SUPERNATURAL - Are You Waiting?

• 54 160
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, момичета!
Прясно завърнала се от отпуска идвам да видя какво сте натворили за 3 седмици, и като гледам има доста да чета  Simple Smile

Лек ден ви желая, като наваксам пак ще се включа  bouquet

# 571
Вижте официалните тениски на започналия вчера  Comic Con

Източник

# 572
Импалка, аз не смятам, че съм се изложила - Тренера все още владее сърцето ми изцяло (или поне 90%  Wink). Нормално е да обръщам повече внимание на него, да не говорим, че в миналото колкото пъти да се е случвало да засвидетелствам платоничното си възхищение към Баш Градинаря , двете главни градинарки хващаха мотиките и налитаха на бой. Затова сега по-вимателно го раздавам  Mr. Green
O, ясно. Явно съм се заблудила от този твой пост.

А Главните Градинарки са напълно в правото си да защитават любимеца си както от ‘платонични възхищения’ така и след прекалени и недообмислени изказвания, като скорошния ми опит за шега Blush , основан на вярна, но преекспонирана информация, който излезе от границите на добрия тон.

# 573
Сонче, добре завърнала се! Wink Не се смей много на глупостите, които сме писали - какво да се прави - лятото е дълго, имаме нужда (осезаема вече) от отпуска, септември и шести сезон още са далече.. - с две думи - полудели сме. Wink

Злата, много ми харесват официалните фланелки на КомикКон, но можеше някоя по-цветна снимка на J2 da сложат, не че така не е сладко, де. Simple Smile

Импала, с тези дипломатически умения кариера в дипломацията можеш да направиш.  bowuu

# 574
Dana,
Благодаря  bouquet за целия ти по-горен пост – цък.

# 575
Ехааа, Сонче, добре дошла!  Hug
Завид, завид за отпуската!

O, ясно. Явно съм се заблудила от този твой пост.
Е какво да се прави - аз съм само една слаба жена и не винаги успявам да устоя на изкушенията  Laughing

Импала, загрижена за твоето добруване се разрових малко и във фейсбук попаднах на следната кампания - Save An Impala, Ride A Winchester!  Joy Joy Joy Трябва да кажа, че се вдъхнових от идеите на кампанията и смятам да дам всичко от себе си за да облекча поне малко бремето ти  Innocent Прилагам следния цитат, който най-пълно обяснява целите на начинанието:
"You know? Sam and Dean spend too much time in that poor Impala. So, for its sake, I have started this campaigne. Save an Impala, ride a Winchester was a program to conserve the life of the precious car. Sam or Dean, it doesn't matter, but it's our responsibility to make sure our part gets done...No punn intended...So will you be a savior for a helpless Impala?"

Източник
Вярвам, че и други ще откликнат на този благороден призив  Praynig

С течение на времето и набиране на нови участници и възникнало и ново идеологично течение, което макар и да следва същите начини на  действие, вече сериозно се отклонява от първоначалната идея за спасяването на горката Импала - Riding a Winchester IN the Impala! Mr. Green  Mr. Green
Въпреки, че идеята е доста привлекателна, моля да не забравяте какво все пак стои в основата на този почин - добруванета ва нашата скъпа Импала!

# 576
  • В средата на времето
С течение на времето и набиране на нови участници и възникнало и ново идеологично течение, което макар и да следва същите начини на  действие, вече сериозно се отклонява от първоначалната идея за спасяването на горката Импала - Riding a Winchester IN the Impala! Mr. Green  Mr. Green

Joy То така е, винаги ще се намерят подхлъзвачи  Wink, които да отклонят потока от "правилната" цел Naughty Grinning

# 577
Злате,
Жертвоготовността ти ме просълзи. На какви неща си готова в името на доброто ми физическо и психическо състояние! Толкова години ме карат – разбиха ме, буквално. Е, не отричам, че се и грижат за мен, но може и да ме оставят отвреме-навреме на мира.
Второто идеологично течение съвсем, ама съвсем не ми харесва – та то е противоположно на първото! – убива ме...

# 578
Импала, за теб - винаги!  Hug
Виж даже как въднъг се мятам да го яздя единия Уинчестър  Mr. Green

# 579
Привет, момичета   bouquet
Нямам време да ви постна едни гифчета, като продължение на книгата на bicho malo (с голям кеф ги правих  Mr. Green ) защото заминавам за уикенда (още отсега). 
Но ще го направя понеделник, надявам се, че няма да е много късно.
Дано за вас съботно-неделното излежаване в къщи да ви е пълно с мечти и сладолед   Grinning

# 580
Импалаааа, момиче, какви работи ти мислят и какви ги вършат ..... Но виж Златето, като добро другарче веднага се захваща с изпълнението на идеята. Аз бих хванала другия Уинчестър (не за друго, а ми Тренера Злата го яхна), ама нещо ми бяга по левия фланг, не го намирам .....
Момичета, радвам се че "книжлето" ви е харесало. Layla, на теб разчитам Peace, лек уикенд. Дейна, идеята за другите персонажи ми харесва (никак не е нахално), само да ви е интересно. За мен е удоволствие да ги правя ... А и след седмица Ще последвам примера на Сончето (добре завърнала се  welcome) и излизам в най дългата отпуска в моя трудов живот (който никак не е малко, а и изключвам майчинството), така, че време Ще има  Mr. Green.

# 581
Така-а, докато си търсех нови визуални 'наркотици', попаднах на нещо като статия за Дженсън: По време на и след ‘сапунките’. Не й виждам особено смисъла, но все пак някой може да иска да я прочете.

PS. @ Златa и bicho malo
Знам и подходяща песен за вашата ‘жертва’ , но част от текста й е нецензурен (въпреки че ‘Laid Back’ наричат ‘white horse’ определен вид наркотик). Иначе ритъмът е влудяващ. Потърсих караоке/инструментална версия, но не намерих такава. Така че ето ви нещо явно ма-а-алко по-soft, щом бе използвано в някаква реклама по българските телевизии Wink : Cj Busty feat. Darryl - Oh-oh-oh Yeah Baby.
PPS. Как само го извъртях, за да не е тотално спам, а?

# 582
Лайла, весело изкарване на уикенда ти желая!  Hug

Импалка, мерсаж за статията и за музикалния поздрав!   bouquet Наистина много тематичен!  Wink

Аз бих хванала другия Уинчестър, ама нещо ми бяга по левия фланг, не го намирам .....
Веаднага сервирам обязден и по-малкия Уинчестър

Дано по-бързо минат дните и до твоята отпуска!  Hug

# 583
 Embarassed Embarassed Златенце  Embarassed Embarassed
кога успя дани хванеш така  Embarassed Embarassed
Аз музикалния Ще го слушам у дома, че тук, ако дойде началството и ме хване как се мятам ( newsm78), Ще ме метне през входната врата.

Дано по-бързо минат дните и до твоята отпуска!  Hug

Дано  fingerscrossed, че в тая жега всичко върви на бавни обороти. А и Ще да си пишем на родна земя  Praynig

# 584
Да разгорещя малко положението Wink

I'm Addicted to Jared Padalecki
Jared Padalecki: Hot & Bothered

Общи условия

Активация на акаунт