SUPERNATURAL - Are You Waiting?

• 54 142
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Сякаш преди това никак не ни беше горещо Simple Smile

Искате ли да видите една серия от снимки на Дженсън /очевидно преоблечен като Дийн/ от вчера (от снимчаната площадка)?
Знам, че искате. Ето я:

(цък за големички)

Ако се чудите какво ли дъвчи - "гумени мечета" е отговорът.
Ето и статията към която е папарашката снимка. http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2468345/jensen-ackles-gummy-snacks-01/
Потресена съм от зализания перчем на любимия ни Дийн!  ooooh! Shocked Така на пътец през едната страна ли са решили да му е стайлинга за шести сезон!? Сера Гембъл и лелята дето отговаря за стила и костюмите веднага да се вземат в ръце, плс!!! Иначе одобрявам цялостното излъчване, което лъха от Дженсън на "улегнал женен мъж". ( Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes)

# 586
  • В средата на времето
 Shocked Е, не! Kрайно време е да пуснем петиция със заглавие "Да острижем и разрошим Дженсън!" Crossing Arms  Joy Направо не мога да го гледам с две очи такъв зализан на една страна Crazy
Но иначе пък е красив беее Whistling Heart Eyes

Дейна, голямо мерси за снимките Hug

# 587
На мен пък перчема му ХИЧ не ми пречи. И така е хубаааав . А тез гумени мечета са любимите на дъЩеря ми ......
Дейна мерси за снимките   bouquet

# 588
Хахаха - вижте на какъв комикс попаднах:

# 589
Браво, Dana!
Дано си попаднала на сайта, където момчето публикуваше всичките си SPN-комикси и карикатури (негово творение е и това, което вече публикувах тук). Аз, както обикновено, свалям снимки или материали, но не и линковете, и после не помня от къде са били...

PS. bicho malo,
  bouquet  Много приятно клипче – толкова много любими моменти! Точно за ‘лека нощ’ е. Благодаря!
И понеже сме само двете, да ти споделя – и на мен въобще не ми пречи настоящата прическа на Ди-й-йн (ако това е той) – такова нещо не може да ми промени мнението.

Последна редакция: сб, 24 юли 2010, 02:59 от Impala

# 590
Браво, Dana!
Дано си попаднала на сайта, където момчето публикуваше всичките си SPN-комикси и карикатури (негово творение е и това, което вече публикувах тук). Аз, както обикновено, свалям снимки или материали, но не и линковете, и после не помня от къде са били...

Ами, тези специално съм ги намерила от Facebook. Иначе и аз свалям и после не помня от къде е било, защото пазя само снимките, но не и източниците им.

# 591
Момичета един специален поздрав за Нощните Птички ........... или за Добро утро  Rolling Eyes

# 592
  • срещу двата комина :)))
Здравейте,приемате ло нови фенове Simple SmileАз тъкмо почвам 3-ти сезон,има бая да наваксвам.....

# 593
Здравейте,приемате ло нови фенове Simple SmileАз тъкмо почвам 3-ти сезон,има бая да наваксвам.....
Здравей, mu_ry, при нас новите фанове винаги са добре дошли, но първия въпрос, който им задаваме е: "Кой точно ви е по сърце - Сам, Дийн, Кас... и тримата?" Според отговора на въпроса следва и категоризацията (вж. първа страница). Wink
Hug, Добре дошла! Виждам, че вече си се обзавела с подходящ за темата ни аватар Wink  Peace

# 594
Здравей, mu_ry welcome Новите фенове са винаги добре дошли Grinning

Агент Скъли, така като гледам на момичето подписа, определено принадлежи към вашите редици Grinning И с Кас не се е запознала още, щом сега започва 3ти сезон едва.

# 595
  • срещу двата комина :)))

Агент Скъли, така като гледам на момичето подписа, определено принадлежи към вашите редици Grinning И с Кас не се е запознала още, щом сега започва 3ти сезон едва.
Да,Кас го няма още,но съм фен до живот на Дийн Simple Smile))

# 596

Вярно, за Кас не съобразих, но пък когато писах, подписа й все още беше с някаква лентичка с календарче, тъй че момичето гледам правилно се е ориентирало към Мараканските редици Simple Smile
Добре дошла при верните до гроб на Дийн, mu_ry Simple Smile

# 597
mu_ry, добре дошла в темата! Радвам се, че си от нашия отбор!   bouquet
Дейна, голяма цАлувка получаваш за снимките!   bouquet Hug И на мен косата на Дженсън не ми пречи.  Heart Eyes

Да ви поинформирам малко в събота вечер  Simple Smile
Миша се е снимал с нашия любим клюкинатор Michael Ausiello на Comic-Con-а и е споделил, че въпреки че е от постоянни каст няма да го виждаме във всеки епизод. Източник - http://twitpic.com/27zqby

Ето още снимки на Миша пак от там - http://community.livejournal.com/ontd_spnparty/257798.html

Джес е метнала на сайта си снимките от две стари фотосесии на Дженсън. Виждали сме ги, разбира се, но сега са в малко по-голям размер - http://jessdiary.diary.ru/p118406576.htm#more1

И накрая да ви почарпя с тортичка и шарено пиене - днес дъщеря ми става на 4 годинки.

# 598
  • София
Ей, Злата, да ти е живо и здраво момиченцето Simple Smile   bouquet  bouquet  bouquet 

# 599
Златенце, да ти е живо и здраво съкровището , и... (лс)
Съжалявам че повтарям Angel_Dust, нo това наистина е най-важното.

Общи условия

Активация на акаунт