ОСМОКЛАСНИЦИ- последна випускна ІІІ

• 34 263
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
  • България
Браво на децата! Браво на Пеши! Браво на Ирина Б.!
 smile3501 bg

# 631
Прекрасна новина!!! Честито на НАШИТЕ ДЕЦА. Кога си идват, че новините са само вечерните и един път. Да им се порадвам.

Поздрави на симействата и на учителите.

Ха, чухте хубавите новини и живнахте.

# 632
  • София и там където не се пуши
Кога си идват, че новините са само вечерните и един път. Да им се порадвам.

Едните в петък, другите в събота.

# 633
Прекрасна новина!!! Честито на НАШИТЕ ДЕЦА. Кога си идват, че новините са само вечерните и един път. Да им се порадвам.

Дали ще ги има децата в новините? Малко се съмнявам. Новините "ламтят за злато", а в този случай няма злато за отборите. Чухме, че има златен медал в индивидуалното, ама дали е достатъчна стръв? А за останалите деца - върви обяснявай, че среброто е с цената на злато. Най-вероятно и поздравления от министър няма да има, щото вече имаше преди седмица само.

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 14:01 от Черна станция

# 634
  • Там, където ме обичат
Ирина, поздравления от мен за твоето дете и цялото семейство. Както и за Виктор Радивчев и неговите близки. Браво! Hug

# 635
  • София
Браво на децата - математици, химици, физици, биолози, музиканти! Господ да ги пази и все така да доказават себе си!  bouquet

# 636
БРАВО, ПЕШИ!  newsm44 newsm44  newsm44Поздравления и за останалите български деца.

# 637
Гледам, че новините излизат в сайта на РИО http://www.rio-sofia-grad.com/

Ето тук новини, за деца от цяла България http://www.minedu.government.bg/news-home/
Много медали много нещо - браво .

Този пост, съм го постнала в седмокласната – кой знае какво са се изумили горките.   Joy

# 638
  • There I was on a July morning
Поздравления за медалистите от състезанията - и математиците и биолозите, както и за чудесните учители, които са организирали подготовка на необходимото за подобни състезания  ниво.    coolcool
Специални поздрави за Пеши   bouquet

# 639
  • София
Браво на Пеши! Браво на Ирина! И знаете ли въобще не ме интересува цветът на метала (медала). Нашите (форумски) деца са изключителни! Аз съм горда с тези деца! Кожата ми настръхва и очите ми се пълнят винаги когато чета за тях! Обичам ги без да ги познавам. Нека са ни живи и здрави. Стигнали са толкова далеч...

newsm44 newsm68 newsm44 bg smile3501 newsm10 smile3501

# 640
Браво на децата. Поздрави за Пеши и Ирина. smile3501 smile3501 smile3501

# 641
Тази мама, която идва на Серва с нас и на др. мероприятия синът и също има сребърен медал. Сутринта се прибраха общо два сребърни и един бронзов.  Искам да ви кажа, че направо се чудя при толкова седене на компа, как успяха. Почиват от доста време, не са ги юркали.

# 642
СТРАХОТНО!  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 smile3501 smile3501 smile3501

Тези деца са от нашия клас.

# 643
  • Sofia
Тук пак има празник!
Бравооо! smile3508
Ирина, намачкай го твоето дете малко и от нас!

# 644
Е на това викам празници
Браво на децата !!!

Общи условия

Активация на акаунт