ОСМОКЛАСНИЦИ- последна випускна ІІІ

• 34 265
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
dream actually , ето ти една прекрасна  Tohiba
http://toplaptop.bg/laptopi/toshiba_laptop/Satellite_C650_16Q_laptop/
но рамта бих предпочела да е 4, а не 2+2. Бързината си е хубаво нещо.

Този е още по-добър http://toplaptop.bg/laptopi/toshiba_laptop/TOSHIBA_Qosmio_F60-10 … -00601YB3_laptop/,

а този го чакам да падне до 1000лв.http://toplaptop.bg/laptopi/toshiba_laptop/TOSHIBA_Qosmio_X300_130/

преди 2 години беше 6000 и косур. Води се геймърски.

Казаха ми че слабото място на лаптопите са USB-тата, че много бързо се разбивали. Аз си купих хъбче и съм много доволна от него.

Аз ползвам Acer - от преди 2 год. 15.6 инча, двуядрен процесор, 4 рам .... и съм много доволна. Сега със сигурност е паднал на половина. Беше за 1200-1300лв. при това на коледна промоция.

Но очите ми са все в тази лъскава червена Tohiba - нали съм си теленце, червеното ме привлича.

# 616
  • София
Зла Гад - Честитооооо на красивата ти дъщеря! Има за какво да се гордее таткото...

Леле момичета добре че срещата отпадна, че щях да се изям, и аз като Душко много искам да ви видя. Последните срещи ги пропуснах и страшно ми липсвате.
Деси и Лейди - слънчево море.
Честит празник на Любо на Дива с гоооолямо закъснение.

Бях в Родопите - красота, чистота, величие на природата.Вече съм друг човек Joy

Ирина - успех на умния Пеши, стискам палци и чакам информация. Ти нали знаеш колко го харесвам това момче...а и майка му Simple Smile

# 617
  • Там, където ме обичат
margaritavass, и аз наскоро бях в Родопите. Е, няма по-красива природа от нашата!!!  Peace

# 618
А сега на келеша му предстои едно пътуване до края на света-в събота заминава,като си дойде ще кажа къде е бил.
ПП.Ако искате може да му стискате палци в следващите две седмици-добра енергия никога не е излишна Laughing

Поздравления newsm44 newsm44 newsm44
По тайни канали научих, че "келешът" и отборът му са целите в сребърни медали smile3501 Само азиатците са били пред тях (в тоя турнир се състезавали заедно, не като в Хонг Конг, където китайците са отделно).
Та, честито. Още много радости да носят децата bg

# 619
  • София
Честито на математика на Ирина! smile3501

# 620
  • Sofia
Честито на най-умните и на най-прекрасните деца. smile3501 smile3501 smile3501
Зла Гад newsm51 Поздравления за красивата студентка.

# 621
  • гр.София
 Rolling EyesСтрахотни сте,както винаги и аз много благодаря!
Децата наистина са се представили блестящо!Явно наистина е било трудно,щом този път Пепи е доволен от среброто!
Ако донесе някоя читава снимка,ще пусна малко кадри от Инчон и Сеул newsm78
То е ясно,че аз на Жълто море няма да ида,ама поне да знам къде си харча парите Joy Joy Joy

# 622
  • София и там където не се пуши
Честитоо  bg bg bg - ама разбрах, че и един злато си имаме от Варна . Браво на децата .

# 623
Ирина Браво на Пеши , страхотен е !!!
 Пожелавам му още много , много успехи !

# 624
Поздравления за Пеши! Peace Hug
Пожелавам му много успехи не само на олимпиади и световни състезания, но и в личен план!   bouquet
Поздравления и за неговото страхотно семейство.    bouquet
Поздравления и за екипа от учители, открил и работил с тези талантливи деца!
Чакаме  newsm18 newsm18 снимки.   newsm18 newsm18

# 625
Честитоо  bg bg bg - ама разбрах, че и един злато си имаме от Варна . Браво на децата .

Моята тайна връзка не спомена нищо за Варна newsm78 Т.е. нямам директни впечатления от сустезаниято, но чух само за участници от СМГ, НПМГ (107 СОУ), Бургас и Димитровград. Чух също, че няма българин със злато. В този аспект нека да добавя нещо друго - на състезанието в Хонг Конг преди две седмици азиатците са се състезавали отделно от останалия свят и златният медал е бил много по-лесна цел. Тук обаче всички участници са били заедно и затова сребърният медал от Сеул е може би по-тежък от златния в Хонг Конг. С други думи неслучайно децата са доволни от сребро.

# 626
  • гр.София
Честитоо  bg bg bg - ама разбрах, че и един злато си имаме от Варна . Браво на децата .
Аз да издам една тайна-и златото от Варна е наше дете JoyНо понеже не се афишира и аз няма да издам коя е щастливата мама,но пък ще кажа кой е шампионът-Виктор Радивчев
Поне така разбрах от детето. Embarassed
Хубавото на Южна Корея е,че е много технологична страна и има нет,а лошото е,че са с 6 часа напред и почти не можем да се засечем на линия в нормално време.А още по-хубавото е,че този път му разрешихме да си вземе лаптопа и все едно си е в неговата стая.Ние и в София така си комуникираме Joy Joy Joy

# 627
  • София и там където не се пуши
Да, имат нет, но нямат тоалетни в стаите, а някъде по етажа  Joy . А между нас казано, доста от децата участници, са форумски деца. И се радвам, че една по една се показват. Важното, че по срещи ги знаем кои са. Не съм привърженичка да си даваме имената на децата.

Черна станция 6 отбора са май, ама не съм сигурна. Не са били конкуренти (българчетата)  едни на други по различни групи са били. Пред СМГ са Сингапур май. Абе пиша с май и мисля, защото като ми говорят не мога да запомня всичко. Та приемам корекции. 

# 628

Черна станция 6 отбора са май, ама не съм сигурна. Не са били конкуренти (българчетата)  едни на други по различни групи са били. Пред СМГ са Сингапур май. Абе пиша с май и мисля, защото като ми говорят не мога да запомня всичко. Та приемам корекции. 

Всъщност информацията, която бях получила, касае малките - 6 клас. Възможно е за големите нещата да са различни.

# 629
Такива събития ме карат да се чувствам ГОРДА българка
 newsm81 bg smile3501

Браво деца,браво Пеши!

Общи условия

Активация на акаунт