КАНАДСКА лятно-ваканционна тема - 42

• 32 310
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Мамамиа, представям си каква картинка сте, особено като се опитваш да садиш цветя Joy  Joy  Joy 

И моите бяха така - мира не ми даваха. Сега големият се смее като му разказвам как съм го гонила бременна в осмия месец - отскубна се, драсна да бяга, мина през една улица, през един подлез, качил се на асансьора и ме чакаше ухилен пред къщи Shocked Познай как му се зарадвах като се дотътрих с корема Mr. Green А беше само на три годинки! Та какви ли не изпълнения още #Crazy

Та както казах сега сами се гледат - големият ще навърши 18 през март догодина, а малкият - 14 през декември т.г.

# 451
  • На бял кон в Pierrefonds
Аз все пак да попитам, вие от брега ли ги виждахте китовете? На корабче качвахте ли се? Трябва ли ни бинокъл?
Какво е фйорда?Embarassed

Mamamia, китовете се виждат от брега, но като точици, даже по-скоро полумесеци - виждаш как им се извива гърба като се гмуркат. Ние имахме бинокъл, но не останахме задоволени от видяното и взехме корабче. Подобно на тези

http://www.lesecumeurs.com/

Фиорда е речна долина издълбана от ледници, в която се връща вода от океана, подвластна на приливите и отливите. Дъното не е пясъчно, а в по-голямата си част скално и това спомага за специалния микроклимат, където вирее планктона, заради който пък китовете бият толкова път, за да се хранят.

# 452
  • Калгари, Канада
Izma, порасли са ти момчетата. Лесно ти е на теб  Wink

Rоnniе , благодаря!   bouquet

# 453
По-добре разсей смута и кажи коя е  Mr. Green  Гаргамелчо  newsm78

И аз я чакам да си признае, ама Гаргамелчо винаги си казва със закъснение. /дори на родата/ Wink

леле какви сте Laughing ние верно чакаме трето Sunglasses но надали за мен е ставало за мен въпрос така че още някой май чакаме да се похвали Laughing

не бях влизала от много време, а то какви клюкини съм изпуснала  Crazy вече ще ви посещавам по често, обещавам Laughing
лятото е малко луд сезон за мен и още не е приключило

Стискам палци за всички мами които се чакат втора чертичка скоро:)

# 454
  • Калгари, Канада

И аз я чакам да си признае, ама Гаргамелчо винаги си казва със закъснение. /дори на родата/ Wink

леле какви сте Laughing ние верно чакаме трето Sunglasses но надали за мен е ставало за мен въпрос така че още някой май чакаме да се похвали Laughing

не бях влизала от много време, а то какви клюкини съм изпуснала  Crazy вече ще ви посещавам по често, обещавам Laughing
лятото е малко луд сезон за мен и още не е приключило

Стискам палци за всички мами които се чакат втора чертичка скоро:)

Хайде, честито! Лека и безпроблемна!  Hug И момченце накрая!  Wink

ПП. Сега да я видим Шеметната къде ще си играе     hahaha

# 455

Ами аз теб имах предвид. Simple Smile))))
Вече няма с какво да им разчовъркам любопитството, тюх. Simple Smile))))

# 456
  • Vaudreuil Canada
ПП. Сега да я видим Шеметната къде ще си играе     hahaha

Аз пък какво общо имам  Rolling Eyes

леле какви сте Laughing ние верно чакаме трето Sunglasses

Мъ-хъ ти като се появиш в тандемното кърмене и все има нещо ..... коремчесто   hahaha

Честито и да е леко и безпроблемно ... за кога се предвижда????

# 457
  • Калгари, Канада
ПП. Сега да я видим Шеметната къде ще си играе     hahaha

Аз пък какво общо имам  Rolling Eyes

Имаш, имаш, и теб ще те хване, ще видиш   Hug    Wink

# 458
Ха, досега mай всички предположения се оказаха верни  Laughing
Шеmет, ходи се ваксинирай да не прихванеш от някой постинг  Mr. Green

Я кажете, другарките бреmенни, вие правили ли сте си prenatest и какво беше mнението на следящите ви гинеколози за него?

# 459
shemet_neveroiaten, ако искаш да си играем заедно, аз бутика за деца съм го затворила и няма опасност да те заразя Laughing

Гаргамелчо, честито! Стискам палци и лека бременност.
Както казах, много ме радвате с такива новини.  newsm44 /нали на чужд гръб и 100 тояги са малко/.

Вече изгубих, кой беше писал, че иска дете Дева, мисля че беше Лейди Чери. Ако познаваше моя Ясен, щеше да искаш всичко друго освен тази зодия. Верно е /според наблюдение на други мъжки деви/, че след време ината им се превръща в упоритост при преследване на целите, но на моменти се чудя дали ще съм жива да го видя.  smile3505

# 460
Николова,това за Девата е на 100% вярно.Съдя по себе си Simple SmileДъщеря ми е също Дева и вече започвам да се чудя дали нейния инат и упоритост не са по-големи от мойте Twisted EvilСъщо така имам и племеник Дева ,но той е все още на 11 месеца ,та за него ще видим Simple Smile

# 461
Мен цял живот ме преследват Деви или май аз ги преследвам, хахаха, повечето са от мъжки произход. Ами верно са големи инати, но въпеки това аз пак я харесвам тази зодия.

# 462
  • Vaudreuil Canada

Шеmет, ходи се ваксинирай да не прихванеш от някой постинг  Mr. Green

Я кажете, другарките бреmенни, вие правили ли сте си prenatest и какво беше mнението на следящите ви гинеколози за него?

Ще се ваксинирам аз ... спасявам се в Щатско за седмица там май вируса попремина Simple Smile да се надяваме и тук да премине през който го иска Wink

За какви тестове питаш тези дето са фетална морфология и разните там синдроми и хромозоми и т.н. работи - ако са те аз съм силно за тестовете (гинеколожката ми също) - много работи се виждат ....

# 463
  • На бял кон в Pierrefonds

А не съм правила, моята гинеколожка ми каза, че е комерсиална работа. Когато наистина има нужда след 35 години се прави амниоцинтеза и тогава се вижда всичко. Амниоцинтезата е покрита от РАМК, а тези тестове не са. Тя ми обясни, че те показват не дали има сътветното заболяване, а процент на риска. Каза също, че референтите граници са много големи и много често показват положителни резултати, т.е. по-голям процент на риска, без това да е така. Това са думи на гинеколожката. Аз лично познавам 3 жени, които правиха този тест по препоръка на техните гинеколози, теста беше положителен и се наложи повтаряне. Накрая и трите родиха абсолютно здрави бебета, но през какъв кошмар минаха, докато чакаха резултатите, само те си знаят.

Гаргамелчо, честито!

# 464
  • Vaudreuil Canada
Rоnniе кръвните тестове показват само шанс, но видеозона показва доста реални неща само дето трябва да е направен в правилните седмици на бременността - измерва се назалната кост - при определен размер на костта шанса детето да е меко казано с отклонения от нормалното е изключително висок (от порядъка на 90%) и тогава се прави амниото - риска от аборт при амнио е 1 на 150 процедури или поне толкова беше когато аз бременеех и не се изписваше на всички над 35 а само на тези с висок риск.

МaНЕВрата изследванията над 35 години мисля че са покрити от касата ако не са със сигурност се покриват от допълнителните осигуровки.

Общи условия

Активация на акаунт