SUPERNATURAL - Are You Waiting?

• 54 114
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • В средата на времето
Защото снимката е от видеостена. Simple Smile

ooooh! акъл море, глава шамандура Joy Аз пък си казах  - бре, че нетърсен ефект се е получил Crazy

# 631
Здравейте момичета  Grinning Съвсем скоро ви пипнах какви ги вършите тука... И просто не мога, да не се присъединя  newsm44

Една от любимите ми снимки, дано да ви допадне  smile3521

Предполагам, че няма желаещи  Whistling  Laughing

Надявам се да не сте гледали поне една от тези снимки....

# 632
Didiwitch, добре дошла! Тъй като те гледам по снимките, няма смисъл да те питам на кой от братята симпатизираш, нали? Simple Smile

Надявам се да не сте гледали поне една от тези снимки....

Напразни надежди, но пък винаги ни е приятно да си ги припомним... по няколко пъти! Wink) Hug

# 633
  • В средата на времето
Предполагам, че няма желаещи  Whistling  Laughing

...няма, разбира се Naughty Няма желаещи за нецелуване, макар и експериментално Mr. Green

didiwitch , добре дошла. Снимките, дори и гледани, са си гледаеми винаги Grinning Аз си признавам, че нацупените устни на Дженсън от снимката за първи път ги виждам Whistling Какъв пропуск! Shocked (или каква къса памет Crazy Laughing)

# 634
хахаххахахх
 Е, не!!! Това си е предизвикателство.....
Напразни надежди, но пък винаги ни е приятно да си ги припомним... по няколко пъти! Wink) Hug

Тези дни нямам много време, но трябва да ви изненадам с нещо приятно за доброто посрещане  Hug

# 635
Тези дни нямам много време, но трябва да ви изненадам с нещо приятно за доброто посрещане  Hug
Ще се радваме и чакаме с нетърпение да ни изненадаш! Simple Smile

Освен това на всички нови членове на скромното ни "братство" (систърство), препоръчваме изчитането на предходните теми за СПН, пълен списък на които може да се намери на първа страница. Simple Smile После не препитваме по прочетеното, но гарантираме, че забавлението от писанията ни е невероятно, а и до голяма степен изяснява царящия в скромната ни тема дух на разделение на "Мараканки" и "Градинарки", както и обособената голяма група "Ненаситници".

# 636
Почти на един дъх прегледах темите   smile3501   
И като, вече отдавна влязла в графата "ненаситници", изпитах множествен "душевен оргазъм"  Crazy  smile3521

Добре че всички тук са "нимфоманки"  Laughing  Иначе можехте да ме помислите за луда  Whistling

Тази предполагам е любима на всички  Grinning

Ииииииииихххаааааааааа !!!  Crazy

!!!!!! Просто не мога да се спра, въпреки че съм на работа и ако ме пипнат........

# 637
Две нови попълнения?! Супер!

mu_ry,
Здравей и от мен! Не разбрах дали си само Ди-й-йн или и Дженсън - ориентирана, но нищо: цък за първия случай или цък за втория случай.

didiwitch,
За теб е ясно Peace . Знам какво е ooooh! Whistling Joy ... И за теб – цък.

# 638
  • срещу двата комина :)))
Две нови попълнения?! Супер!

mu_ry,
Здравей и от мен! Не разбрах дали си само Ди-й-йн или и Дженсън - ориентирана, но нищо: цък за първия случай или цък за втория случай.

didiwitch,
За теб е ясно Peace . Знам какво е ooooh! Whistling Joy ... И за теб – цък.

оооооо...взимам ги и двамата,но май Дийн ми е повече на сърце,това лошо момче бе smile3544как да му устоиш

# 639
http://vbox7.com/play:1a8aec6c

Браво на мен, пльоснах един линк и толкова...

Това са избрани кадри от тяхно събиране с феновете, за първи път в Италия.
Има поредните леко тъпи и досадни въпроси.... Но !!! Забавното започва от 09:55...
Има култови моменти, заслужава си, много са готини Simple Smile

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 15:59 от didiwitch

# 640
Привет!
Добре дошли на новите попълнения Hug и на патерици - Честит рожден ден на малките съкровища! Много здраве им пожелавам!

Едва успях да ви прочета! Много материали, много снимки, супер готини новини от ComicCon! Невероятни нови снимки на момчетата! Супер се накефих как изглеждат! Джаред ми допада повече сега, като е посмъкнал малко килца!

Уф, нямам търпение вече, да идва по-скоро септември!!!

# 641
Сонче, добре завърнала се! Hug

Продължаваме с репортажите от изминалия Комик Кон: http://www.youtube.com/watch?v=hn89e77R7sA&feature=player_embedded Това е интервю с изп. продуцент Бен Едлънд, в което се споменават част от спойлерите, които вече прочетохме.

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 14:32 от Dana_Scully

# 642
  • # супернатурална #
didiwitch, добре дошла Hug, радвам се, че ненаситните душици в темата се увеличиха с още една.
Тази аз не я бях виждала

Зъбките му изглеждат изкусително хишнически Heart Eyes

# 643
Леле...... Благодаря на всички. Страхотни сте   Heart Eyes
Чувствам се в свои води тук, забавно е толкова мацки да споделят една и съща страст  Mr. Green

Ще черпя идеи от вас, защото имам намерение да направя няколко клипчета
с нашите момчета... И съм сигурна, че ще помагате  newsm03

# 644
didiwitch,
добре дошла и от мен, в редиците на мараканките, ненаситници (ценителки на мъжката красота) ..... (цък) (за клипчетата, казвай какво е нужно, че аз съм започнала едно ама съм до кривата круша ...)

Горкия Джаред как няма да получи лицеви скули (не че така не е по хубав  Blush, даже напротив  Blush), то тя г-жата Падалеки, сигурно му изпива соковете, та да е уморен и да не обръща Фнимание на фенки като нас (хубави и ненаситни  Mr. Green).

Общи условия

Активация на акаунт