ОСМОКЛАСНИЦИ- последна випускна ІІІ

• 34 215
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Охоооо,  и не казваш, а само се каниш на детето

Да е жив и здрав, много късмет и успехи в училище, баскетбола /тази година да станат шампиони, както си могат- бой наред/, любовта /да не я забравяме/ и никакви контузии   smile3513, че аман вече

търсих нещо с баскетболни топки, но уви

10 юли стрййтбол?!?!?! А кампа?

# 91
  • София/Осло
Да ти е жив и здрав тийна, nikoan!

# 92
Благодаря ви от сърце момичета за поздравите! newsm51

nikoan на твоя младеж много успехи - спортни и учебни!    bigdance2

Много е отговорно и трудно да се справяш и с двете!

# 93
  • София
nikoan, с теб явно сме раждали в един и същи ден. Аз бях в Майчин дом. И беше неделя. И беше най-хубавият ден в живота ми! както каза и ти  Hug

# 94
  • There I was on a July morning
nikoan, да ти е жив и здрав рожденикът  newsm67
С пожелания за много успехи и шампионски титли    topka

# 95
Благодаря на всички майки!
Neli_ani , честито и на теб, да ти е живо и здраво детето, да слуша и каквото си пожелае да му се сбъдне! Аз съм раждала във Видин , защото 95г. живеехме там. Баткото съм го раждала в Майчин дом.

# 96
  • София и там където не се пуши
Къде сте ги раждали тези деца, накрая да не се окаже, че сте били и заедно в една стая.

Да са живи и здрави и весело да си изкарат празника.

# 97
  • гр. София
 newsm59   Gift  bigdance2

nikoan и Neli_ani,
да са ви живи и здрави децата и вие да бъдете много щастливи с тях!

# 98

Много късно, разбрах някои неща за моя хубосник, но пък сега сме така smile3560 в очичките ме гледа, но вече няма за кога,  но както казах догодина ще го хвана на къс пас о време и тежко му и горко   bambam    smile3554, да не продължавам, че вече ми стана жал за него, още от сега 

my mom got  имаш прекрасно момче!  Hug
Гордей се с него, а иначе трябва да се правим на страшни от време на време за съжаление. Mr. Green

Neli_ani честит празник!  bigdance2

# 99
Neli Ani-честит празник, да ти е жив и здрав хубостника!
Днес ми е щастлив ден и на мен-детето се е класирало за Лайстункласе-за малко, но нали е вътре в заветния списъкJoy Устният изпит го измъкна, дали са му дооооооста висок резулат. Не мога да не съм доволна, защото на 15 септември не знаеше как е "добър ден" на немски.
Сега да го видя, като не искаше да влиза там, ама искал да се класира...... Joy JoyДано и при завършването да се радваме толкова Mr. Green след всички мнения, които съм чула, но пък конкуренцията на моя му се отразява добре-иначе може и да заспи в час Joy Joy Joy

Поздравления! Голям успех!

От вашия клас колко деца са приети?
На лайстунг сме 31,...+ 12 от устния, а на външното 5,00. 9 деца са приети от класа.

# 100
  • Sofia
Днес май е ден на момчетата! Grinning
Никоан, да ти е жив и здрав! Много успехи!   bouquet  bouquet  bouquet
Казабланка, БРАВО на твоето момче, поздравления!   bouquet  bouquet  bouquet
Нели-Ани, теб те поздравих, ама хайде пак!   bouquet  bouquet  bouquet

# 101
FireLite,   nikoan , спасихте му кожата на синчеца Joy Joy Joy

Аз никога не съм казвала, че ми е лошо детето, напротив, страхотен е и той го знае, защото му го казвам постоянно.
Винаги съм се гордяла с него    smile3501и ще продължавам да го правя  newsm10 /убедена съм/, само дето още не мога да свикна с някои неща, но е въпрос на време, все пак навлизат в трудна възраст и трябва и ние родителите да се адаптираме към нея

Ми то на шега, на майтап дойде и ваканцията   smile3521  newsm44
Желая на всички топли, прекрасни и незабравими летни мигове с много слънце и усмивки  car003   grinning039  newsm41  Nature Sunny

# 102
  • София
Dorothy,  и аз си го помислих, че може да сме били в една стая.. Laughing Но са астрални близнаци (нали така се казваше).  Peace

# 103
И аз подкрепям FireLite , Любо е страхотно дете. На него тази година му се струпаха доста контузии и явно не си е изразходвал енергията както трябва и където трябва. А те хормоните си циркулират и ги карат момчетата да "откачат".  Така,че my mom got  примири се и не бъди толкова лоша. Детето ти е много добро , възпитано  и културно. Не го стресирай и ти , малко го стресира треньорката им, та и ти. newsm53

# 104
  • София/Осло
nikoan  Joy Joy моят мъж е от Видин и доста киснем там  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт