ПЛЕТКИ игриви, на няколко бири

• 104 356
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
Теменуга  чантата   е  невероятна    Поздравления   bouquet  bouquet    но  би ли пуснала скицата  ще ти бъда мн благодарна. Спорна плетка и скоро да  видим  готова чантата

[/b]![/color]

# 511
Мили съфорумки, още веднъж благодаря  за това, че намирате чантата ми за хубава, та чак невероятна. Защо ли  newsm78 като казах, че съм готова да я подаря, никоя от вас не изяви желание newsm78. Моите предположения са, че поне сте оценили труда ми! Иначе предложението за това, да подаря тази "прекрасна" чанта на някоя от вас си остава. Първата от вас, която ми изпрати адреса си на "лични съобщения", тя ще е собственичката на чантата[/b]!

Ми предполагам, защото всички тук плетем и като харесаме нещо ни е по-интересно да пробваме да си го изплетем същото или с някакви промени........ ако му дойде реда естествено  Laughing Не се замисляй толкова, не пречи чантата да си е прекрасна и да си е твоя  Wink

# 512

Тра-ла-ла, тра-ла-ла... на рожден ден ела/ ще ядем, ще ядем/ вкусна торта/ със крем!!

Сбъдваща мечти, честит Рожден ден и от мен! Да си жива и здрава! Heart Eyes

pepito21, 3 и 3,5 mm.

zoo
, преждата е 100 % памук и на етикета пише, че може да се пере при 95 градуса?!?!  newsm78 Thinking Не е кафява, по-скоро някакво розово, ще я снимам на слънце, дано да се види по-добре.

втората среща с дървото беше лично между него и мен, ако и тази неделя е така, да знам сама да си продължа.

Еееее, ще трябва да изтърпиш и мен. Joy Joy Снощи се прибрахме.
Ще се видим в неделя!

Отивам да разопаковам багаж, обещаните схеми ще дам след това.

Joy

eat. sleep. knit...

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 06:16 от dodofit

# 513
Мили съфорумки, още веднъж благодаря  за това, че намирате чантата ми за хубава, та чак невероятна. Защо ли  newsm78 като казах, че съм готова да я подаря, никоя от вас не изяви желание newsm78. Моите предположения са, че поне сте оценили труда ми! Иначе предложението за това, да подаря тази "прекрасна" чанта на някоя от вас си остава. Първата от вас, която ми изпрати адреса си на "лични съобщения", тя ще е собственичката на чантата[/b]!

Ми предполагам, защото всички тук плетем и като харесаме нещо ни е по-интересно да пробваме да си го изплетем същото или с някакви промени........ ако му дойде реда естествено  Laughing Не се замисляй толкова, не пречи чантата да си е прекрасна и да си е твоя  Wink

напълно подкрепям зоо....теменуга 2, чантата ти е прекрасна, майсторски изпипана....наслаждавай й се,носи я, показвай я - а когато дойде време-винаги може да си смени притежателя Peace

# 514
Здравейте и слънчева седмица от мен!
 Малката беше с пристъп, та използвах престоя у дома да позавърша някои неща. Днес снимах двете, а другите три -като ги облека тези дни.Не се изкуших да започна нищо ново само защото всички "бъдещи проекти" останаха в компютъра тук, на работа, и у дома нямах нищо под ръка /за мой огромен късмет/.
http://media.snimka.bg/6694/019643718.jpg
http://media.snimka.bg/6694/019643721.jpg
http://media.snimka.bg/6694/019643722.jpg
 Сега като гледам прекрасните чанти, дали ще мога за две седмици да си спретна нещо за плажа-остана ми малко прежда от туниката newsm78
 И въпрос-имам зелено Кайро, тази туника дало ще се получи от него, и дали някоя от вас я е плела?
http://d1static0.knitting-info.ru/1161007688//post-14256-1161292509.jpg
 Моделът е стар, виждала съм го при Осинките, но сега не мога да го намеря.Ако изровите и по-едра снимка-също върши работа .

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 11:08 от TIHA VODA

# 515
  • Варна
Тиха вода,потника много ми хареса(въпреки,че не харесвам бели дрехи)!!!!Много е нежен и седи супер.И аз съм с такъв бюст и ми харесват потничета с такава кройки,но от плетените на 1 кука гледах само моделчета за по-малки бюстове и мн мн не се навивах за такъв за мен,но май ще си подбера нещо......

# 516
  • в баира
TIHA VODA : Белият топ е много секси! Ама и пълнежът допринася.  Wink

# 517
TIHA VODA : Белият топ е много секси! Ама и пълнежът допринася.  Wink
Той пълнежа ако знаеш как го мразя, поне се научих да не се стеснявам от него, че като ученичка ходех направо прегърбена.

# 518
Теменуга, наистина е много хубава чантата!!!  bouquet А колко прежда ти отиде за нея?

TIHA VODA, много ми хареса белия топ, наистина ти стои чудесно!!!  bouquet

Ако пропускам някой, моля да ме извини, всички показвате невероятни неща!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Хубав и усмихнат ден!!! Hug

# 519
TIHA VODA, потничето е страхотно, а за такъв "пълнеж" бих дала половината кралство Joy

# 520
Теменуга, наистина е много хубава чантата!!!  bouquet А колко прежда ти отиде за нея?

Булечка, съжалявам, но не мога да кажа колко ми отиде от преждата. Беше на кълбета и не съм теглила готовата чанта. Вече няма как да се разбере, защото подплатата е дънкова и тежи повече от плетивото със сигурност. Освен това, чантата вече е собственост на една съфорумка от Ст. Загора, току-що ми писа, че я е получила.

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 14:38 от temenuga2

# 521
Много е хубаво бялото потниче. Аз докато схвана за какъв пълнеж пишете ......  newsm78
Че хората плащат да им сложат, ти си с късмет - имаш си естествен, съчетан с малка талия и ханш, перфектна комбинация.

# 522
Все още не съм казала, че темата е страхотна; както и виртуалната библиотека за плетива, която сте напр.

Признавам, днес се пробвах с една плетеница и не я оплетох особено  Laughing Но си харесах мн един пуловер - туника; може пък да се получи ....

# 523

втората среща с дървото беше лично между него и мен, ако и тази неделя е така, да знам сама да си продължа.

Еееее, ще трябва да изтърпиш и мен. Joy Joy Снощи се прибрахме.
Ще се видим в неделя!

това е супер, обаче аз току-що разбрах, че отпадам в неделя  Sad Може би бих могла в неделя следобед, но не знам дали е възможно от твоя страна и тази на стопанките на къщата и не смея да настоявам.

# 524
Признавам, днес се пробвах с една плетеница и не я оплетох особено  Laughing Но си харесах мн един пуловер - туника; може пък да се получи ....

Показ де.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт