ОСМОКЛАСНИЦИ- последна випускна ІІІ

• 34 298
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Франи - страхотно! Насладих се на красота - природа и твоето семейство. Да сте ни живи и здрави, толкова сте красиви и щастливи. Имаш страхотно семейство, страхотни деца. Толкова щастие струи от тези снимки.
Ти си една избраница на живота. Дъщерите ти са красавици (голямата е като манекенка), а изтърсака е страхотно мъжле!
Много мили снимки. Нека всичките мами и техните семейства да са така лъчезарни.
... и да - три сестри и едно братче-изтърсаче. Какво ще кажете за голямата кака Laughing

Лейди - не се колебай - търси си правата, заради страхотното ти дете.

# 496
  • Sofia

Момичета, извинявам се, че ви натоварвам като споделям за премеждията си, но всички ви чувствам толкова близки! Heart Eyes Наистина като едно семейство!  Hug  Пък и като видях натежалите от сълзи очи на детето, та съвсем ми прикипя чайника! Twisted Evil  
Не стига, че се сеща за сина си  1-2 пъти в годината, не стига, че никога не го притеснявам за огромната издръжка от 50лв/месец, за нищо не искам помощ или услуга - само да е МИР и да  е спокойно детето!  Praynig

Тези английски книги не ми излизат от главата!  Confused Вярно е, че класната се сменя догодина, освен да се поразходим из книжарниците за някои по-интересно четиво!,..
Това с нивата съвсем ме обърка...
Noshtna ptica и другите от Английската, за кое ниво да купя книжки? На вас казали ли са нещо? Thinking

Както писах - решихме въпроса с произведенията по литература - купихме направо учебника! Peace
* Не стига, че се сеща за сина си  1-2 пъти в годината, не стига, че никога не го притеснявам за огромната издръжка от 50лв/месец, за нищо не искам помощ или услуга - само да е МИР и да  е спокойно детето!
- По повод това - хич да не ти пука! Не сме единствените Simple Smile)

* Тези английски книги не ми излизат от главата!  Confused Вярно е, че класната се сменя догодина, освен да се поразходим из книжарниците за някои по-интересно четиво!,..
- Преподавател по английски съм - всяко уважавано издателство има адаптирани книги... както и на този сайт - с регистрация ще видите всички, иначе не Simple Smile
За след първа година в АЕГ препоръчвам тези на ниво 4 - 5, или В2 - C1, за да няма много непознати думи и да не го отблъсне... Сайтът е englishtips.org Simple Smile Има изобилие... откраднати от издателствата...
Например - http://englishtips.org/index.php?newsid=1150791658
http://englishtips.org/index.php?newsid=1150791215

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 02:12 от Liya_LT

# 497
  • Там, където ме обичат
Liya, да си жива и здрава, не знаех, че има категоризирани книги. Лелеее, колко бързо се променя светът!

Lady-B, хич да не ти пука, гушни детето, а ние теб Hug

# 498
  • София
Liya_LT , благодаря ти! Hug  Много важна информация!   bouquet
Аз съм от неинтересуващите се майки, та въобще не знаех нива и т.н..!
Добре че са другите от отбора на 1АЕГ Wink

Благодаря ви за подкрепата, момичета,..!

От 27.07 отиваме в Несебър - ако някой е там по същото време - може да направим плаж Wink
Вземете 'онзи' списък от срещите и ме прозвънявайте - ще ми е мн приятно!   Hug

# 499
  • Sofia
Изчезнахте, никакви ви няма....
Всички се цамбуркате - кой в море, кой в басейн....
Пък аз ще хващам Библията. Така и не прочетох онези 1500 стр., та поне съкратеното идание `за младите читатели` да прочета.
Не знам дали ще стана по-млада или по-мъдра, ама все е далавера.  Joy

# 500
Хич не се цамбуркам,тук съм,на трастиката  Joy
Някой ще ми даде ли контакти на читалища,провеждащи уроци по китара  newsm78
Девойката до днес скучае,направо ме е яд,а има желание да си дрънка  hahaha

# 501
http://www.vodari.org/
Алекс Нушев      0899190792
Синът ми ходи при него миналата година. Стартира с голям ентусиазъм, но доста бързо се отказа след като разбра, че само по слух не става, а трябва и ноти да се учат.

# 502
  • There I was on a July morning
rosisd, ако ви устройват читалищата Средец и Светлина, кажи, ще ти пратя на ЛС телефони на учителите. В първото - свършват занятията този месец и после - започват от м. октомври.

# 503
Здравейте, момичета, много време отсъствам от тук, за което съжалявам. Ще чета малко по-късно назад. Поздрави на всички!  bouquet

# 504
Здравейте и извинявайте, че нахълтвам тук - но искам да ви помоля за помощ. Дъщеря ми тази година ще е 8 клас.  Приета (и записана вече) в 73 СОУ с немски, френски и мат, но ни приеха и в НГДЕК. Мнението и на двете ни непрекъснато се накланя в различните посоки, а до понеделник трябва да решим окончателно. Можете ли да ми помогнете - търся майки, които да са наясно със това как седят нещата в съответното училище (73 СОУ и НГДЕК) Прочетох много противоречиви неща за НГДЕК, за 73 - почти нищо - но ме интересуват най-вече лични впечатления на хора, а не това което се носи като слухове - от тях четох достатъчно. Можете ли да ми помогнете?

# 505
  • София
2-те училища са доста различни. Зависи от интересите на детето и към какво се стремите. За повечето училища ще чуете и добро и лошо. Според мен изборът го направете на база бъдещо развитие.

# 506
  • София
Noshtna ptica,  thumbsup браво за Библията!
Както писах вече, Христо си купи направо учебника по литература  Thinking с отчайващ брой страници,...

Novinka
, здравей! Simple Smile

nnik , и аз като Zuri  смятам, че двете училища са коренно различни. Можеш да погледнеш в нашата тема на 1-ва стр - имаме няколко деца в НГДЕК, и да пишеш на лични на майките. Но за 73-то,.. не си спомням
Детето не е ли с мнение какво иска да учи?  Thinking След като все пак се е готвила и държала изпити в НГДЕК, не натежават ли везните ЗА това училище?.. И явно се е готвила с мерак и сериозно, щом е приета   Peace
Размисли на глас, моля не го приемай като съвет Hug

# 507
  • Там, където ме обичат
nnik , и аз като Zuri  смятам, че двете училища са коренно различни. Можеш да погледнеш в нашата тема на 1-ва стр - имаме няколко деца в НГДЕК, и да пишеш на лични на майките. Но за 73-то,.. не си спомням
Детето не е ли с мнение какво иска да учи?  Thinking След като все пак се е готвила и държала изпити в НГДЕК, не натежават ли везните ЗА това училище?.. И явно се е готвила с мерак и сериозно, щом е приета   Peace
Размисли на глас, моля не го приемай като съвет Hug
[/quote]

И аз мисля, че са много различни. За НГДЕК не знам много, но за 73 съм чувала много хубави неща. Е и не дотам. Но пак зависи какво е виждането ви за в бъдеще.

# 508
  • София и там където не се пуши
Lady-B pазкажи за учебника, коя година издaтелство е и втора употреба, може ли да ползуваме -  Просто да обменим опит

# 509
  • гр. София
Добре съм ви заварила! bowuu
След кратка отпуска отново съм на линия. Laughing
Нищо интересно под слънцето не мога да ви споделя.Но съм готова за нова среща. Hug

Общи условия

Активация на акаунт