ОСМОКЛАСНИЦИ- последна випускна ІІІ

• 34 284
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, момичета, и тук да се "оплача", защо ли сложих кавички #Cussing out
От днес съм една седмица в отпуск и вися в София без никакви планове, вярно, дори само фактът, че животът ми не зависи от часовника, справките, сроковете и т.н. си е почивка. Но как исках да стигнем до моретооо... Надявам се, че ще се случи, поне през септември. Иначе децата го карат ваканционно, как да е иначе...Малкият излезе в 10,30 с топката, видях го около обяд и още не се е прибирал. А големият излезе преди малко, раздава го по-тежкарски.
Хубава вечер, момичета!

# 511
Аз лбих избрала НГДЕК (ама вие вече сте се  записали, тя няма значение  Laughing)

Новинка и аз си правя същите странни планове за някакво внезапно късно море.
А дано де.

Децата ги няма за пореден път.
Направо това ергенство  Whistling
Не се оплаквам де  Joy

# 512
  • гр.София
Ох,Новинка!Жива си за оплакване JoyТака ти завиждам,че си в отпуск-няма значение,че си в София,не си на работа,нали?
А на мен ми предстоят още почти 3 седмици...до второто море WinkТози път ще е истинско-за 15 дни Hug
После,ако е рекъл бог/и тате Божидар:)/може и да потретим през септември Embarassed Embarassed EmbarassedА сега на келеша му предстои едно пътуване до края на света-в събота заминава,като си дойде ще кажа къде е бил.
ПП.Ако искате може да му стискате палци в следващите две седмици-добра енергия никога не е излишна Laughing
ППП.И аз съм за НГДЕК-няма такова училище,ама кой ли ме пита!

# 513
  • София и там където не се пуши
 Ирина Б. леко изкарване на момъка от 23-ти ли беше от 24-ти ли ще му стискаме палци на него и на всички дечица. Ще чакаме новини - може и аз да ви ги съобщавам, ако ги науча по-рано.

# 514
Ще стискаме,разбира се  
Успех на дечицата,и на Пеши особенно! Flowers Four Leaf Clover  fingerscrossed  bg

# 515
  • През девет земи в десета
Ха добра вечер,наминавам само колкото да не ме забравите съвсем.

Ние с мъжо сме ергени,без нито едно дете и нещо взе да ми става скучно.Гого и Цвети са на морето,вече 20-ина дни ще станат,голямата ни кака работи и с нетърпение чака да излязат резултатите от първо класиране в СУ.Ние пък обиколихме цяла България и понеже ни писна да се шляем насам-натам пак сме на тръстиката Laughing

Иринче,стискаме палци на Пеши семейно Peace

Дрийм ме запали с тия фотоапарати дето  ги зяпах, накрая взех,че се сдобих с един такъв.Сега като горд собственик на Олимпус SP 600 UZ мога да кажа,че направих правилния избор.Разбира се, побърках продавачите в магазина и тествах всичките 5 модела,които си бях набелязала.

Ако има желаещи за среща, предполагам ще съм на линия,въпреки многото работа,която ми се е натрупала за 20-те дни отпуск.

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 00:52 от ☼ Зла Гад-Пиги® ☼

# 516
  • София
Здравейте момичета!   Hug

Зла Гад
, чакаме да се похвалиш с резултата в СУ!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Браво за фотото! Няма ли да ни покажеш и снимки?  Mr. Green

Lady-B pазкажи за учебника, коя година издaтелство е и втора употреба, може ли да ползуваме -  Просто да обменим опит

Dorothy, ето литературата за 9 кл - по препоръка на учителката

Брей,..  Mr. Green, ама Знаток и Зла гад са като в меден месец  luvbed

Ирина,
стискам палци на Пеши!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Novinka, направи си една шопинг терапия , разходи се с приятелки и изпийте по едно кафе!  Simple Smile

Ellytza, добре си дошла!

Кога се завръща  Dream?  Thinking

Децата четат ли си книжките?  Ние - не ,.. ooooh!

# 517
Lady-B яя колко евтина литература, училището на синът ми гледам за 9-ти са били по друго издателство.  newsm78

# 518
  • София
Успех на сина на Ирина Б.!
Стискам палци за девойката на Зла Гад , да я приемат специалността, която желае най-много!

# 519
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ.

ЖЕЛАЯ ИМ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ

bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

Аз купих учебника по литература на Просвета и христоматията. Още няколко книжки с анализи. С част от книжките се преборихме. Сега срича на испански някаква, която и се опъва нещо. Била за ниво С... нещо си.

# 520
  • There I was on a July morning
Успех на математиците и кандидат-студентите  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Учебник по литература не са ни препоръчвали, няма да купувам засега. Не виждам и ентусиазъм за четене при девойката. Снабдила се е и с книга на френски - но не е отваряна  ooooh!

# 521
  • гр. София
Преди малко чух нещо по радиото за успех на наши математици,но докато се завлека по-близо до радиото тя новината замина. Laughing
Дали там участва и Пеши? При всички положения му желая успех! fingerscrossed

Моят син снощи взел да чете Тримата мускетари на френски,но на сутринта ентусиазма му изчезна.Нищо не разбирал.До септември сигурно и  френската азбуката ще ми е напълно непозната.
Завиждам на мацките,които са си "разкарали" дечурлигата.Ако много ви домъчнее предлагам два броя чавета.Може и поотделно.При нас  е точно обратното, ще се пукнат от скука двамата,по цял ден могат да споря и да се карат и никъде не излизат.Щото нямало какво да правят.Абе да полудееш. Crazy

# 522
Ехо банда, поздрави и от мен. И аз съм на тръстиката. Бях за 5 дни на море и толкова. В края на август може би пак.

Младежът си е в Созопол от 30.06 и въобще няма намерение да се прибира. А книги - НЕ. Ама твърдо НЕ.

И аз съм за среща.

# 523
  • Sofia
Привет банда wavey
Ирина ,ще стискам палци за сина ти и за целия отбор. Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossedПожелавам им късмет и Успех!!!!!

Зла гад Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed за красивата ти дъщеря Laughing

Девойката прочете с интерес няколко книги,само за евангелието на Матей  сподели че не и е било интересно.

Имате ли представа,  каква цифра ще се охарчим за учебници през септември newsm78

Фран как  е Рали? Доволна ли е от шефа си Laughing

Като винаги,  ще ми бъде приятно да видя муцуните ви в някое столично заведение Hug

# 524
Аз сега отивам на среща с други бг мами в готино заведение Мистър Пица на Попа, отскоро са го открили.

Общи условия

Активация на акаунт