SUPERNATURAL - Are You Waiting?

• 54 120
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • В средата на времето
bdbaloniЧестит рожден на дъщеричките на Злата и Мириел bdbaloni

Да растат здрави, умни, щастливи и красиви! Grinning Hug

Различното в Дженсън е косата или по-точно начина на сресване Crazy Изглежда бяга много от мачо-образа. На мен на тези сними, с тази прически ми изглежда..не знам..малко на Майкъл Дъглас на млади години ми мяза  Crazy
Хубави са двамата с the misses Grinning като двойка. Аз обаче не съм очарована от продължаващата Дженсънова трансформация и това си е... Whistling

# 616
Различното в Дженсън е косата или по-точно начина на сресване Crazy Изглежда бяга много от мачо-образа. На мен на тези сними, с тази прически ми изглежда..не знам..малко на Майкъл Дъглас на млади години ми мяза  Crazy
Хубави са двамата с the misses Grinning като двойка. Аз обаче не съм очарована от продължаващата Дженсънова трансформация и това си е... Whistling
Изи, много съм съгласна с теб. Не че е грозен г-н Екълс така, напротив - много са ми сладки с госпожата (и стилни, бих казала), но някак си повече си падам по бунтарското му момчешко излъчване. (Вярно на тези снимки понаприличва на Майкъл Дъглас и то е от косата). Simple Smile
Ей в този му слънчево-усмихнат-мъжествено-сладко-готин вид ми е най-любим:

Пускам и двете снимки, щото не мога да реша на коя ми харесва повече Wink

Последна редакция: нд, 25 юли 2010, 22:55 от Dana_Scully

# 617
  • # супернатурална #
А здравейте! Laughing
Много сте изписали, попрегледах ви по диагонал. Много красоти сте постнали, поизплакнах окото, че на морето (поне там, където бяхе) само мъже без вежди имаше Joy Гледах, гледах - от моя по-хубав не видях Laughing Загорях порядъчно, повече душевно(за форума и за момчетата) отколкото физически. Ей, колкото и да се печа, не мога да стана мургавелка. Crossing Arms Честит рожден ден на малките принцески, дано да наследят добрия вкус за мъже на майките си!
mu_ry, добре дошла Hug, вярвам, че няма да останеш дълго неподвластна на чара на Сам, особено след като изгледаш всичките серии. За сега толкоз, връщам се да ви чета по-подробно и после ще се включвам.

# 618
  • В средата на времето
Ей в този му слънчево-усмихнат-мъжествено-сладко-готин вид ми е най-любим:

Съгласна Heart Eyes...или пък от този му период:

Та дори и от този. Пак имаме дълга коса, но така небрежно е нагнездена на зид заг Crazy Grinning

Понеже съм неспойлерстваща душица Laughing, обяснявам си дългокосието на г-н Екълс с факта, че вероятно в началните епизоди на сезон 6 ще го играе вече леко семеен мъж за малко и трябва да влезе в образ - изоставил секси луук-а си Crazy, превърнал се в типичен, задомен мъж Crazy

Добре завърнала се на неуспешно изпечената кандидат-мотика Grinning Wink

# 619
  • Разпиляна във въображението
Скъли, харесвам втората снимка - виждат му се прекрасните секси ръце Blush

# 620
Comic Con 2010 SPOILERS

WOW! Направо все едно съм хвърляла боб (и съм познала) за 70 % от нещата! Йеее! Супер! Ох, нетърпението да става септември започна да придобива още по-чудовищни размери“ Simple Smile

Изи, като на неспойлерирана душица, която може и да не иска да отвори горния линк, ще ти кажа само, много си права за стайлинга (и най-вече за причините, поради които го налагат). Но на мен си ми харесва в неговия си куул&секси вид. Simple Smile

Галче, добре завърнала се. Тъкмо за спойлерите си идеш. Simple Smile Като е нямало готини мъже на морето (изключая твоя), значи не си се разсейвала излишно от верността си към СПН и момчетата.

Ето, на който му е любопитно за Комик Кон, така са изглеждали момчетата днес (снимката е от фен):

Относно последната снимка: Косата на Дженсън очевидно е придобила по-нормален вид, милия изглежда уморен и... това е първата снимка, на която успявам да сгледам брачната му халка. Wink (Прозаично, но ми беше интересно да я разгледам). Simple Smile

Последна редакция: нд, 25 юли 2010, 23:34 от Dana_Scully

# 621
  • # супернатурална #
Ох, много са хубави Heart Eyes. От последната прическа на Дженсън не може да не си доволна-порядъчно рошав е Laughing
М-не, нищо разсейващо, или по-точно нищо, което да покрие свръхестествените ми стандарти. Ако знаете как се радвам сега на всяка снимка на J и J! Joy

# 622
Ето и една порядъчно спойлерираща статия, преразказ на комик-кон панела: http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2010/07/supernatural-jar … ach-others-c.html и първото клипче от панела с Миша: http://www.youtube.com/watch?v=nWaghQxaoik&feature=player_embedded и още едно, в което се разказва за предстоящите срещи с вампири: http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2010/07/supernatural-sea … iaries-vamps.html

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 01:51 от Dana_Scully

# 623
Дейна, мерси много за спойлерчетата.  в този дъх .... ето и гафовете от 5ти сезон (мисля, че са ги пускали на кънвекшена в Сан Диего) и оЩе едни, макар, че вие сигурно вече ги знаете 8или аз съм пропуснала ако сте ги писали, ако е така моля даме извините и Ще ги изтрия):
  • Представялили сте си някога Сам и Дийн как Ще се спрявят с новородено? Май това Ще се види в 3ти епизод ...."Двама мъже и половина"
  • Актрисата Шарон Тейлър, която Ще играе като Марси Уорд в 4ти епизод, е атрактивна жена, стъпила здраво на земята. Тя е влюбена домакиня, но не в кой да е, а в своя съсед .... а именно Боби Сингър.
  • Сам в 6ти сезон ...
  • 2ри епизод: "Exile on Main Street"
  • Търси се начин Сара Гембъл да върне Габраил, Рафаел и Ана милтон ... (но това съм сигурна, че го знаете)
Ох, дано не повтарям спойлера на Дейна (тъй като не можах да го преведа много много добре .... )
Галинче добре завърнала се ....   bouquet

# 624
Bicho_malo, мерси за gag-reel-a - снощи го чаках до 2.30 през нощта да излезе, но накрая се предадох! Wink Големи са идиоти на тези блопъри - сладурковци! Леле, невероятно смешен е този гаг-рийл, нямам търпение да излезе официално, за да се вижда по-добре. Heart Eyes

Иначе спойлери доволно много са казали на Кънвеншъна, чакам в следващите дни да ми смелят и обобщят информацията в LJ и ще ви я пусна готова. Simple Smile

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 10:58 от Dana_Scully

# 625
Comic Con 2010 SPOILERS

Ето, на който му е любопитно за Комик Кон, така са изглеждали момчетата днес (снимката е от фен):

СЕКСИ както винаги Simple Smile

mu_ry, добре дошла Hug, вярвам, че няма да останеш дълго неподвластна на чара на Сам, особено след като изгледаш всичките серии.
  Добре дошла Галина Wink и newsm10 за мнението!

Честите рожденни дни на мъниците и от мен  newsm59

# 626
  • срещу двата комина :)))
Comic Con 2010 SPOILERS

Подписа ти е убийствен smile3544,но за Сам....няма как да се случи...видя ли Дийн и всичко останало е в мъгла #Crazy

# 627
  • # супернатурална #
Ето още пресни снимки. Джаред изглежда поотслабнал.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs094.ash2/38049_420 … 693_6401497_n.jpg
Но все така невероятно красив
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs095.ash2/38075_420 … 070_1165390_n.jpg

# 628
  • В средата на времето
Джаред наистина е попоказал лицеви скули и така му е много по-добре Grinning

А на снимката, която си сложила да се вижда в темата и двамата изглеждат все едно са снимка на плакат Grinning Едни двуизмерни изглеждат Laughing

# 629
Джаред наистина е попоказал лицеви скули и така му е много по-добре Grinning

А на снимката, която си сложила да се вижда в темата и двамата изглеждат все едно са снимка на плакат Grinning Едни двуизмерни изглеждат Laughing
Защото снимката е от видеостена. Simple Smile
Довечера в LJ ще има повече снимки, както и видеоматериали от самото събитие (те вече започнаха да излизат в YouTube. Ще си умра от любопитство с тези спойлери - защо ли ги четох! Simple Smile Много си ми беше добре като тънех в блажено неведение, а сега ме е хванала ужасна чуденка Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт