимавам в протяжните и горещи обедни почивки. Grinning

Това е за всеки, който си има компютър под ръка. Аз също мога да ви предложа да гледате онлайн сериите от SN тук при това със субтитри на бг Mr. Green и доста добро качество ...

И да не минава пост без Дженсън  Flutter ви пускам една хубава, цветна  картинка за десктоп   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 23:45 от Layla

Общи условия

Активация на акаунт