PIZ BUIN и слънчева алергия?

• 21 753
  • 82
  •   1
Отговори
# 75
Mariq Petrova , аз знам че не трябва да се яде шоколад, ядки, цитрусови плодове или сок от тях. НО тази година както бях написала, при положение че ги отказах тези храни и се мазах с противоалергичното на Eucerin 25, там където изгорях (около глезените), алергията се появи. Но изчезна до вечерта с редовно мазане на плажното мляко и флуцинар.
Ти за какви храни си чувала, че не трябва да се ядат?

# 76
  • София
На моят съпруг му изписаха Xyzal за слънчевата алергия, вече го пие 2 месеца. Появи му се страхотна по лицето, нещо старшно, дори не предполагахме, че може да е слънчева алергия.  Crazy За диета изрично попита и му казаха, че няма нужда. Но предишната кожна пък му каза да не яде риба,да не пие прясно мляко, за друго не се сещам  Thinking

# 77
На мен лекарите ми казаха доста повече неща - всякакви млечни и месни изделия, всичко, в което има яйца, плодове, ядки...В общи линии цитирам: "Яжте само картофи и ориз във всякакви форми.." Аз обичам и ориз и яйца, ама в един момент ми писна от тях

# 78
  • Неизживени спомени
Здравейте! Пролетта дойде и слънцето също,а с тях и алергията!
Искам да ви попитам с какво си мажете лицето? На мен ми се появи въпросната алергия от мин.година. Дерматоложката ме лекува за акне  Crazy гинеколога пък ме посъветва за противозачатъчни  Confused абе......всеки каквото представлява и от която фирма му пращат. Та,моля... кажете ми,с какво да мага лицето си.От 4 дена съм нещо ужасно изринато  Cry,сърбящо и направо....не мога да се търпя  Cry Cry Cry. Благодаря ви

# 79
дяволита ,само с мазане няма да стане -вземи си на първо време едно Лорано /лоратидин / да пиеш по една табл.сутрин и моят съвет е с всички рецепти и назначения - и от гинеколога и от кожния да отидеш при трети лекар ,макар да си мисля че все още е много слабо мартенското слънце за да отключи алергията  newsm78

# 80
Дяволита, и на мен ми се струва, че още е много рано за алергия. Аз бих препоръчала продуктите на Eucerin. Миналата година със серията, която специално е предназначена за слънчева алергия, нямах проблеми  Peace. Но незнам дали има нещо за лице. Аз си мажех лицето с лосиона за тяло - вършеше чудесна работа (разбира се по много малко).
Странното е, че и аз от няколко дни имам едни странни малки ситни пъпчици по лицето - все едно е някаква алергия - дали от слънце, дали от храна незнам. Пия противозачатъчни - не ми помагат в борбата с пъпките  Laughing. Но вчера се сетих, че гинеколожката ми беше казала да си правя вечер маска с цинкова маз (като кремче е) - след измиване на лицето се маже дебел слой и се седи така 1 час, след това се почиства с тампонче или салфетка (в никакъв случай с вода). Смея да твърдя, че днес лицето ми се е поуспокоило  Praynig

П.С. Аз на дерматоложки нямам доверие - гинеколожката ми препоръчва продукти за пъпки по лицето, които повече ми помагат  Laughing

# 81
  • Неизживени спомени
И аз няам доверие на дерматолозите  Peace При появата на слънцето ,започвам да се изривам и да ме сърби страшно и то,предимно по лицето.Кожата ми е много тънка и е светла и....става много неприятно. Преди да родя не съм имала такъв проблем или поне е било в по-лека форма,на която не съм обръщала внимание.Но е крайно не приятно  Cry Първо,че дразни,второ,че е грозно Cry Shocked Мерси за препоръките,ще отида да взема нещо и да видим ...

# 82
Здравейте! Днес излязох на терасата за известно време и крака върху който ми печеше слънце стана целия на червени петна, като мрежа. Прибрах се и за няколко минути изчезнаха. Мислите ли, че е слънчева алергия?

Общи условия

Активация на акаунт