"Подканят" ли ви да си платите таксата в ДГ ...

• 3 508
  • 62
  •   1
Отговори
# 15
Да, даже ми се обадиха по телефона, че не съм си платила таксата. /в момента не ходи на градина/.
Иначе го правят профилактично, но се обръщат към всички.

# 16
предпочитам да ме подканят, защото си признавам че наистина по-някога забравям, тъй като сутрин бързам и акълът ми е другаде.

# 17
Не никога, просто окачват списък с неплатилите на видно място.
И при мен така.

# 18
  • София
Не. И списъци на неплатилите няма. Но малко преди да приключим с ходенето за тази година въведоха нови правила - ако не се плати за 1м не приемат детето докато не се издължат родителите, а ако мине още 1м - изключват го.

# 19
  • София
Те тези правила си ги има навсякъде, ама не ги прилагат, че трябва да изгонят половината.
При нас слагат списъци.
За съжаление често фигурираме в тях, защото ни идват пари на 10. и редовно плащаме на 11. Но повече от един ден не сме закъснявали.
Учителките напомнят рядко, и то при минал срок.

# 20
  • Русе/София
Е последния път много се ядосах.Във вторник/на 1.6/излязоха списъците , и госпожата още от вратата с висок глас подканя за таксите/при положение,че има още 5 дена,в които да си платиш,без да злоупотребяваш/.Аз казвам,че в петък ще я платя,а тя най-нахално ми казва"Абе,като нямаш пари да си платиш таксата за май,защо си записа детето целия юни?"Егати нахалните,направо такъв бяс ме обзе,тя ще ми казва на мен,кога да си платя и дали да си запиша детето юни,или юли. Twisted Evil

# 21
  • Gabrowo->Sofia
До сега не се е налагало да ни подканят.

# 22
  • Пловдив
При нас списъци не се изнасят. Подканят само тези родители, които са закъснели след определения срок.

# 23
  • Варна
На мен ми звъняха веднъж да ходя да плащам. Детето беше болно, това ми беше последна грижа .Бяхме само двете ама хукнахме в студа до градината, не можело да се отложи. В съседната градина , където бяхме на гости се оплакаха, че техните родители редовно забавяли плащанията.

# 24
Е последния път много се ядосах.Във вторник/на 1.6/излязоха списъците , и госпожата още от вратата с висок глас подканя за таксите/при положение,че има още 5 дена,в които да си платиш,без да злоупотребяваш/.Аз казвам,че в петък ще я платя,а тя най-нахално ми казва"Абе,като нямаш пари да си платиш таксата за май,защо си записа детето целия юни?"....

Наистина изключително нагло поведение, прекаляват понякога ooooh!

# 25
Не са ни подканяли никога. Дори се случи 1 път да закъснеем с плащането - просто бяхме забравили, но и тогава не са ни напомняли. Явно наистина при вас има доста забравящи родители.

# 26
  • София
Не, никога.
Когато изтече времето за плащане, правят списък с неплатилбите, предполагам на тях им напомнят...знам ли...то така и така всеки го вижда списъка и може и сам да си напомня като си води и взима детето.

Случвало се е детето да е болно в ддните на плащане, пращала съм мъжът ми да плати, а те го успокояваха, че може и като оздравее детето.

# 27
  • София
Устно не. Закачат списъци с имената на децата, чиито родители не са платили.
Аз лично никога не съм оставяла неплатена такса след срока за плащане. Не ми е в характера.

# 28
Никога не са ни напомняли, не се е и налагало.
В началото на този месец, обаче, искаха да ни вземат и таксите за юни, с извинението, че после къде щели да ни търсят!!! .... много се ядосах, и съответно не платих месец, който не е изтекъл.
Слава Богу, никага не се е налагало да ни търсят и сега не се наложи ...

# 29
При нас таксата се плаща от първо до десето число. Още към 5ия ден се почва с подканянето, което мен лично ме дразни. Последната дата е на десето число и ако искам ще отида точно на 10 в края на работния ден. Да ме подканят след това, ако пропусна датата на плащане.

Общи условия

Активация на акаунт