"Подканят" ли ви да си платите таксата в ДГ ...

• 3 508
  • 62
  •   1
Отговори
Днес се ядосах изключително много . За пореден път при това ...
Сутринта учителката ми каза да си платим таксата ... казах ОК ! Слязох и я платих . Следобед когато мъжът ми е вземал детето , отново са му казали да си платим таксата ...
Ама как може така ... първо днес е 24 юни и не са излези списъците, второ страшно неприятно е непрекъснато за това да ми говорят ...
Аз лично винаги си плащам таксата още на първия възможен ден . Почти съм сигурна , че винаги съм първа от групата с плащането . Но ... винаги ми се "напомня" . Аз обикновено казвам , че вече съм я платила , но ми е малко обидно това отношение ...
Когато преди месец казах на учителката , че за трети път ми казва за тази такса , а аз отдавна съм я платила , тя се оправда с това , че имало много родители , които забавяли таксите с по месеци повече ...  Rolling Eyes Добре . Аз какво да направя . Да си следят по списъците кой не е платил и на него да си му говорят ...

Може би това е маловажно и наистина не го считам за проблем , но ми писна да ме преследват по този начин ...
Държа да кажа , че нямаме никакви проблеми с градината , даже сме много доволни , просто исках да проверя как е на другите места ...

# 1
  • София
...просто исках да проверя как е на другите места ...
"на другите места" масово не се плащат текущите такси. Обърнете внимание, сутрин като си водите детето, на списъците с неплатени такси за ДГ. Изобщо не е приятно, обаче да те "подканят" непрекъснато, особено като си коректен.

# 2
ако има много неплащащи, сигруно са ги инструктирали да подсещат родителите, и те стриктно изпълняват Simple Smile

# 3
  • Ямбол
Не.
Достатъчно е подканването посредством списъците, които са на видно място за нас.
Всеки си знае, че плащането е от 1-во до 10-то число на месеца.
За да са стигнали до такова подканване, значи има много "забравили".

# 4
няколко дена след срока се е случвало да ми казват, когато не съм я платила

# 5
  • Варна
Имам опит само от яслите. Винаги сме били от първите, които плащаме. Един път само се случи да закъснеем, и то защото касиерката никога не идва навреме, и нямаме възможност да я изчакаме. Госпожата само един път ни напомни, и в крайна сметка оставихме парите при нея, за да плати тя.
Непрекъснатото напомняне е досадно, но пък и родителите непрекъснато да забравят е неприятно  Peace

# 6
Никога, въпреки че плащам след 10 число, просто такива са датите на заплатата ми.
Но и аз не злоупотребявам.

# 7
  • Между гори и планини
Не ни напомнят или подканят. На таблото изрично има постоянно текст, който гласи, че не се ли плати таксата в срок, договорът автоматично се прекратява. А за кандидатстване отново, трябват нови изследвания.

# 8
  • Бургас
Не никога, просто окачват списък с неплатилите на видно място.

# 9
  • София
не, никога не са ме подканяли.

# 10
Никога не ми се е случвало. Освен това, като мине 10-ти и има неплатени такси, изкарват списък пред групата със закъснелите и всеки си знае...струва ми се много неприятно такова "подканване", на госпожите най-вероятно също не им е приятно, явно е нареждане на конкретната директорка.

# 11
Таксите се плащат от 5то до 10то число при нас( предполагам навсякъде е така). Случвало ми се е да закъснея и да ми напомнят, да. Но само ако закъснението е повече от 10 дни. Списъци с имената на неплатилите изкарват ако стане много голямо закъснение(примерно ако стане съвсем края на месеца).

# 12
При нас понякога има списъци с неплатилите , понякога не ...
Но непрекъснатото напомняне много ме дразни при положение , че съм платила още на първо число сутринта ...
Аз разбирам , че вероятно са инструктирани , но поне да поглеждат на правилния човек ли говорят . Също така , не смятам че е редно седмица преди да е дошло времето за плащане да ми казват , че трябва да се плати ... все едно , че не знам  Confused
Благодаря на всички , които се включиха   bouquet

# 13

не са ме подканяли
всеки си знае, че плащането е от 1-во до 10-то число на месеца

# 14

Общи условия

Активация на акаунт