Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е хипотезата за съседка в темата?
Какво е предложението за заглавие на първата публикация в новата тема?
Какви са слуховете и предположенията за завръщането на Гавраил в шоуто?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е хипотезата за съседка в темата?
-
Какво е предложението за заглавие на първата публикация в новата тема?
Членовете на форума предлагат да се добави името на потребител към имената на категориите, за да стане ясно към коя категория принадлежи всеки. Това ще помогне както на новите, така и на стари потребителите. Освен това те предлагат всеки потребител да посочи своята „религиозна“ принадлежност, тъй като тя може да се промени и има хора, които отговарят на повече от една категория.
-
Какви са слуховете и предположенията за завръщането на Гавраил в шоуто?
Сценаристите обмислят начини за повторно въвеждане на Гавраил в шоуто, като се спекулира, че това може да се случи чрез процес на възкресение, подобен на този, който видяхме с Кас в предишни сезони. Освен това има предположения, че завръщането му може да доведе до божествена намеса като тази, която се случи с Кастиел в предишни сезони. Ако Гавраил се върне, това може да има значими последици и крилата му оставят отпечатък върху пода, когато умира навсякъде.
-
Има ли мнения, че Гавраил може да не е бил мъртъв и всичко да е било нагласено?
-
Какви са предложенията за GIF-ове и епизоди, в които Дийн се целува?

Златенцеее, да ти е жива, здрава и мноооооооооого щастлива дъщеричката
, технически данни няма да ви давам (защото и без това не знам ... , че има V8 427 CI двигател, 7000 сс или от 335 к.с. до 425 к.с. .... ). И знаете ли , че първоначално, замисъла е бил колата в серията да е Мустанг 65, но съседът на Крипке му дава идеята за Импалата, защото в багажника и е може да скриеш труп
(там вече не успях да си го преведа много точно
, аз си те предпочитам така както си сега. И ако някой ден си намяря
, буквално (нека останалите не ревнуват
)! ‘Моята’ книжка, естествено, ми се струва най-хубава, нищо че си изпросих да 'ми' я направиш. С нея определено печелиш предимство за страници 2 и 4
.
. А колкото до Xzibit, по-скоро ще се самозапаля отколкото да дам да ме пипне.
. Изобщо не е било нужно да се притесняваш – сътворила си още едно прекрасно нещо: красиво, идейно и с щипка закачка. Още веднъж ти БЛАГОДАРЯ
(пак тази моя скромност). Но се радвам, че именно то, понеже няма други на линия, ти е донесло удовлетворение. Винаги съм оценявала високо труда ти и много ти се радвам
: на въображението, на умението, на старанието. Лека нощ и от мен.
, не мисля , че Ще е лесно ..... но то се знае , ниЩо не е вечно
.

Твоите снимки са по-хубави, аз докато ги издиря и ти си ги качила.