КАНАДСКА лятно-ваканционна тема - 42

• 32 346
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
  • Калгари, Канада
mamamia, хайде чакаме ви:) точно ще имаме повод да посетим маринланд!

Както вече казах няма да е тази година, сега най-много за един-два дни някъде наблизо да отидем. Стемпида започва, тъй че ще гледаме да го посетим. Ама много лошо ни се отразява часовата разлика - още не сме си обърнали времето, та не съм сигурна дали ще е този уикенд.

# 91
  • Монреал
TarikMom, стана ми интересно това, което си публикувала и мисля че би ми било интересно да го посетя Peace Още утре ще пиша на посочената госпожа, за да разбера повече подробности Mr. Green Как е Тарик, отдавна не си давала отчет как я кара Rolling Eyes

Да и на мен ми стана интересно, ама не можело за емплоийс  Tired Пфу! Предполагам, че ще е интересно за децата, особено, че ще им дадат да си играят с играчки - предполагам ще гледат коя играчка ще им задържи интереса - такива работи, пък и ще получат подаръци. Разкажи после как е минало.  Hug
А моят младеж е добре - голям бунтовник, аз си мислех, че минахме бебешкия пубертет на 2-годишните, ама явно сега и 3-годишния караме - голям инат и даже спори с мен диването  Crazy Иначе е толкова любвеобилен и състрадателен, добра душица, ама като го хванат дяволчетата и направо ми иде да си оскубя косите Mr. Green

# 92
TarikMom, да нагушкаш Тарик (избери момент, в който е послушен Flutter) И Флоранс е голям дявол, особено след консумация на нещо сладко, мале пощурява Crazy и аз покрай нея. Тя и без сладко си е щура, постоянно ми се оплаква другарката в градината, че удря другите деца, че им дърпа постоянно играчките от ръцете. Реши ли, че някоя играчка е за нея, никой не може да я убеди в обратното Naughty Дете с характер Crazy Дано се кротне малко докато се роди бебето, че не знам какво ще я правя такава Crossing Arms Иначе като види, че й се сърдя, веднага идва да ме гушка и да се мазни с думите "Мамо, tu sais, Обичам те" Heart Eyes Тоя меланж от български и френски на моменти е толкова смешен Joy

# 93
Момичета, моя позната има нужда от столче за кола за новородено.Ако на някой му пречи в къщи старото ще се радвам да помогнем.Молбата е към монреалските мами Hug

# 94
  • Vaudreuil Canada
http://www.rexmotel.com/
Ето ти сайта им вътре има координати. Аз лично съм доволна от цената, която ми предложиха за разгара на сезона. Другия месец ще имам повече впечатления...

Аз не видях на сайта им обявени цени така че ми е любопитно какво са предложили.
Ние днес минахме покрай мотела - с малко дете не бих отишла там тъй като е доста отдалечено (единствено до маринленд е близо).
За възрастни които обичат да ходят става - аз лично преди да се роди малкия бих отишла там ако цената е значително по-добра от на другите места (след 15-тина години сигурно пак)

точно ще имаме повод да посетим маринланд!

Ако знаех че ви трябва повод щях да ви поканя - в понеделник бяхме там Simple Smile

Ние си изкарахме много добре - пак ни беше малко времето и беше мнооооооооооооого жега. Посетихме два сафари-парка, маринленд, корабче на 1000-та острова и корабчето на ниагара ... малко приятели (част от тях съфорумки) и се прибрахме сварени защото в къщи беше сауна ... междувременно до нас изкопали няколко дупки да строят къщи та сме пропуснали лудницата.

# 95
В бг-мотела на нас ни взеха за 3 нощувки 220 долара, което ми се стори прилична цена. Чисто е и с кола дори е много удобен,но наистина има и по-централни места,от които можеш да излизаш без кола. Хората са много симпатични и като цяло сме доволни, но разбира се бих предпочела нормален хотел,ако мога да си го позволя.

Тарик Мам, и аз си мислех,че пубертета е на 2-годишните, ама и при нас май по-късно започна ooooh!

# 96
  • Калгари, Канада
Тарик Мам, и аз си мислех,че пубертета е на 2-годишните, ама и при нас май по-късно започна ooooh!

Пък Владко не го е пускала лудостта, с времето става все по див, а сега като е по-голям си взима някакви негови самостоятелни решения, тъй че е още по зле. Аз все повтарям, че това дете не е научено да ходи, знае само да тича и подскача, мирен е само пред телевизора или компа и то за кратко.

Я кажете какво мислите за таблото за възпитание, това дето си има задължения детето, за всяко задължение има точки и след като събере определени точки получава награда, или пък са му определени наказания за различни непослушни дейности. Разни канадски колеги на съпругът ми го ползват, вярно че те имат и по повече деца, но казват, че действа. Аз все се каня да правя такова, че с две момчета /ако и второто ми стане толкова лудо, засега уж не е/ ще се побъркам.

# 97
mamamia, според мен използването на такова табло само би помогнало, отколкото да навреди. Не съм ползвала, но доста съм чела из нета за такъв начин на възпитание и създаване на навици. До момента за Флоранс съм ползвала само табло за отказване от памперсите, ама ефекта беше поразяващо бърз. Децата много обичат лепенки и са много горди, когато получат лепенка за нещо извършено от тях. Моето табло сигурно никога нямаше да го имам, ако не бях го спечелила на една томбола. Бях си приготвила все пак разни по-семпли варианти, но го получих в перфектния момент Peace Важно е таблото да е шарено, а лепенките за предпочитане с любими геройчета, животинки или каквото там харесва детето. На нашето табло примерно имаше и стилизирано момиченце, което да прилича на моето дете: като прическа, цвят на очите и косата, блузка с любимия цвят. Ако не ти се дават пари за такова нещо, можеш сама да си изобретиш, че даже и баткото ви може да помага. Така ще е още по-горд когато запълва таблото.
Преди време имаше много хубав сайт за такъв тип табла, откъде можеше да си купиш или да вземеш идея. За съжаление сайта вече не съществува, дали е просто преместен или изтрит, нямам идея. Опитвам сега да намеря нещо за него, ама не успявам Sad Ако го намеря ще споделя.
Успех Peace

Пробвай и с Гугъл, аз така бях намерила доста табла, които можеше да се свалят, но моите са на френски, нямам на английски.

# 98
Мамамиа, аз не съм за наказанията, но за поощренията- да.
Също даваме лепенки на Маги и като станат примерно 10, и даваме долар. Така тя си събира пари и после сама решава какво да си купи.

# 99
  • Монреал

Пък Владко не го е пускала лудостта, с времето става все по див, а сега като е по-голям си взима някакви негови самостоятелни решения, тъй че е още по зле. Аз все повтарям, че това дете не е научено да ходи, знае само да тича и подскача, мирен е само пред телевизора или компа и то за кратко.

При нас е същата работа - изобщо за него понятието вървене не съществува. Той дори не бяга, той направо лети. Ограничаваме го всякакви сладки работи, понеже ако хапне нещо захарно и вярвай ми ще се качи и на тавана. Това с лепенките ми харесва - ще потърся такова табло. В Доларама си спомням, че имаше доста различни лепенки.

# 100
Това с таблата ми звучи интересно, от къде мога да намеря такова?

# 101
Аз нямам табло. Лепим на един лист.

# 102
хахаха
и ние имахме лист, трябва да го намеря и да го снимам.. нямаше масто останало в графата облякох се сама и измих си зъбите, но пък само един стикер на помогнах на мама, два стикера за помогнах на Ема Laughing

скоро по пощата получихме поти трейнинг кит от Памперс.. там имаше табло и лепенки, при копето Виктория веднага се зае със задачата да дава на Ема заслужените стикери, проблема е че 1. Ема вече от цял месец е поти трейнд и 2. всеки път като седне на кукуто Виктория отива до нея и започва да я подканя да си върши работата по бързо за да види какъв стикер и се полага, после си лепи стикерите и не ги дава на сестра си.. да не вземе да и ги загуби Tired Joy

Шеметке, жалко че сме изпуснали, звучи много интересно!

# 103
kambanka 2304, мога да ти пратя картинки с такива табла да добиеш представа за какво иде реч. Теглила съм ги от един сайт, който вече не съществува. Картинките са малки, но мисля че въпреки това може да се преправят малко и да се разпечатат, няма да е кой знае колко лошо като качество. Тези които имам са на френски. Ако това те устройва, дай ми и-мейл и ще ти пратя всичко каквото имам (не че имам кой знае колко много де). Ако на някой друг му е интересно и ги иска, само ми пишете и-мейла си, че на ЛС няма как да се прикачат картинки Crossing Arms

# 104
  • Vaudreuil Canada
Шеметке, жалко че сме изпуснали, звучи много интересно!

Ами аз все си мисля че торонто-мамите си имат ниагара в задния двор и им е втръснала та затова не се и сетих да поканя някой с нас.
Добре че в сафари парковете имаше водни площадки та се поразхладихме малко иначе си беше голяма жега.

Общи условия

Активация на акаунт