Вкусовите предпочитания на бременните според пола на бебето!

• 74 741
  • 105
  •   1
Отговори
# 75
За мене абсолютно не важи .

# 76
  • Winterfell
Имам момче.В началото на бременноста омитах по буркан кисели краставици на ядене Mr. GreenА пък само ако подушех месо.. SickСладко също не ми се ядеше,а преди това закусвах с 3 меденки и 1 еклер  WhistlingСалатата плуваше буквално в оцет.Само накрая в последните месеци ме удари на праскови

# 77
  • sofia
Ядях си, каквото винаги съм обичала. И месце и сладичко, и лютичко, и киселко.  Имам син.

# 78
  • Varna
И аз бях чувала, че солено и кисело се яде, ако се очаква момченце. Обаче аз си хапвах сладичко. Винаги съм обичала сладко. Към края на бременноста обаче много ябълки ядях които бяха леко кисели, това месец преди да родя. И ягоди, много ягоди със сметана. Чувала бях, че при кръгъл корем е момиче, а при по остър момче. Еми кръгал ми беше тумбака. И накрая си излезе един як джигит. Месо не ми се ядеше но на моята приятелка сестричката и беше акушерка и ми се караше да ям, защото е много полезно за мозъка на бебето. Това някъде когато бях във третия месец. Аз и до сега обичам постничко.

# 79
  • София
Двете ми бременности бяха коренно различни,с първото ядях абсолютно всичко,като налитах на сладко,с второто ми беше толкова лошо,че и вода не ми се пиеше-имам две момчета!

# 80
През цялата бременност ми се ядеше само солено, люто, пикантно. Сладко и плодове направо ненавиждах, а дотогава обичах много. Имам дъщеря.

# 81
Предпочитах солено и кисело през бременността,иньче обожавам сладкото преди и след това.Не мисля,че има врьзка.Имам син.

# 82
Първият път- плодове в началото. Есента беше. После преминах към сладкиши.
Вторият път сиропирани ориенталски сладкиши още от самото начало.
Обаче и двата пъти субективните ми усещания бяха различни.
Храната едва ли има определяща роля, след като чудото вече е станало  Simple Smile.
По- скоро преди забременяване е от значение храната, тя допринася за определяне pH на средата и оттам кой от двата вида "животинки" ще достигне заветната яйцеклетка.

# 83
  • Пловдив
Имам момче и си спомням, че изведнъж исках всичко да е мноооого кисело. Аз през живота си оцет не бях ползвала, а за няколко месеца сигурно няколко шишета отидоха Laughing Все не беше достатъчно кисело това, което ядях. И отказах месото /при все, че съм заклета месоядка Mr. Green/. Просто от никъде започна да ми се гади от всякакъв вид месо. Ама хубаво, че се оправих де.

# 84
  • Бургас
Всичко ядях.Нямах предпочитания към сладко или солено.Други ми бяха предпочитанията.

# 85
С момичето - никакви отклонения от нормалния апетит.
С момчето - силно желание за лимони. Всеки ден по един-два лимона. Започна от седмия месец.

# 86
Отядох се на кисело- кисели краставички, кисели ябълки, лимони и т.н
Не мисля,че има нещо с пола на бебето,по-скоро само това ми помагаше срещу гаденето  и ужасните киселини Peace

# 87
Не ми се промени вкуса през бременността, не съм залитала ни към кисело, ни към сладко.
И нямах никакъв апетит.
Имам момиче.

# 88
Винаги съм обожавала сладко, от както съм бременна не поглеждам. Момиче чакам  Simple Smile

# 89
  • На острова
Преди бремеността се готвеше само и изключително без сол. По време - започнах да ръся на всичко, един ден даже щях да се разплача, че нямам сол за доматите  Mr. Green
Така си и остана. Имам момче.
И обратното - много обичах сладко, но докато бях бременна, налитах само на солено.
Така че за мен важи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт