КАНАДСКА лятно-ваканционна тема - 42

• 32 373
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
  • На бял кон в Pierrefonds
За мен да вкарам детето в СРЕ се оказа мисия невъзможна, също в градина от 7 долара, за това избрах най-близкия до мен вариант - руска домашна детска гредина от 25 долара, но като ми върнат от правителството ми излиза по 8 долара. Детето има 4 хранения на ден, закуската е варена елда или овесени ядки, или мюзли някакво, плод към 10.30 ч, на обяд ориз с месо, риба или кус-кус, задушени зеленчуци, следобедна закуска - палачинки, кифлички, плодове, плодови млека, гледам че жената купува все такива органик, соковете са купешки, но моето дете сок не пие. Прясно мляко също им дава кой колкото иска. Децата спят на легълца, а не по пода, изобщо начина на гледане много ми допада.

# 121
  • Vaudreuil Canada
Ние не сме в държавна градина та няма да коментирам храненето там - само мога да кажа че при нас е изключено и шише с вода да внеса като храна/напитка.

Понеже преди време повдигах въпроса с празнуването на рожден ден, покани и всичко останало да ви пусна нещо интересно в тази връзка ....

Покана за празнуване на рожден ден

Попаднах случайно и на този сайт - не съм го разглеждала подробно честно казано http://www.gardiennedenfant.com/index.php

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 02:07 от shemet_neveroiaten

# 122
Къде се изгубихте,момичета newsm78

Днес,моя малък син Майки,става на една годинка!Да ми е жив и здрав! bdbaloni bdbaloni

smile3510ще духаме свещичката newsm19 и ше пеем песни.

# 123
  • Варна - Монреал-Едмънтън
Честито на Майки!

Искам като пеете, чак аз да ви чувам! Laughing

# 124
  • Калгари, Канада
Deizi-Kreizi , Честито на рожденика! Да е здрав и усмихнат!   newsm59

Такова дъждовно лято друг път не е имало, и хем не ми харесва да вали, хем пък ми харесва, че не е горещо.  Wink
Ние ходихме на Стемпида, въпреки че беше за малко. Владко се радва на животните, но не му хареса как миришат.  Laughing
Иначе на мини лунапарка за деца щеше цял ден да седи  Grinning

За табло - още не сме направили. Не ми се иска да свиква, че ако върши нещо - трябва да получава нещо. Например - да се грижи за стаята си и да си мие зъбите си е негово задължение, да се отнася добре с брат си - би трябвало да го прави без награди. Тъй че още мисля как да стане, стикери е добра идея, но пак трябва да помисля - може би да не са като награда, а той да ги лепи на таблото.

Сега измислям варианти да го заинтересувам от буквите и цифрите, ако му чета книжки слуша, но иначе да се пробва да пише или да търсим букви, да броим - омръзва му веднага, а да учи песнички и стихотворения изобщо не иска. Всички ли момчета са такива или само моето?  От друга страна махнахме спомагателните гуми на колелото и сега кара с кеф, само му дай да излиза навън и да кара колело.

# 125
Честито и от мен Дейзи-Крейзи Simple Smile

Много неща съм изпуснала, но покрай гостите нямах време за нищо. Много хубаво беше, но мина като сън Sad

Някой от Ванкувърската група да се кани да гледа утре фойерверките от към Kits/Locarno/Jericho? Ние ще сме там както обикновено, ще се радвам ако се видим с някой  Hug

# 126
  • Vaudreuil Canada
Deizi-Kreizi Честит ви рожден ден! Да е здрав и усмихнат дребосъчко!

Всички ли момчета са такива или само моето? 

Ние сме обратната крайност - знаем всички букви, спелуваме чудесно, броим и разпознаваме числата, но това с четенето на приказки хич не е за нас ... да седнем на едно място за 5 секунди е чиста случайност. Песнички знае доста за стихотворения май нямаме много опит.

# 127
Честит рожден ден на Майки на Дейзи-Крейзи  Hug
Да расте здраво и щастливо дете!

По въпроса за концентрацията - големия много от рано беше на "ти" с букви, цифри, четене и тн. Малкото диване не може да се концентрира изобщо. Както казва Шеметката, повече от 5 секунди - забрави. Затова няма да го мъча изобщо на този етап.
Ние вчера се върнахме от къмпинг - изкарахме си страхотно, плаж за децата, риболов за бащите, водни колела - кой каквото иска. Последната вечер преживяхме и първата си буря на палатка  Laughing - вятър, дъжд, светкавици и гръмотевици. Децата спаха непробудно, нищо не разбраха. Много съм доволна от почивката на открито  Peace

# 128
  • Монреал
Честит Рожден Ден, Майки! :newsm59:

Момичета, има отворени 2 позиции в нашия отдел - Customer Service (order management and distribution) for Megabrands - изисква се английски, френският е плюс, но не е изискване. Ако някой се интересува, мога да дам повече информация на лични.

# 129
  • Лавал-Пловдив
Честит рожден ден на Майки, да расте здрав като бик и силен като Супермен  newsm59  ura newsm38

# 130
Честит Празник на малкият рожденник и от мен! Да е жив и здрав, усмихнат и щастлив!

# 131
Благодаря за пожеланията,майчета!
Изкарахме много весел рожден ден.Такава радост беше на гостите и на подаръците Laughing

# 132
Deizi-Kreizi Честит ви рожден ден! Да е здрав и усмихнат дребосъчко!

Всички ли момчета са такива или само моето? 

Ние сме обратната крайност - знаем всички букви, спелуваме чудесно, броим и разпознаваме числата, но това с четенето на приказки хич не е за нас ... да седнем на едно място за 5 секунди е чиста случайност. Песнички знае доста за стихотворения май нямаме много опит.

Моя е като на Щемета. Брои вече до 20 и познава азбуката (Английската). Книжките ги обича и си съчинява сам някакви сказки Simple Smile
Песнички знае каквото от градината.

Истината е че той е бил сред по-големи деца (на градината). Като беше на 2 той ходеше на семейна и едното момиченце беше годинка по-голяма и като я учеха на букви и цифри, той попиваше като гъба. От там много ми хареса идеята той да се мота около по-големи деца, защото дърпа по-напред.

# 133
  • Vaudreuil Canada
denzul Честита ти лентичка ... Леко и безпроблемно до края Simple Smile
Лейди Чери май и твоята лентичка не съм честитила - то не е останало много но да е леко и безпроблемно и при теб до края Simple Smile
Пак ще ни се обеби темата  hahaha
Пчеличке давай по някой седмичен отчет че си вече на финалната права май Simple Smile

Последна редакция: сб, 24 юли 2010, 21:44 от shemet_neveroiaten

# 134
denzul, и аз ти пожелавам лека и безпроблемна бременност  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт