Отговори
# 435
Кофата  Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 16:55 от Palia

# 436
Здравейте отново,

Очаквам първата си поръчка с препоръчаните от Pink Panther рибено масло и коластра, поръчах също и серум за лице. Сега изчаквам по-добри финансови времена, за да поръчам и ензимите  Grinning.
Продължавам да чета...
Ето и моят код за 5 $ отстъпка - ROZ539.

# 437
Здравейте,
попрочетох доколкото можах от вашата прекрасна тема и специални благодарности на Pinko за положения труд, интересувам се какво бихте ми препоръчали за засилване на имунитета за сина ми, който е на 2 години и от септември му предстои тръгване на ясла /доколкото разбрах препоръчвате рибено масло и коластра/.
Благодаря предварително.

# 438
Моят код HEF911 afwitch
renydent - хайде холан, няма да се наложи да се мъчиш! А аз бих гледал с удоволствие - винаги съм казвал, че нищо чуждо човешко не ми е чуждо...

За рибите - полезни са дълбоководни, полярно-океански риби - сьомга, херинга, скумрия, тон и др. Състав, както за риби така и за всичко - тук:

http://nutritiondata.self.com/facts/finfish-and-shellfish-products/4102/2

P.S. "Пескоструйния апарат" го взех. 88 долара. Ще го сравня с ензимите.

easypeasy - шампоанът ще дойде. Това не е България...

По другите въпроси - избягвай комбинираните препарат - по-скъпо излизат. Първото - добре, но куркума и бозвелия - по отделно. Или с Биоперин или с щипка черен пипер на залък. Освен това - рибено масло, вит. Д (Вигантол от аптеката) и Прогестогел заради остеопорозата.

Комбинацията е полезна и за дузина други болести.

# 439
Моят код HEF911 afwitch
martinata - правилно си разбрала - рибено масло + коластра. За 2 годишно дете - 2-2.5 г течно рибено масло (по избор) + 2 бонбончета (много са вкусни) коластра дневно. "Symbiotics wild cherry taste Colostrum" от 14 долара.

# 440
Пинк, рибеното масло естествено...Очаквам го във всеки момент, заедно с другите неща за костите. Прогестогел за остеопорозата? Би ли писал повече за това. ThinkingА дали може да си маже коленете с него, защото в момента само там са й болките. За биоперина не знам, има язва...

# 441
Понеже почти не съм пила добавки, освен цитросепт и спирулина преди доста време, по-горе попитах как е добре да се пият. Мисля да поръчам пробиотици, напр. 21st-Century-Health-Care-High-Potency-Acidophilus-100-Capsules, мисля си  и за това Now-Foods-Candida-Clear-90-Vcaps, искам и Q10, а за есента Now-Foods-Elderberry-Extract-500-mg-60-Vcaps и се притеснявам да не станат много неща. Или е добре? Мерси!

# 442
  • Тука, под липите стари...
Отново не намирам Ескимо Кидс в нашите аптеки. В тази връзка ви моля да ми препоръчате течно рибено масло, подходящо за малки деца. Към коя марка да се ориентирам? newsm78 Предпочитам не много голяма опаковка, за да не му изтече срока на годност докато го изпием. Поразгледах из сайта, но съвсем се обърках.
И още нещо, помогнете ми в превода на това:  nitrogen flushed fish body oil, harvested in the cold, clean waters of the North Atlantic.
Пуснах две поръчки преди около 10 дни, но за съжаление още ги няма. Sad

Последна редакция: пт, 09 юли 2010, 23:35 от samuel

# 443
  • Пловдив
Пинко,това е най ценния линк за мен.Ама то излиза че не само не трябва да пия риб масло,ами че ми е в повече newsm78.А сега кво правим newsm78.Излиза че аз само с храната приемам 4 ,та и отгоре грама.Не че съм го спряла де,ама ще се смята.....отвори ми работа Joy
P S Не си мисли че само ще гледаш във фитнеса ,ще тренираш!

# 444
  • София
Понеже почти не съм пила добавки, освен цитросепт и спирулина преди доста време, по-горе попитах как е добре да се пият. Мисля да поръчам пробиотици, напр. 21st-Century-Health-Care-High-Potency-Acidophilus-100-Capsules, мисля си  и за това Now-Foods-Candida-Clear-90-Vcaps, искам и Q10, а за есента Now-Foods-Elderberry-Extract-500-mg-60-Vcaps и се притеснявам да не станат много неща. Или е добре? Мерси!

Ако се опитваш да пребориш гъбична инфекция, мога горещо да ти препоръчам гореспоменатата от теб комбинация (пробиотиците и Кандида Клиър на Нау Фуудс). С тези две добавки успях да стопирам досадните атаки на една упорита Кандида; ефектът се постига с натрупване като е необходим прием за поне 1,5- 2 месеца. Според мен, не вярвам да имаш проблем от комбинирането на всички, изброени от теб препарати. Peace

# 445
  • София
Понеже почти не съм пила добавки, освен цитросепт и спирулина преди доста време, по-горе попитах как е добре да се пият. Мисля да поръчам пробиотици, напр. 21st-Century-Health-Care-High-Potency-Acidophilus-100-Capsules, мисля си  и за това Now-Foods-Candida-Clear-90-Vcaps, искам и Q10, а за есента Now-Foods-Elderberry-Extract-500-mg-60-Vcaps и се притеснявам да не станат много неща. Или е добре? Мерси!
Според мен не е проблем да комбинираш нещата, но е по-добре да си пуснеш една МБ преди да ги използваш
Т.н. "гъбички"  може да са съпътстващи  на нещо по-сериозно напр. Хламидия трихоматис, която в повечето случаи няма дори и симптоми

Код за 5$ отстъпка в   www.iHerb.com  :  YUL919

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 11:15 от denis_d

# 446
Мерси за отговорите! Мисля, че няма подобен проблем. Обясниха ми, че често се получава при нередовен стомах. Затова мисля да взема пробиотици.

# 447
  • София
Мерси за отговорите! Мисля, че няма подобен проблем. Обясниха ми, че често се получава при нередовен стомах. Затова мисля да взема пробиотици.

Какво разбираш под нередовен стомах?

Код за 5$ отстъпка в   www.iHerb.com  :  YUL919

# 448
констипация

# 449
Мисля да си поръчам и аз  http://www.iherb.com/Now-Foods-Candida-Clear-90-Vcaps/462?at=0
Боря една кандида от 3години вече.Изледвала съм се за какво ли не (вкл и хламиди).Хронична Кандида albikans и това си е  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт