Отговори
# 600
Червеношийка,
ЧРД, да си много здрава и обичана ти пожелавам, а Криско много, много да те радва!!!

# 601
  • Sofia
Доне, честит рожден ден! Пожелавам ти да си много здрава, в прекрасно настроение и много обичана! Криско да те радва много и да ти е все по-голяма гордост!

Момичета, благодаря ви за хубавите думи  Hug Много си ви обичам и ми липсвате, просто сега малко ме е подхванал истинския живот, ама ще ми мине  Wink

# 602
Червеношийке честит ти рожден ден! Желая ти много здраве, любов и късмет в живота! Ето една фермерска торта от мен:

# 603
Червеношийка, ЧРД !
Това е за теб :

Happy birthday

# 604
  • Sofia
Момичета, на мен се падна честта да изкрещя от радост ИМАМЕ СИ БЕБЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!
Нашето сладко Дидеронче е родила преди час големия юнак Станислав със завидните мерки 3900 г и 52 см!

Диде, да ви е жив и здрав, много послушен и разкошен!!!!!!!! Много ви прегръщам и ви целувам! Да знаеш, голяма радост ми донесе!
ЧЕСТИТООООООООООООО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 605
Диденце, ЧЕСТИТ ти голям малък мъж, да ти е жив и здрав, много да ви радва и много да слуша кака Зари!!!

Коте, мерси за благата вест!

# 606
Ехееееееееееееееееееееееееееее супер новина!!!!!!!!!

Да е живо и здраво малкото Дидеронче  Wink, много да радва мама, тати и кака Зари!

Диденце, бързо възстановяване, мила! Hug

Между другото, аз го очаквах утре  Simple Smile

# 607
  • Пловдив
Ееееееееее честит син на Дидето и Георги да ги радва цял живот
Диде,бързо и лесно възстановяване ти пожелавам,мила  Hug

Доне,честит Рожден Ден!!!Пожелавам ти любов в очите и звезди в косите

# 608
Момичета, страхотни сте! Много благодаря за поздравите!
Леле каква прекрасна новина!!!!!!!!
Да е жив и здрав Станислав и много радост да носи на мама, татко и кака Зари! това е за мама! Бързо и леко възстановяване !

# 609
Червеношийка, честит рожден ден, мила! Пожелавам ти здраве, любов и хармония! Ти заслужаваш всичко най-хубаво!   bouquet

Едва ли обаче мога да ти направя по-прекрасен подарък от този на Дидерончо - твоят астрален близнак Станислав!

Дидееее, слънчево мамче, желая ти много мигове на щастие и гордост с прекрасните ти деца - кака Зари и малкия мъж Станислав!!! Да расте здрав, силен и умен! (Няма да крия, че името ми е слабост - и моят съпруг се казва така - та съм забелязала, че няма лош или безхарактерен човек с такова име!) Много ви целувам!   bouquet

# 610
ДИДЕЕЕЕ, ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, ЧЕ ИЗНОСИ И РОДИ ОЩЕ ЕДНО ПРЕКРАСНО БЕБЧЕ! ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО МАЛКОТО МЪЖЛЕ, ДА НОСИ МНОГО РАДОСТ И ЛЮБОВ В ДОМА ВИ!

Доне, честит рожден ден! Желая ти любов и спокойствие и много споделени щастливи мигове с двамата любими мъже! Моят поздрав за теб е ето този:
http://www.youtube.com/watch?v=T6MsVRUGZH0&feature=PlayList& … xt=1&index=14

# 611
  • София
Дидеееее, ЧЕСТИТО!!!!! Да ви е жив и здрав, кротък - поне засега и само да ви радва!!! Много целувки специално на кака Зари!

# 612
Диде,да ти е жив и здрав малкия Стани!Нека расте много здрав и обичан от вас и кака Зари!

Червеношийке,жива и здрава да си!

# 613
Дидеее, голямо ЧЕСТИТО и от мен!!! Много да ви е здраво бебчето, да порасте голям и умен мъж и с гордост да си носи красивото име!!!
Честито и на щастливия татко и на прекрасната кака!

# 614
  • в гората
 Диде, честитооо!Да сте живи и здрави цялото семейство да се гледате, да се обичате и мноого да си се радвате един на друг!!!

Червеношийка, Честит Рожден Ден!!!Бъди много здрава, желана и обичана!!!

Общи условия

Активация на акаунт