Отговори
# 660
afwitch Моят код HEF911

beti76 - рибеното масло на NOW foods е измежду най-добрите. Молекулярната дестилация е гаранция,че вътре няма тежки метали. А ниската цена е бонус.

Рибеното масло съдържа 40 % омега-3.

Искаш омега-6 ? Олиото съдържа 70 % омега-6. Аз препоръчвам да се изключи съвсем.

Искаш омега-9 ? Зехтинът съдържа 70 % омега-9. Препоръчвам го.

Абе богат избор...

teo_71 - IGF-1 се приема на гладно, далеч от храната, сутрин, след обед и вечер. По две впръсквания под езика.  Задържаме максмално без да гълтаме. 5 дена в седмицата ( 2 дни почивка). Така 3-4 месеца (3 флакона), следва 15-20 дни почивка, после пак.

Ефект (казват: значителен) именно след 3-4 месеца.

IGF-1 трябва да се съчетава с прием на растежен хормон (HGH). Такъв има достатъчно в коластрата. Пий по 4 таблетки дневно коластра, на гладно, пак 5 дена в седмицата.

Приемът на тези субстанции не пречи на приема на други добавки.

IGF-1 да не с приема от бременни и кърмачки!

# 661
  • София
Преди време се обсъждаше в темата вит. C. Трябва да зареждам аптечката, нещо пак се развърлува кофти грип посред лято Sick Моля да споделите впечатления ако някой е ползвал конкретен продукт. Аз се спрях на 3, които се обсъждаха по-рано в темата. Имам афинитет към този от ацерола и изцяло органичен, но и цената му е хубава. Особено ми допада първия продукт. Според вас заслужава ли си? Thinking Търся нещо, което да замести ампулите от 1000 мг.
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Alive-Vitamin-C-120-g-Powder/15056?at=0

http://www.iherb.com/Enzymatic-Therapy-True-Organics-Vitamin-C-9 … Tablets/9563?at=0

http://www.iherb.com/Now-Foods-C-500-Complex-With-Bioflavonoids- … Tablets/7186?at=0

Бях попаднала на вит.С с отложено действие - като Цетебе-то, но нещо не го намирам.
Моя позната дори си го поръча - беше възхитена от цената му...но нещо не го откривам.
Ако някой се сеща да помага - ако те интересува Simple Smile

ПП. Намерих го :  http://www.iherb.com/Vitamin-C-Time-Release

Код за 5$ отстъпка в   www.iHerb.com  :  YUL919

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 11:24 от denis_d

# 662
  • у нас
сайта е супер Peace но имам въпроси относно поръчката Rolling Eyes четох, четох, но темите са големи (сякаш би било добре да се добави в първия пост малко повече за поръча, доставка и т.н.)
Ще съм много благодарна ако някой ми отговори Hug

може ли да се поръчва с дебитна карта?

дължи ли се мито?

къде мога да видя крайната сума която трябва да платя newsm78 продукти, доставки и т.н. тъй като картата я използвам само за пазаруване и да знам колко да внеса Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 11:27 от Tommelise

# 663
  • София
Tommelise
Може да се плаща с дебитна карта
Не се плаща мито - все пак гледаме поръчките да са до 80$ Simple Smile
Ако случайно отиде на митница - плаща се ДДС + такса

Крайната сума е на страницата в ляво когато натиснеш Proceed to  Checkout

PP. Сложи си безплатни мостри Simple Smile  http://www.iherb.com/Free-Samples

# 664
  • София
Tommelise, за да ти е доставката 4$ гледай да не превишаваш 1,36кг.
В противен случай идват с куриер, а това автоматично значи , че ще ти начилят ДДС.
Милсля , че с дебитна карта на ОББ не става, банката има нова услуга и предлага други карти специално за пазаруване по Интернет.

# 665
  • Пловдив
Има ли някой опит с Котешки нокът? Днес ходих на лекар и той ми препоръча да пия, че ми била изтощена имунната система. Казах му, че пия рибено масло, но той си настояваше за Котешкия нокът. И то защото напоследък ми излизат херпеси. Попрочетох малко и разбрах, че действал противовирусно, дори при Хепатит В го вземат.

Действа не само противовирусно Simple Smile
Баба ми пие от години, по някакви нейни схеми и е много доволна.
Котешкия нокът- Ункария томентоза или Саменто, както го наричат индианците е :

-  мощен растителен имуностимулатор и имуномодулатор
 -  с широк спектър на действие: противовъзпалителни,антибактериални,  антивирусни, антимутагенни, антитуморни, антиалергични.
- нормализира кръвното налягане, сърдечно-съдовата дейност, помага при стомашно-чревни заболявания.
-  пречиства кръвта /и изобщо детоксицира целия организъм/, затова намалява значително тежките  странични ефекти от химиотерапия и други тежки лекарствени терапии.
-  действа и като адаптоген , като  възстановява физическите и психически сили

в бгмама има доста теми за него - потърси и разпитай момичетата повечето теми са под името Саменто.
Много майки го дават на децата си и са  страшно доволни
Много момичета, които искат да заченат го пият - може и там да поразпиташ

ПП. На нашия пазар има доста фалшиво Саменто обаче Simple Smile

Благодаря, че се включвате с отговори. Аз днес почетох доста за Котешкия нокът и, естествено, се обърках. Саментото се продава от маг."Лечител" в България и е скъпичко. Освен това твърдят, че това е единствения Котешки нокът, който е произведен по технология, премахваща алкалоида ТОА, който бил намалявал действието му. Същевременно има много статии, че тази фирма си е съчинила теорията за вредността на ТОА, това не било въобще доказано от независими проучвания. Демек, правят си реклама, че техния Котешки нокът е най-добрия и го продават на високи цени, а това може и въоще да не е така. В iherb има някакъв на Now Foods, но кой го знае...А в една статия пише, че е доказано, че праха от кора на Кот.н., затворен в капсули, не е ефективен, но фирмите продължават да си го продават. Добър бил само течния екстракт.
Моля, тези, които са пили, да кажат от кой вид и производител? Благодаря за вниманието.

# 666
  • София
denis_d , от Цетебе-то аз съм крайно недоволна, по принцип нямам проблеми със стомаха, но с този витамин Ц хич не ми беше комфортно- през целия ден ми беше кисело в устата и получавах киселини.
От сайта си купувам от този:
http://www.iherb.com/Country-Life-Vitamin-C-with-Rose-Hips-1000- … Tablets/1659?at=0

http://www.iherb.com/Carlson-Labs-Mild-C-Vitamin-C-Crystals-35-o … -1000-g/9175?at=0

# 667
Bobka, Denis_d, благодаря ви! Ако някой от изпробвалите органичния вит. Ц от ацерола или др. растения има наблюдения моля да сподели също; или просто да кажат защо го предпочитат пред синтетичния?

# 668
Моят код HEF911 afwitch

zoaki - бъбреците се повлияват зле не от лоша минерална вода (трябва да се редуват различни), а по-скоро от недостатъчен прием на вода. Желязно правило - толкова вода, че урината да е безцветна!

hot pepper - като изключим факта, че от месец и половина целият съм в следи от котешки нокти, друг опит с котешки нокът, нямам. Mr. Green

Tommelise - всичко това е описано в началото на темата.

Почти всички плащаве с дебитна карта ВИЗА.

Мито, по закон се дължи за доставки над ~200 долара. Нашите поръчки в 99.5 % от случаите идват в кварталната поща и не плащаме НИЩО. Много рядко някой пакет отива на митницата, където се плаща 20-30 лв ДДС, но получателят пак е на далавера.

Като си напълниш кошницата, виждаш отдолу сумата, слагаш код за 5 долара отстъпка, прибавяш 4 долара за въздушен транспорт, и това е дължимата сума.

Все пак попрочети какво пишат другите.

# 669
  • София
denis_d , от Цетебе-то аз съм крайно недоволна, по принцип нямам проблеми със стомаха, но с този витамин Ц хич не ми беше комфортно- през целия ден ми беше кисело в устата и получавах киселини.
От сайта си купувам от този:
http://www.iherb.com/Country-Life-Vitamin-C-with-Rose-Hips-1000- … Tablets/1659?at=0

http://www.iherb.com/Carlson-Labs-Mild-C-Vitamin-C-Crystals-35-o … -1000-g/9175?at=0
Да ти призная Бобка и аз не съм му фен - но доста хора около мен са луднали по него.
Купувам най-обикновен вит.С 1000, то за мен вече си е такава рутина, че не се замислям дори  Simple Smile - само марката да е добра.

# 670
  • у нас
благодаря ви  Hug
някой може ли да ми препоръча избелваща и силно ментова паста за зъби Hug

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 12:12 от Tommelise

# 671
Знам,че сигурно е обсъждано,но прочетох доста страници и не открих-нещо да препоръчате за отславане  Blush
и последно тази ли коластра е най-хубава за детенце
http://www.iherb.com/Symbiotics-Colostrum-Plus-Wild-Cherry-120-C … Tablets/4880?at=0

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 13:32 от Vania_84

# 672
За вит.С-то - аз поръчах Alive на Nature's Way (първият от изброените). Нямам идея защо, но все като съм чела на различни места се препоръчва формата на прах. Самата пудра, разтворена във вода, на мен ми е неприятна да я изпия, но в сок или смути е ОК.

Доколкото знам приемът на вит.С е добре да се разпределя на равномерни количества в рамките на целия ден. Може би, защото бързо се изпикава. Т.е. ако искаш 1000 мг на ден - няколко пъти по 200-250 мг.

Иначе, да ви споделя - до момента имам поне 4-5 дошли доставки вече, но наблюдения все още малко. Трябва повечко време, за да се усети някакъв ефект, особено от добавките. Но много съм доволна от тази детска паста за зъби, почиства изключително добре и зъбите са бели-бели. Сравнявам я с детската Веледа и Ненедент и съм категорично по-доволна.

Също този гел от алое вера на Now за след слънце - много приятно охлажда и успокоява кожата.

Този кристал за хладилник много добре "обира" миризмите.

А този продукт поръчах да мия плодове и зеленчуци.

Много съм доволна от този спрей за обезмирисяване. По принцип го дават за домашни любимци, но аз го ползвам за шкафа с кофата за боклук (особено ако сме яли риба или пъпеш  Mr. Green) и изобщо за всякакви случаи с появила се неприятна миризма, особено в тия жеги.

# 673
Vania_84 -отслабване сме обсъждали много пъти. Зависи каква е причината.

Тази коластра е великолепна за деца.

I see you - находките ти ме заинтресуваха, особено тия за миризмите, че имам проблем...

А спрея после ще напълня с "Регент" (против хлебарки).

P.S. Витамин С си купувам в София на килограм (на прах). Подкиселявам си супата. Mr. Green

# 674
I see you, благодаря за хубавите предложения Peace Това ще са ми следващите покупки от сайта Hug
Моля за съвет! Имам силно изразен ПМС и всеки месец около 5 дни преди цикъл съм просто "разбита"...отпадналост, нервност,виене на свят и т.н. Нещо подходящо да ми препоръчате за справяне?

Общи условия

Активация на акаунт