"Подканят" ли ви да си платите таксата в ДГ ...

• 3 508
  • 62
  •   1
Отговори
# 30
Мен точно това ме дразни - профилактичното подканяне  Confused
При положение , че плащам още първия ден / това ми е навик за всички сметки , не само за ДГ /...

# 31
Винаги плащам на първо число.
В нашата група винаги слагат списък със неплатилите ,а в последният ден напомнят поименно.
Винаги ме е дразнело това,че има родители които забравят,ами защо не забравят да си доведат детето на градинка.
винаги на първи,закон,искаме да са коректни към нас,а ние какво предлагаме.

# 32
В нашата група винаги слагат списък със неплатилите ,а в последният ден напомнят поименно.
Винаги ме е дразнело това,че има родители които забравят,ами защо не забравят да си доведат детето на градинка.

Е, хайде стига, на всеки може да се случи да се забави с плащането. Например като има забавяне на заплатите, аз лично и на1-во и на 9-то число съм плащала, в зависимост как ни преведат заплатите с мъжа ми.

# 33
  • София
когато се плати в срок, все си е коректно...независимо дали е на първи или на 10 все тая. Еднакво коректно е...

# 34

Ауууу, нещастници, само като си помисля, че може и да нямат пари и ме втриса от такива. Брррр. Не ги е срам!

# 35
  • Бургас
Не.

# 36
  • София

Ауууу, нещастници, само като си помисля, че може и да нямат пари и ме втриса от такива. Брррр. Не ги е срам!

Така де. Аз никога не забравям. Просто често нямам пари в този период.

# 37
Нещастници сте вие безпаричните.
Как определяте моето нещастие.
Щастлива майка на щастливо момиченце,коректна и точна в делата и сметките си.
Умни хора,умни мисли,глупави.......
Приятен ден,омръзнало ми е от незадоволени дами.... Laughing

# 38
 Shocked Shocked Shocked
Аз просто онемях след последния пост ...

# 39
  • София
ССФ  Mr. Green

# 40
  • София
Shocked Shocked Shocked
Аз просто онемях след последния пост ...

не само ти Crazy rotfImao rotfImao rotfImao doh

# 41
  • Русе/София
Нещастници сте вие безпаричните.
Как определяте моето нещастие.
Щастлива майка на щастливо момиченце,коректна и точна в делата и сметките си.
Умни хора,умни мисли,глупави.......
Приятен ден,омръзнало ми е от незадоволени дами.... Laughing

НЯМАМ ДУМИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! newsm50 ignore2 ban newsm34

# 42
Записвам се да следя темата, защото нямам думи.

# 43
Не ни подканят, дори и списък не съм виждала да лепят.. Възможно е обаче, да напомнят на изпусналите срока, За сега не съм се заблейвала толкова

Явно плащането на първо число е някаква мода, при нас се вият опашки пред касата на първо число.. Ако щете и жалка безпаричница ме наречете, но на опашка за да си дам парите  нямам намерение да вися 1 час  Crazy
За задоволеността не коментирам изобщо  #Crazy  Sick

# 44
Аз съм изумена просто как темата взе такъв обрат  ooooh! Чак стигнахме дотам да четем думи като "безпаричници" и жалките излияния на една супер заблудена личност ... Sick
Не би трябвало да ме учудва каквото и да било във форума , но това вече е прекалено ...
Темата е за напомнянето и досаждането от страна на персонала , а не за това кой има или няма пари и дали плаща на първо число или на 5-то  Confused

Общи условия

Активация на акаунт