Отговори
# 645
afwitch Моят код HEF911

Pepelliashka - за да пазаруваш ти трябва валидна ВИЗА карта с достатъчно пари в нея.

Защо твоята я отхвърлят, ние тук не можем да кажем. Провери всички числа.

veihaivei - постинг № 573  на стр 39. Но порови се в Гугъл.

IGF-1 трябва да се пие поне 3 месеца по схема, с почивки, съчетано с HGH (при мен коластра) за да има видим ефект.

Затова не бързам да бия голямата камбана.

renydent - едва ли има питейна вода, в която флуора да е повече от калция, но по принцип си права, трябва да е внимава.

wanja - ако ти е нисък прогестеронът, ще се мажеш всеки ден, а ако ти пада косата - веднъж седмично. А и го измиваш.

Никой още не е казал, че прогестеронът в Прогестогел е синтетичен. А в дивия ямс се съдържа диосгенин, нещо подобно на прогестерона.

Тук търговсата война е много жестока, и аз не мога да се оправя.

# 646
Моят код HEF911 afwitch
Още за прогестерона:

Когато внасяме някакъв хормон отвън се правят (най-общо) почивки за да не стане жлезата "мързелива" и да се наложи хормонът да го пием цял живот.

Но има изключения. Едно такова е прогестеронът.

Защото всеки месец той се отделя от ново жълто тяло, от "нова" жлеза. Това става под въздействие на лутеинизиращия хормон, отделян от хипофизата. И понеже тези два хормона са обхванати от дълбока отрицателна обратна връзка през хипоталамуса, целяща стабилизиране на нивата, нивото на прогестерона се запазва стабилно до изтощаване на ресурсите, когато обратната връзка вече не може да го повиши достатъчно

Ето защо в крайна сметка се стга до необходмостта отвнасяне прогестерон отвън..

# 647
  • Петрич
Здравейте.Обръщам се към вас за съвет.Става въпрос за големи гнойни мъжки пъпки по гърба с  голямо столче като циреи.Може ли и каква добавка бихте ми препоръчали от сайта.Благодаря
  bouquet

# 648
Какво друго вземате за деца на около 2-3 г. за подсилване на имунитета? newsm78

# 649
  • София
Здравейте.Обръщам се към вас за съвет.Става въпрос за големи гнойни мъжки пъпки по гърба с  голямо столче като циреи.Може ли и каква добавка бихте ми препоръчали от сайта.Благодаря
  bouquet

Консултирай се по-добре с дерматолог.
Ако употребява спортно-специфични добавки / май така ги наричат/ може да е и от това.

Код за 5$ отстъпка в   www.iHerb.com  :  YUL919

# 650
  • София
Благодарение на вас и темата разбрах за този сайт, направих първата си поръчка на
11.07. и днес тя пристигна.
Опитах се да прочета всички дискусии, но от многото информация на веднъж още повече се обърках, ако едно запомня друго съм забравила, за това вече като похвалите нещо и евентуално може някой от семейството ми да има нужда слагам в Уиш Листата, за да си го имам предвид. Като добия впечатления от нещата, които ми пристигнаха, ще пиша отзиви.
 Исках да попитам смятате ли че направих грешка, като поръчах на NOW голямата туба с омега-3.
 Сега като се зачетох по подробно си мисля, че може би трябваше да взема нещо комбинирано омега3-6-9 и най-вече ме притесни, че е Molecularly Distilled, може би трябваше да избера натурално рибено масло. Дали щеше по добре да се усвоява от организма?

# 651
.IGF-1 трябва да се пие поне 3 месеца по схема, с почивки, съчетано с HGH (при мен коластра) за да има видим ефект.

Затова не бързам да бия голямата камбана.

Кажи точно схемата и на коластрата разбира се-по колко и кога  Praynig получих го на спрей-как и кога точно да го приемам  Thinking

# 652
  • thessaloniki
PinkPanther, Lucia S   - Вярно...учила съм го по химия, но съм забравила:oops:.  Тук (Солун) чешмяната вода е много лоша и пия само минерална, но и тя явно не е много добра защото си развалих бъбреците. Поради тази причина си взех дестилатора. Всички тези минерали които отцъстват от дестилираната вода си ги набавяме от храната стига да се храним добре, нещо което аз не правя  за съжаление. Затова искам да си взема минерали в течна форма които да се капват във водата или да си ги пия като сиропче. Мисля че вече си избрах.
Благодаря ви за отговорите

# 653
  • Пловдив
Има ли някой опит с Котешки нокът? Днес ходих на лекар и той ми препоръча да пия, че ми била изтощена имунната система. Казах му, че пия рибено масло, но той си настояваше за Котешкия нокът. И то защото напоследък ми излизат херпеси. Попрочетох малко и разбрах, че действал противовирусно, дори при Хепатит В го вземат.

# 654
  • София
Има ли някой опит с Котешки нокът? Днес ходих на лекар и той ми препоръча да пия, че ми била изтощена имунната система. Казах му, че пия рибено масло, но той си настояваше за Котешкия нокът. И то защото напоследък ми излизат херпеси. Попрочетох малко и разбрах, че действал противовирусно, дори при Хепатит В го вземат.

Действа не само противовирусно Simple Smile
Баба ми пие от години, по някакви нейни схеми и е много доволна.
Котешкия нокът- Ункария томентоза или Саменто, както го наричат индианците е :

-  мощен растителен имуностимулатор и имуномодулатор
 -  с широк спектър на действие: противовъзпалителни,антибактериални,  антивирусни, антимутагенни, антитуморни, антиалергични.
- нормализира кръвното налягане, сърдечно-съдовата дейност, помага при стомашно-чревни заболявания.
-  пречиства кръвта /и изобщо детоксицира целия организъм/, затова намалява значително тежките  странични ефекти от химиотерапия и други тежки лекарствени терапии.
-  действа и като адаптоген , като  възстановява физическите и психически сили

в бгмама има доста теми за него - потърси и разпитай момичетата повечето теми са под името Саменто.
Много майки го дават на децата си и са  страшно доволни
Много момичета, които искат да заченат го пият - може и там да поразпиташ

ПП. На нашия пазар има доста фалшиво Саменто обаче Simple Smile

Код за 5$ отстъпка в   www.iHerb.com  :  YUL919

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 07:22 от denis_d

# 655
  • БУРГАС
Преедложете ми крем за шия и деколте.

# 656
hot pepper и аз се интерисувам много  живо за котешкият нокът.Ще се ровиме взаимно.Една мама от детската градинка на малкия ,го давала цяла зима на близначетата си и се похвали ,че не са и кихнали дори ,а преди това все болни и все АБ.
Аз и за мъжът ми се ще да му го давам ,че той с неговата тежка астма е все болен........айде обмен Peace

# 657
  • София
hot pepper и аз се интерисувам много  живо за котешкият нокът.Ще се ровиме взаимно.Една мама от детската градинка на малкия ,го давала цяла зима на близначетата си и се похвали ,че не са и кихнали дори ,а преди това все болни и все АБ.
Аз и за мъжът ми се ще да му го давам ,че той с неговата тежка астма е все болен........айде обмен Peace

При хора с алергии трябва да се внимава - може да  предизвика свръх имунни реакции.
Ако е с Алергична астма Simple Smile

Код за 5$ отстъпка в   www.iHerb.com  :  YUL919

# 658
Преди време се обсъждаше в темата вит. C. Трябва да зареждам аптечката, нещо пак се развърлува кофти грип посред лято Sick Моля да споделите впечатления ако някой е ползвал конкретен продукт. Аз се спрях на 3, които се обсъждаха по-рано в темата. Имам афинитет към този от ацерола и изцяло органичен, но и цената му е хубава. Особено ми допада първия продукт. Според вас заслужава ли си? Thinking Търся нещо, което да замести ампулите от 1000 мг.
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Alive-Vitamin-C-120-g-Powder/15056?at=0

http://www.iherb.com/Enzymatic-Therapy-True-Organics-Vitamin-C-9 … Tablets/9563?at=0

http://www.iherb.com/Now-Foods-C-500-Complex-With-Bioflavonoids- … Tablets/7186?at=0

# 659
  • София
Преди време се обсъждаше в темата вит. C. Трябва да зареждам аптечката, нещо пак се развърлува кофти грип посред лято Sick Моля да споделите впечатления ако някой е ползвал конкретен продукт. Аз се спрях на 3, които се обсъждаха по-рано в темата. Имам афинитет към този от ацерола и изцяло органичен, но и цената му е хубава. Особено ми допада първия продукт. Според вас заслужава ли си? Thinking Търся нещо, което да замести ампулите от 1000 мг.
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Alive-Vitamin-C-120-g-Powder/15056?at=0

http://www.iherb.com/Enzymatic-Therapy-True-Organics-Vitamin-C-9 … Tablets/9563?at=0

http://www.iherb.com/Now-Foods-C-500-Complex-With-Bioflavonoids- … Tablets/7186?at=0
Гледам си се насочила към естествения витамин Ц , за мен няма значение конкретно за витамин Ц дали е синтетичен или органичен, но специално за тези 3 продукта бих ти препоръчала последния. Като купувам витамин Ц винаги гледам потенцията т.е таблетки с най-голям грамаж на витамина, това са най вече от 1гр.
От изброените последния ми се струва най-читав.

Код за отстъпка 5$ при първа поръчка от iherb.com   LAV475

Общи условия

Активация на акаунт