ОСМОКЛАСНИЦИ- последна випускна ІІІ

• 34 238
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Честит рожден ден на 15 годишния младеж! Да е жив и здрав!  bouquet
Каква е тази алея на славата на учители?Предположих,че става дума за тези при ,които са се подготвяли вашите деца?
Изразяваме своето уважение към наши и на децата учители. Това са хора, които освен , че са ни учили, са  и достойни хора.

# 76
На Иво и на мама - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
На мама пожелавам търпение и мъдрост. А Ивчо - най-хубавите тийнейджърски преживявания.

# 77
С нетърпение очакваме съботната утрин, когато класът на сина ми заминава на екскурзия из Европата. Най-много време ще отделят на Швейцария (нали са немска паралелка).
Пожелавам приятна и страхотна екскурзия!  bouquet
Децата да се върнат, заредени само с положителни емоции и да разказват за невероятни преживявания!

Neli_ani, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!bouquet
Да е много здрав и разумен!

# 78
  • Sofia
Neli_ani, Честит Празник!

# 79
  • Sofia
 Fire lite, newsm51 ЧЕСТИТО!!!

Зури , newsm51 ЧЕСТИТО!!!

Детективкaта,   newsm51 ЧЕСТИТО!!!

Neli_ani,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ хубостника  Иво ,МНОГО  ЩАСТИЕ , КЪСМЕТ И УСПЕХИ!!!

# 80
Neli_ani, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Здраве на хубостникът и да следва мечтите си!

ЧЕСТИТО И НА СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ!  newsm51 newsm51 newsm51

Незабравими спомени на екскурзиантите!

На външното оценяване (което според мен си е вътрешно Laughing) имаме 4,95. Ех, колко ме е яд за тези 5 стотни - колко по-добре изглежда 5.00 Joy. На съчинението има 19 от 20 точки, но се е изложил на теста. След цяла година излежаване и неучене, дори съм приятно изненадана от резултата. Очаквах по-малко.

# 81
  • София
Сърдечно благодаря за пожеланията! В момента крачат бодро из Родопите, целта е някаква пещера. Преход 8 км. Ха така! Да води какво е, че то от седене пред компютъра е забравил за какво точно служат краката. Че понякога и пречат, чуди се къде да ги сложи   Joy

# 82
Майчета, в крайна сметка за какво ще им служи тази оценка от изпита на външното оценяване и ще я пише ли някъде в бележник , диплом ?
И как разбрахте оценките ?

# 83
  • There I was on a July morning
Neli_ani, честит празник  
Пожелавам на младежа много здраве и прекрасни емоции   bouquet

Дани, доколкото съм запозната - оценката от ВО е текуща. Преди е имала елиминационен характер, но вече не е така. И аз още не съм я разбрала.

# 84
  • София
Дани , оценката е като текуща, пише се в бележника, няма тежест при общата оценка за годината. Това е за ученика. За МОНМ е ориентир за успеха на децата и колко учителите са си свършили работата. Това поне ми каза моя приятелка, учителка в АЕГ.

# 85
Честито на всички празнуващи: успешни седмо/осмокласници и 15 годишния тийн!!!
Много успехи и постигане на всички поставени цели!!!

Firelite, голямо черпене ще падне при вас   newsm10, може и обещания  "бонус" на големия да даваш Hug
Браво на момчетата, справиха си отлично, не го отричаш, нали?

Имам едно питане, т.к. тази година не съм в час с кандидат гимназиалните правила, та въпроса ми е при участие във ІІ класиране запазва ли се мястото от  І класиране, както беше миналата година?
Тук имаме посещаемост от актуалните седмо/осмокласници и съм сигурна, че ще ме светнат 

Nikoan, както беше споменато бацила на мързела е широко разпространен, може твоят и моят да са си го предавали взаимно  tooth
Много късно, разбрах някои неща за моя хубосник, но пък сега сме така smile3560 в очичките ме гледа, но вече няма за кога,  но както казах догодина ще го хвана на къс пас о време и тежко му и горко   bambam    smile3554, да не продължавам, че вече ми стана жал за него, още от сега 

# 86
Neli Ani-честит празник, да ти е жив и здрав хубостника!
Днес ми е щастлив ден и на мен-детето се е класирало за Лайстункласе-за малко, но нали е вътре в заветния списък:35: Устният изпит го измъкна, дали са му дооооооста висок резулат. Не мога да не съм доволна, защото на 15 септември не знаеше как е "добър ден" на немски.
Сега да го видя, като не искаше да влиза там, ама искал да се класира...... Joy JoyДано и при завършването да се радваме толкова Mr. Green след всички мнения, които съм чула, но пък конкуренцията на моя му се отразява добре-иначе може и да заспи в час Joy Joy Joy

# 87
  • София/Осло
Честито и от мен на всички успешни седмокласници,осмокласници, днешния рожденник и неговата мама. Вече е време за релакс и ваканция  Hug

# 88
И моят син Ники  днес навършва 15години. Аз му пожелах сутринта да е жив и здрав, и през следващите 15години да осъществи мечтите си. Тази година я пиша минала, за нас беше слаба година, в училище - почивка и мързел ,на тренировките много труди, но на РЕП-а по баскетбол - 2 ри, my_mom_got знае как се лееха сълзи от яд, че целия труд от тренировките стигна само за 2ро място. Просто лоша година за набор 95 в баскетбола. Но му пожелавам, на детето да спечели поне републиканското по стрийтбол на 10ти юли.
На година пожелавам на Ники и Любо шампионска титла, и много успехи в училище. my_mom_got  не се заканвай така на Любо, той е добро дете, просто ги друса пубертета, а в комбинация с неизразходваната енергия става страшно.

# 89
Голям съм заплес, пък се сърдя на детето! Черпя всички, за мен този ден преди 15г. бе много щастлив!    party023  party023  party023  party023

Общи условия

Активация на акаунт