SUPERNATURAL - Are You Waiting?

• 54 203
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, момичета   Hug

Днес Галето ми даде една много добра идея за гифче  Mr. Green  Специално за всички, на които ръцете (очите, погледа, устните...) на Сам им действат сърцеразтупкващо  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 26 юни 2010, 17:31 от Layla

# 91
Здравейте, момичета   Hug

Днес Галето ми даде една много добра идея за гифче  Mr. Green  Специално за всички, на които ръцете (очите, погледа, устните...) на Сам им действат сърцеразтупкващо  Heart Eyes

Чудесно е гифчето! Hug Ако търсиш идеи - на мен много би ми се искало да видя едно с целуващ се Дийн - може и моменти от всичките целувки, които сме виждали в епизодите.

# 92
Дейна,  я дай всички епизоди, в които Дийн се целува  Praynig

без епизодите от сезон 1 - Dead in the Water и Route 666

# 93
Дейна,  я дай всички епизоди, в които Дийн се целува  Praynig
Ами, ще ги потърся и ще ти ги изпратя. Мисля, че имаше такова клипче в YouTube Wink За да е по-лесно, можеш ли да изрязваш от клипчета? Например това: http://www.youtube.com/watch?v=-3X9Eet_Uyg мисля, че има повечето от тези така вдигащи напрежението моменти :* Simple Smile
П.П. Тооолкова завиждам на мацката от черно-белия епизод... Mr. Green

Ето и една класация за гласуване, организирана от CW за най-сърцераздирателен момент: http://blogs.trb.com/network/cwsource/. Дайте един глас за саможертвата на Сами.

Последна редакция: сб, 26 юни 2010, 17:57 от Dana_Scully

# 94

Ъхъмм, доста целувки прехвърчат там  Crazy

Брей, много малко целувки..
видях от с. 1 еп. 2, 3, 13, после мисля оная жена демон от Crossroad Blues (с.2, еп 8 ) - "Чух, че си красавец.. но ти си направо неустоим...", след нея една руса мома не се сещам от кой епизод беше... после жената от серията с Джина (кой беше?!), после демонката от кръстопътя - с. 2, еп. 22, после демонката от "Седемте смъртни гряха" с.3, еп. 1, после Лиса – сезон 3, еп. 2, после след него и преди ч/б филм не се сещам коя е таз мома, после филма за Дракула – с.4, еп.5 (там е много дълго) и накрая Ана с. 4, еп. 9
Други моменти?

Последна редакция: сб, 26 юни 2010, 18:36 от Layla

# 95
  • # супернатурална #
Лейла, страхотна си, и теб те обичам Laughing
Усещам  лекинко залитане към градината,м, м?

# 96
тц, не мож ме прилъга  Mr. Green

# 97
дадох своя глас за сам за сега водим с 42%  Hug

# 98
  • # супернатурална #
Добро утро! Кафе?

Ъ-ъ...антенка...?

Ее, ще ви истине кафето Joy

# 99
Разбрах къде е отишла Елън- във V, не знам обаче дали е епизодична роля. За сега се появи само в един епизод.

# 100
  • София
само във два епизода е тя....

отивам да чета назад, че дребният беше болен  и съм ви пропуснала последните 2 дни... Simple Smile

Их, най-обичам тренера да поднася кафенцето Simple Smile))

# 101
  • В средата на времето
Момичета, искам да ви почерпя, защото в петък станах леля за първи път на един малък юнак Николай! Heart Eyes Вече съм леля newsm44 Heart Eyes

# 102
                                      baloni ЧЕСТИТО ИЗИ baloni
Да ти е жив и здрав племеника, нека малкия Ники има най Щастливото и безгрижно детстово и да е обграден с цялата любов на света.

# 103

Ъхъмм, доста целувки прехвърчат там  Crazy

Брей, много малко целувки..
видях от с. 1 еп. 2, 3, 13, после мисля оная жена демон от Crossroad Blues (с.2, еп 8 ) - "Чух, че си красавец.. но ти си направо неустоим...", след нея една руса мома не се сещам от кой епизод беше... после жената от серията с Джина (кой беше?!), после демонката от кръстопътя - с. 2, еп. 22, после демонката от "Седемте смъртни гряха" с.3, еп. 1, после Лиса – сезон 3, еп. 2, после след него и преди ч/б филм не се сещам коя е таз мома, после филма за Дракула – с.4, еп.5 (там е много дълго) и накрая Ана с. 4, еп. 9
Други моменти?

Макар и тъжна целвката с Джо .........

# 104
Изи, да е жив и здрав малкия ти племенник и двамата с мама да са здравички и добре! Hug   bouquet  Много се радвам като вляза в темата и видя някоя от вас да е постнала хубава новина - направо ми правите деня слънчев! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт