ПЛЕТКИ игриви, на няколко бири

• 104 361
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
Моята чанта най-накрая се видя с подплата. Използвах дънки заедно с джобчетата. Преди време някой беше показал такава подплата, та реших да се възползвам от идейката.

Да, аз! Ненапразно ми виси тази табелка под ника. Като добавим и идеята за чантето, ясна работата.  Joy

Справила си се великолепно, Виленце. С радост да се фръцкаш с нея по улиците.  Heart Eyes "Дрането" е било върло успешно!  newsm20

# 496
имам ефектна прежда, която се плете на 5-6 номер иглил кипух я от разпродажба на стенли е Барби. и се чудя сега с нея какво да плетал като е ефектна-само лицева ли трябва да е плетката?
търся помощ от опитните плетачки.мога да я снимам,че в нета няма снимки-или поне аз не открих.
Аз не съм от опитните плетачки дето питаш, ама да си кажа мнението. Избери си няколко мотива на плетка и заплети, с която ти харесва най-много нея почвай. И аз си мисля че за ефектните прежди най-подходяща е лицевата плетка, но не съм плела с такава. Чакам да се включат опитните плетачки!  Flutter

Амели, благодаря ще заплета още утре след работа с тази прежда, ако успея да оцеля куката, че преди пробвах с малък номер и не ми хареса.  Confused Да питам, имаш ли случайно снимка на силиконовата "лента"  Embarassed

temenuga2, страхотна е! Ще ме карате да съсипя някой стари дънки и аз.  Laughing
сврачето, страхотни са станали ръкавите!

# 497
Я да се запиша в темичката.
Плета съвсем любителски и съвсем от скоро  си възродих тия идеи; направих първо 3-4 калъфки за възглавници в разни цветове, сега съм си напр. жилетка и я зашивам вече  Laughing
Абе, не стана зле  Flutter

# 498
Теменуга  чантата   е  невероятна    Поздравления   bouquet  bouquet    но  би ли пуснала скицата  ще ти бъда мн благодарна. Спорна плетка и скоро да  видим  готова чантата

Мили съфорумки, още веднъж благодаря  за това, че намирате чантата ми за хубава, та чак невероятна. Защо ли  newsm78 като казах, че съм готова да я подаря, никоя от вас не изяви желание newsm78. Моите предположения са, че поне сте оценили труда ми! Иначе предложението за това, да подаря тази "прекрасна" чанта на някоя от вас си остава. Първата от вас, която ми изпрати адреса си на "лични съобщения", тя ще е собственичката на чантата[/b]!

Последна редакция: вт, 13 юли 2010, 22:39 от temenuga2

# 499
теменуга - точно тази подплата и трябваше на чантата ти  Peace
додо - каква е преждата на плажната дрешка, хареса ми кафевия цвят.

Сбъдваща мечти - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   Tada   newsm38  ura

vk23 - добре дошла  Grinning

# 500
Сбъдваща мечти била рожденица! Къде съм гледала, че не видях торта!?
Е, какво пък, аз съм от щедрите и ще и подаря една тортичка и ще и пожелая да е жива и здрава, обичана и желана!

# 501
Сбъдваща мечти, ЧРД!

# 502
а на каква цена вървят тези големите кълбета от по 100 гр. за плетене на 1 кука, от които има и меланжирани цветове? Че онзи ден влязох в местното магазинче и исках да си купя едно синьо меланжче и продавачката ми каза,че било 6 лв....а последно когато купувах,преди година, бяха на по 4,50 лв. 5,00 лв......не че нещо толкова се вълнувам, ама пък в тая криза да ти вдигат цената на преждата и то в градче,където това хич ни си търси,направо ме учуди

# 503
Сбъдваща мечти, честит рожден ден на патерица!   bouquet  Hug
Да имаш много време за любимото хоби и много здраве, и поводи за усмивка! Весела ваканция! Много творческо настроение!

Fantasy girl, честита ти радост!  Heart Eyes Лека бременност! Аз бях със същия термин преди две години и интересно дали ще имате девойка  Laughing

И за да не съм съвсем офф - за Кати АБВ и за всички други, които харесаха розовия потник-туника тук има хубава и пълна схема с обяснения.

Не знам какво се случи с втората среща при дървото  newsm78 Аз имах девойка, която се "ошари" много страшно  ooooh! и беше невъзможно да отида.

Последна редакция: ср, 14 юли 2010, 11:48 от Lily

# 504

И за да не съм съвсем офф - за Кати АБВ и за всички други, които харесаха розовия потник-туника

Ето я на руски - http://prikachi.com/images/350/2323350w.jpg и http://prikachi.com/images/351/2323351a.jpg

# 505
  • тъгата в мен
Сигурно някой е плел подобно шалче.Като един  лаик в плетенето ми се струва лесна схемичката.Ще трябва и подходяща прежда да си избера!
п.п.
Теменуга,поздравления за чантето Peace

# 506
Разпада ми се нета през 2 минути цял ден, та затова набързо
http://kinkaleria.com/index.php?page=1&m=320&lang=1& … ry=201&pc=201

открих този сайт докато търсех снимка на силиконова лента за Пепи.
Ще го пусна и в темата "на пазар".

а ето Пепи, така изглежда силиконовата лента
http://www.vodoley-89.com/view_cat2/50/316/Шивашки_материали-Пер … _2,5_см_силиконов
това на снимката е перделик, но това,което купувам аз, изглежда по същия начин, само че е гладко, а не гофрирано.

Последна редакция: ср, 14 юли 2010, 13:36 от Amelly

# 507
втората среща с дървото беше лично между него и мен, ако и тази неделя е така, да знам сама да си продължа.

# 508
втората среща с дървото беше лично между него и мен, ако и тази неделя е така, да знам сама да си продължа.
Joy hahaha Joy bowuu Joy hahaha
много ми хареса този пост

pepito21 ,
две плетки пробвах- по пупчестир но и двете ве личаха. ще си плета лицева плетка. но сега пък се чудя какво да плета. мисля да е пончо или нещо подобно,защото Не съм тънка като топола.

# 509
  • София
Сбъдваща мечти, честит рожден ден на патерици - горещо ти желая цялото щастие... и да сбъднеш всички мечти на любимите хора - както и, очевидно, своите собствени!

Fantasy girl, честито попълнение към подписа, желая ти най- чудното бебешко бебче...

Общи условия

Активация на акаунт