КАНАДСКА лятно-ваканционна тема - 42

• 32 248
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Вече 3 години и телефон и нет са на Аканак. Много сме доволни. Телефонът ни е не е на компа, много е неудобно така. Имаме си отделен модем. А към Бел никога не бих се включила.

# 661
  • Vaudreuil Canada
Ние сме с телефон на бел и с интернет на Колба.нет нямаме лимит та си дърпам каквото когато искам.

# 662
Някоя мама от Торонто няма ли да се включи?
Николова, благодаря за информейшъна, ама е на френски и нищо не вдявам Embarassed

# 663
Izma, ние сме на Роджърс. Плащаме 50 долара на месец за 60 GB. Никога не ги доизхарчваме макар да теглим често филми и гледаме БГ ТВ. Един филм е около 1GB.  Wink

# 664
И ние сме с Аканак телефон, не на компютъра, имаме си наш модем и плащаме само 10 долара на месец!! това е с фри лонг дистанс, фри кол дисплай и кол уейтинг, фри секретар който ми се изпраща на и мейла ако нещо не е наред или съм изключила телефона! Много рядко има проблеми, обикновенно само рестартираш модема и се оправя, но дори това не ни се е случвало с месеци.
за интернета тексави и аканак са много добре, ние в момнта сме с роджърс заради някакво промо, но пак ще минем на аканак най верояно след месец два.. дори с 10те долара такса за белл, че им ползваме кабела, все пак е кабелен нета, пак ни излиза по изгодно! Иначе това ограничение направо ми лази по нервите, и аз все успявам да получа предупреждение към края на месеца, хем много внимаваме.. и пак миналия месец ни чарджиха 8 долара отгоре

забравих да кажа че най готиното на този телефон е че можеш да си го вземеш с теб навсякъдеSimple Smile

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 22:18 от Гаргамелчо

# 665
забравих да кажа че най готиното на този телефон е че можеш да си го вземеш с теб навсякъде:)
Аха. Simple Smile

# 666
И аз съм на Аканак,вече 2 години.Много съм доволна и да кажа,че е благодарение на Вери на мъжа и  bouquetИ цената след 1 година въобще не е толкова висока/около 150$/.Подкрепям момичетата за неограничено теглене,а за телефона,просто никои не може да се конкурира с тях Wink

# 667
  • Калгари, Канада
Бадеми, орехи, кашу, бразилски орех, макадамия, кедрова ядка; семена: сусам, слънчоглед.

Вери, мерси много.   bouquet А какво е макадамия? newsm78

# 668
# 669
Възможно ли е при нас да става някакво объркване или грешка? Плащаме 50$ за 60ГБ. И днес, на 12 ден от новият месец, получавам съобщение, че съм достигнала 75% от лимита Shocked Изтеглила съм точно13 филма - броих ги! Незнам какво смятат, ама в никакъв случай не съм похарчила 60 ГБ. Незнам самото влизане в интернет отчита ли се, защото все някой има вътре newsm78
На децата съм поставила ограничение на тегленията и въпреки всичко ме изненадаха днес #Cussing out

Гаргамелчо, ти си платила 8$ отгоре, а мъжът ми плати предният месец 58$ отгоре ooooh! Усещам как ще ни дръпне кабела, ако и този месец пристигне нещо подобно Twisted Evil

Оплаках ви се #Cussing out

# 670
  • Canada
Izma, ние сме с teksavvy и телефон и интернет с 200gb лимит, който никога до сега не сме надхвърлили. Изобщо в къщи сме Роджърс и Белл Фрее. Мобилните на мен и мъжът ми са на Телъс, а на голямата дъщеря на Президънт чойс с предплатена карта (ползва го за по-3-4 мин. разговори с мен на ден).
И понеже утре е първият учебен ден за Онтарио, искам да пожелая лека и спорна година на всички учащи! Дано все приятни изненади да ни поднасят децата. Моите и двете нямат търпение да започне училище, пък да видим кога ще "приритат" пак за ваканция.

# 671
  • На бял кон в Pierrefonds
Тези от вас, които са с телефон на Аканак в Кебек може ли да споделите каква е връзката в смисъл чува ли се добре, има ли смущения и колко точно плащате на месец? Чувала съм, че има и такса към Бел, но не знам дали е вярно.

Тук някъде имах един сайт с доставчиците по провинции.

Ето

http://www.canadianisp.ca/cgi-bin/ispsearch2.cgi?f=Search&p=ON

# 672
На година 119$, такса към Бел- 96$; на месец се получава: 10$+8$.
С връзката не сме имали проблеми, говорили сме с часове с Щатите и Ванкувър.

# 673
  • Калгари, Канада

Хъм, интересна ядка. Мерси   bouquet

За тел. и нет няма да пиша, че то като гледам никой от Алберта не чете.  Crossing Arms

И Владко тръгва утре на preschool, много е радостен.

# 674
Привет Hug

Излиза, че Аканак са най-популярни в нашия форум Flutter

Рони, много благодаря за линкчето  bouquet. Точно такова нещо ми трябваше. Аз вчера попаднах от сайта на Аканак на една страница, където всички независими ISP протестират срещу евентуалното ограничаване на конкуренцията в този сектор и взех да им разглеждам сайтовете, но ми беше трудно да се ориентирам в коя зона предлагат услуги някои от тях Blush

mamamia, ако не ни хареса в Квебек, може да дойдем в Алберта Wink. Точно наскоро един познат от Ванкувър ми вика, че и в Квебек и в Алберта било студено, но в Алберта не трябвало да чакаш три месеца за мед. карта Laughing

Общи условия

Активация на акаунт